Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה להחליף את הצמיגים הישנים בחדשים והשאלה שלי איזה צמיגים הכי מתאימים לרכב ואיזה מידות?

הרכב שלי שנת 2002.

תודה מראש.

פורסם

אתה שואל אותנו איזו מידת צמיגים הרכב שלך צריך (וגם לא מציין גרסה)? תבדוק ברשיון או על הצמיג.

אם אני זוכר נכון, המידה היא 195/65/15. מבחינת איזה צמיג, הגדר תקציב, אופי שימוש וצרכים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

הדגם הוא טורבו 150.

אין לי דרישות מיוחדות רק הצמיגים יהיו איכותיים ולא יפגעו בנוחות הנסיעה.

התקציב עד 2500.

וברשיונות רשום 195\65\15.

תודה מראש.

פורסם

איזה צמיגים יש לך היום? אם אני זוכר נכון, ה-A3 הגיעו עם דנלופ SP200 מזעזעים או קונטיננטל (לא זוכר את הדגם). אם הם סיפקו אותך עד היום תחליף לזהים חדשים. אם לא, בדוק אילו אופציות של יצרנים מוכרים וגדולים קיימות במידה ובתקציב שלך, תחזור לפה ונעזור לך לבחור.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

הצמיגים שיש לי היום הם צמיגים ממש גרועים (במוסך אמרו לי שרק בעזה מוכרים אותם).

בקשר ליצרנים אני מעדיף גודייר אבל בקשר לדגמים אין לי מושג....

אם יש לך להמליץ לי על דגם שעונה לצרכי(נוחיות,2500K) ושיהיו של גודייר אני ישמח.

תודה מראש.

פורסם

מצטער, אני לא מכיר בעל-פה את מחירי הצמיגים של כל היצרנים וכל המידות בארץ (אף אחד לא מושלם).

שתי הצעות:

1. ערוך חיפוש בפורום. רב הסיכויים שכבר היה שרשור על המידה שלך.

2. קום מהכסא, כנס לאוטו ובדוק מחירים בחנויות צמיגים באזור שלך. חפש צמיגים של גודייר, פירלי, מישלין, ברידג'סטון ודומיהם.

אם תחזור עם דגמים רלבנטים עבורך, נשמח לעזור בבחירה.

פורסם
מצטער, אני לא מכיר בעל-פה את מחירי הצמיגים של כל היצרנים וכל המידות בארץ (אף אחד לא מושלם).

שתי הצעות:

1. ערוך חיפוש בפורום. רב הסיכויים שכבר היה שרשור על המידה שלך.

2. קום מהכסא, כנס לאוטו ובדוק מחירים בחנויות צמיגים באזור שלך. חפש צמיגים של גודייר, פירלי, מישלין, ברידג'סטון ודומיהם.

אם תחזור עם דגמים רלבנטים עבורך, נשמח לעזור בבחירה.

:beerchug:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שלום.

המליצו לי על גודייר דגם הידורגריד (לא יודע איך רושמים) מידות 195\65\15...מה דעתכם על הדגם ?

הוא יענה לצרכי? יש לכם דגם יותר מומלץ?

תודה מראש.

פורסם

אני לא מכיר את הדגם הזה, אבל לפי השם אני מנחש שהוא צמיג all season - לגמרי לא חיוני בתנאי האקלים בארץ.

אם אתה מחפש נוחות, נסה למצוא michelin pilot premacy במידה שלך (לא מתחייב שיכנס בתקציב).

בנוסף, בדוק הצעות מחיר לצמיגים מסדרת bridgestone turanza.

פורסם
**תגובת הקשקשן נמחקה, הועבר למעקב הודעות**
שאלה: צמיגים אמורים להיות רכים??

הכוונה שלי האם סביב הצמיג עדיף שיהיה רך או קשה? כי כשאני רואה צמיג עם חתך של 40 50 הם נראים ממש חזקים וממש לא כאלה שנמרכים על הכביש כמו צמיג עם חתך 70 לדוגמא.

שכביכול הגלגל תופס את מסת האוטו באופן ממש חזק.

או שפשוט יש הבדל כאשר החתך הוא נמוך?? איך זה הולך כל העסק הזה?

Polo 2012

פורסם

חתך נמוך "נמרח" פחות מחתך גבוה.

בצמיג עם אוריינטציה ספורטיבית החומרים שונים והדופן קשיחה יותר (פחות "נמרח" פחות נוח).

צמיג עם חתך נמוך ואוריינטציה ספורטיבית - הכי טוב לפניות והכי פחות נוח.

פורסם
שאלה: צמיגים אמורים להיות רכים??

הכוונה שלי האם סביב הצמיג עדיף שיהיה רך או קשה? כי כשאני רואה צמיג עם חתך של 40 50 הם נראים ממש חזקים וממש לא כאלה שנמרכים על הכביש כמו צמיג עם חתך 70 לדוגמא.

שכביכול הגלגל תופס את מסת האוטו באופן ממש חזק.

או שפשוט יש הבדל כאשר החתך הוא נמוך?? איך זה הולך כל העסק הזה?

גוזל שלום -

אני אגלה לך כרגע את אחד הסודות היותר שמורים במערכת קארזפורום, ממש סודי ביותר!

במעלה הפורום הטכני יש משהו שנקרא "הכרזה" (יותר סודי מתוכניות הכור בדימונה!)

הכותרת של ה"הכרזה" הזו היא (תתכונן להלם האדיר שישטוף אותך!) - דף הקישורים הגדול - פרוייקטים, מאמרים והמלצות בנושאי תחזוקה, שיפורים, קוסמטיקה ועוד

מטורף, אה?!?

אבל אם אנחנו בקטע של חשיפת סודות האטום של קארזפורום אז בוא נמשיך עד שהאמת הנוראה תצא לאור! :shock:

בתוך ההכרזה הזו יש את שני האגפים הסודיים ביותר שנקראים -

מאמרים טכניים, קישורים והתרשמויות אישיות במגוון נושאים

שיפורים - אחיזה, התנהגות, כוח והקשור בהם

כאן אנחנו כבר נכנסים לעובי הקורה (או בעצם גרעין הכור).

באגף המסווג שנקרא "מאמרים טכניים, קישורים והתרשמויות אישיות במגוון נושאים" יש את המסמך הסופר מסווג שנקרא -

צמיגים, כביש ואחיזה מאת: חיים K.

לעומת זאת באגף הסודי לאללה שנקרא "שיפורים - אחיזה, התנהגות, כוח והקשור בהם" נמצאים הממצאים הממש מ-מ-ש סודיים שנקראים -

התנהגות ומתלים – תיאוריה וכיוון לשיפור הביצועים - מאת: Moti - Miata R

איך לכוון לחץ אוויר בגלגלים לשיפור הביצועים - מאת:Moti - Miata R

משחק הניחושים הגדול! - או - שאלות לפני רכישת צמיגים, נא לקרוא לפני ששולחים הודעה חדשה - מאת: Moti - Miata R

בפעם הבאה שאתם חושבים על הגדלת החישוקים כדי לשפר את הביצועים... - מאת: Moti - Miata R

אל תגלה לאף אחד שחשפתי בפניך את האמת הצרופה ואת הסודות הכמוסים של קארזפורום!

חיפוש.

כמה טוב שיש כזה.

מוטי

• תוכן חדש...