Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתות מתרוממות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שאתה מחפש זה זה:

lsd-animation.gif

והתענוג לא זול בכלל, בסביבות ה-1700 יורו ברוב אירופה.

בדיוק!! , תודה רבה!!

אם זה כל המבנה אז לא נראה לי שתהיה בעיה לעתיק את זה..

ובהמשך לזה , איפה אפשר להשיג בוכנה כזאת?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

The type of shock lbs. rating are: 600 LB, 650 LB, 700 LB, 750 LB, 800 LB and

850 LB.

DIMENSION OF SHOCK

Length of shock: 7 ¾ inch

Shock body diameter: 1 1/8 inch

Thread diameter: 3/8 inch

Thread pattern metric: m12 x 1.5

אתה צריך לבדוק איזו מסה של דלת הבוכנה צריכה לדחוף (אני משער שאת ה850 ליברות)

עד כמה שהבנתי המידות של הבוכנה (אורך) הן זהות כמעט בכל הקיטים...

תנסה לבנות את הפרוייקט שלך סביב המידות של הבוכנות לפי דעתי , אני אשמח אם תשתף אותנו פה בפורום, או בה"פ, לגבי כל פרט של העבודה (שירטוטים, מאיפה קנית את החומרים וכו')

סה"כ זה פרוייקט מעניין ואפשרי ליישום.

בהצלחה!!:-P

lambo1.jpg

41_1.jpg

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

תודה רבה..

הבעיות העומדות בפני כרגע הן בעיקר איפה למצוא בוכנות כאלה ואיך לגרום לדלת גם להיפתח בצורה רגילה ( יותר מ 30מעלות כמו בקיט של LSD )

ברגע שיפתרו 2 אלה ( בעיקר הראשונה אפשר להתחיל לעבוד.

ברגע שאתחיל אשמח לשתף את חברי הפורום..

אלכס.

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

תשמע, בקשר לבוכנות,

אתה יכול פשוט ליצור קשר עם "ספויילד" מהכתבה, המשווקים בארץ של LSD ולשאול אותם כמה יעלו לך זוג בוכנות כאלה...אני ראיתי שהמחיר בארה"ב נע בין 35-65 דולר לזוג, הוא חייב להחזיק כאלה על המדף כי זה חלק מיתבלה........

עדכן אותנו.

שי.

פורסם

בקשר לבעיה השנייה.

אם תסתכל טוב טוב בכל השירטוטים שיש לך, אתה תראה שיש עיקרון זהה בכולם והוא:

הצירים עצמם מורכבים מ3 חלקים עיקריים:

1.התושבת שמתחברת לגוף הרכב, מאחורי הכנף (היא גם "תחזיק" את חלק 3).

2.הSWING ARM, זרוע ההנפה שמתחברת לדלת עצמה.

3.התושבת (שזה החלק הבעייתי בפרוייקט) שאמורה לחבר בין חלקים 1 ו-2 וגם אמורה לגרום לדלת להיפתח רגיל וכלפי מעלה.

בהנחה שלגרום לדלתות לעלות כלפי מעלה זאת לא הבעיה והבנת איך לעשות את זה, ברגע שאתה בונה את התושבת עם ציר שיתפוס את הSWING ARM ויגרום לה לעלות ולרדת,

תיתמקד בנקודות הבאות:

1.בעת התיכנון של החלק הזה, קח בחשבון את העובי של החומר ותשאיר מקום ומספיק בשר בצד הקדמי של החלק כדי שתוכל לייצר לו זוית של 30 מעלות.

2. החלק עצמו יישב על ציר מסתובב (כדי שתוכל להיות לו תנועה לפתיחת וסגירת הדלת), לכן אתה מתכנן גם תושבות באותו העובי שעליהם יסתובב הציר והם בעצם גם יתפסו את כל המבנה.

3.החומרים חייבים להיות חזקים מאוד, מכיוון שכל המשקל של הדלת יהיה כמעט על הצירים הנ"ל, למעט חלק מהמשקל שאותו תחזיק הבוכנה.

אני יודע שלא הייתי מובן, אני אשתדל להוסיף תמונות והסברים היום בערב, פשוט אני חייב לרוץ לעבודה.

שי.

פורסם

עוד משהו קטנטן, בתמונה למעלה תוכל להבחין בפטמות הגירוז שיש ל2 הצירים (האנכי והאופקי),

אם אתה מתכנן לבנות ע"פ התמונה, אני מציע לך גם להכין פטמות גירוז כאלו ולא לוותר עליהן למרות שזה אפשרי.

בהצלחה,

שי.

פורסם

שי תודה רבה לך , בעיקרון הצלחתי להבין את הדברים למעט דבר אחד: כשהדלת נפתחת רגיל הבוכנה צריכה להסתובב סביב עצמה , האם המוט שלה מסוגל להסתובב או שהתושבת התחתונה שלה צריכה להיות כזאת שיכולה גם להסתובב איתה?

אלכס.

פורסם

התושבת התחתונה של הבוכנה, אמורה להיות בצורת מיפרק עגול, בדיוק כמו שיש לך בכתף:wink:

ואני מוסיף עוד,

בתמונות המצורפות אתה יכול לראות, שהם הכינו תושבת תחתונה שבה בעצם הבוכנה עצמה יכולה ל"שחק"

לכל הכיוונים, והכי חשוב! היא מאובטחת עם שפלינט לתוספת הגנה.

אני אנסה למצוא תמונות יותר ברורות.

אגב, ביררת בספויילד?

יש גם לפיט-סטופ קיטים כאלה.

שי

ללא שם.JPG

• תוכן חדש...