אסתטיקה לרכב - דיטיילינג, שיפורים קוסמטים, מדבקות, חלונות כהים וכיו"ב
פוליש ווקס, מכירים? אז כאן נוכל לדבר על כל עולם הדיטיילינג והשיפורים הקוסמטיים - החל מנורות, דרך מגבות, גרניקים וחומרים שיחדשו את המראה של המכונית שלכם, וכלה בפרוייקטים של צביעה מלאה כמו שלא ראיתם בחיים.
14,116 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי להחליף את התאורה של הלוח שעונים ברנו מגאן אייך אני עושה את זה? והאם יש לקנייה אותם מנורות רק בצבע שונה אייך זה הולך? אם יש אנשים שעשו שינויים קוסמטיים ברנו מגאן אז שישתפו אותי תודה.
הודעה אחרונה מאת friedman30, -
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, קראתי המון שרשורים אחרי חיפוש כולל המדריך השלם לשימור הצבע (משנת 2006 התקדמנו קצת). כמו כן גם צלצלתי ל קלין קאר וביררתי מחיר ומפרט עבודה. רציתי לשאול איזה פתרונות קיימים היום? יש ווקס טבעי משהו מדקלים הבנתי שרוב התכשירים מבוססים עליו. ויש ווקסים חזקים יותר עמידים יותר. כמו כן ראיתי גם בחדשות לפני מספר חודשים מן פתרום נגד שריטות שהוא בעצם שכת פלסטיק\ניילון צמוד לרכב שאי אפשר לשרוט. אשמח לשמוע מה האופציות ומה העלויות. כמו כן אשמח לשמוע איזה פוליש מומלץ לרכב מטאלי (הבנתי שרק העדינים למינהם) ומה עדיף נוזל או משכה? מה יותר איכותי? כנ"ל לגבי ווקס רגיל? מי היום נחשב איכותי (ראיתי שיש מוצר חדש של טרטל ICE מה אתם אומרים עליו?) …
הודעה אחרונה מאת JUPITER, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי על כל האוטו מן שריטות קטנות סיבוביות כאלה על כל האוטו שרואים אותם בעיקר בשמש, הצבע מטאלי. איך אני מוריד אותם?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
- 5 תגובות
- 5 אלף צפיות
אהלן מחפש המלצה לעשות פוליש וקס לרכב ובנוסף משהו בסיגנון של קריסטל הרכב הוא פיג'ו 206 שנת 2001 עם צבע חדש שחור... אני מאיזור המרכז תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת alexben, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני חדש פה. רציתי לדעת אם ניתן לעשות ווקס לרכב שעבר צבע, כבר באותו היום? הצבע של הרכב הוא כסף. תודה.
הודעה אחרונה מאת ToSToS, -
- 26 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
היי, רציתי לדעת אם מישהו התנסה בדיטיילינג לרכב אחרי צביעה כללית. בגדול הצביעה שעשיתי לא יצאה משהו. לצבע אין גוון מבריק של הלכה והצבע נראה מטושטש.. האם הדיטיילינג יעזור לי? ד"א.. אם זה קשור, הצביעה נעשתה לפני כ 10 חודשים.
הודעה אחרונה מאת rybak66, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום שמי יניב אני דיי חדש פה... ברשותי סיאט איביזה שנת 94 עם 4 דלתות + פג'אז'... אני מכונאי רכב במקצוע עובד במוסך.. עכשיו אני בכוונה קניתי את האוטו שרציתי בשביל להשקיע בו הרבה כסף.. אני לא מדבר פה על סכומים אני פשוט משקיע בו את הנשמה.. אני רוצה לבצע עיבוי איפה שהגלגלים במיקום של הגלגלים אני רוצה לבצע עובי שיראה שיש נפח מעל הגלגלים.. האם זה חוקי הדבר הזה ואיפה אני יכול לבצע את זה בארץ? ועוד דבר קטן.. עקרתי את הדשבורד שלי שלחתי אותו לצבע בתנור אצל חבר בגראז' ויש לי עוד כל מיני חלקים שהם דיי פגועים כי הם ישנים וקרועים ממש.. אני יעלה מחר תמונות.. איפה אני יכול לקנות חלקים למכונית מפירוק? תודה, יניב..
הודעה אחרונה מאת yanivtza, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סרטון שמסביר איך להכהות את השמשות בחלון צידי הסרטון מדבר על שימוש בפילם אני מצאתי באינטרנט את http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=189&PHPSESSID=046fed777b880515e70d82ffa4d8398d לא ניסיתי בעצמי עדיין, אולי בעתיד הקרוב. אם מישהו עשה דבר כזה אשמח אם תעלו תמונות וחוות דעת. אני יודע שהיו בפורום מספר שאלות לגבי חוקיות הנושא, אני גם מנסה לברר. עד כמה שידוע לי ממה שהצלחתי לברר עד כה זה שהיה שינוי בחוק ב 2005 שמאפשר להכהות רק את החלונות שליד הנוסעים מאחור. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3056548,00.html אמנם לא מצאתי משהו באתר של משרד התחבורה או המשטרה. אז קחו את זה בערבון מוגבל.
הודעה אחרונה מאת אביב, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה אפשר לעשות את הטיפול הזה בב"ש דימונה או ערד? לקורולה אני חייב את זה יש לי מלא דפיקות קטנות כאלה מאבנים קטנות על החזית של האוטו ושריטות.. בכל הבודי של האוטו...
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני צריך עצות לגבי צביעת הרכב(לא מטאלי) ותיקון 'דנט' קטן במכסה מנוע. מדובר ב-206 xs כחולה, רוב בעיות הצבע במכסה המנוע אבל גם מתחיל להיווצר פטריית שמש על הגג(קטן מאוד עדיין אבל מתפשט במהירות) ועוד כל מני שריטות קטנות של חנייה, לכן נראה שכבר עדיף לצבוע קומפלט. השאלות שלי הן: האם ניתן לעשות צבע מטאלי לרכב בצבע לא מטאלי ומה ההפרשים במחיר? שמעתי שבקלנסווה יש מכונים שעושים יחסית בזול- מישהו ניסה וממליץ? אם כן, איפה בדיוק? אם אני הולך על צביעה קומפלט+ תיקון פחחות קטן(מאוד)- מול כמה אני עומד והאם יש המלצות למקום טוב אמין ואיכותי שלא שוחט בגבולות הקו הירוק? תודה מראש למגיבים! טל
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נמאס לי מהשטיפות האוטומטיות שגם שורטוט וגם לא שוטפות טוב!!!!! פעם ברמלה היתה שטיפה ידנית (כמה ילדים ערבים היו שוטפים את האוטו מאחורי תחנת דלק). השטיפה הייתה פשוט 10!!!!! מיהו מכיר שטיפות ידניות טובות באיזור המרכז?? אולי גם שטיפות שעושות "DETAILING" איכותי?
הודעה אחרונה מאת vladik23, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
השאלה לא קשורה לרכב או למערכות פשוט זה המקום היחיד שמצעתי לישאול את השאלה. נישבר לי בטרקטורון תיבת אויר ועשיתי תיקון מעל השבר עם תוספת פלסטיק ובחיבורים יצא לא יפה כלכך. השאלה היא עם איזה חומר יהיה אפשר לעשות כמו תיקון שפכטל בקיר רק שיחזיק ברעידות קפיצות כל זה כמו שאמרתי זה טרקטורון צריך שיתפוס חזק. תמונות ליפני ואחרי ואחרי צביעה כי לא חשבתי שיראה ככה אז אני יוריד תצבע.. תודה !
הודעה אחרונה מאת M-C, -
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, היום התקנתי קלפים לבנים בלוח שעונים אצלי,הונדה סיויק סדאן 94',תמונות מצורפות להודעה. מי שרוצה את הפרוייקט כולו והסבר מוזמן להגיב פה ואני העלה תמונות + הסבר. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת Volk, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
מצאתי כמה שרשורים שמתייחסים לתיקון שריטות על ג'אנטים, אך לא מצאתי תגובות מאנשים שממש עשו שימוש בשירותים של אחד מהמקומות האלו בזמן האחרון, ובמיוחד לתיקון שריטות שטחיות ביותר. לעניין: יש המלצות על מקומות קיימים' פעילים וטובים שמסוגלים לבצע תיקונים קוסמטיים שכאלו? שוב - מדובר בתיקון קוסמטי של שריטה שטחית, אני לא מעוניין לישר ג'אנטים בצורת הספרה 8. תודה. (אגב, תודה לחולירה שחשב שהמקום הטוב ביותר לחנות בו ליד בית הקפה הוא על מעבר החציה, והשאיר מרווח מזערי בינו לבין אי התנועה (אפילו לא קיפל את המראה, ימח שמו של הבן אלף) - שבגללו אני שואל את השאלה הזאת) (והשרשור הזה ישאר כאן לנצח - או לפחות עד שאקבל תגובות!)
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב אז ככה בשעה טובה קניתי פולו שנת 99 בצבע שחור ואני עושה סקר בנוגע לכמה דברים שאני רוצה לקנות לאוטו איפה אני יכול למצוא את הדברים הבאים באזור המרכז וכמה זה יעלה * מראות בצבע ניקל עם איתות + ידיות * אזעקה * ביפר (זה בא עם אזעקה או רק מודיע על נגיעות ברכב?) * מרימי שמשות שיסגרו גם את הסאן רוף (+ להוסיף שתי חלונות חשמל מאחור) * ריפודים יפים * השחרה של 2 חלונות מאחורה * ווילון של פולקסווגן תודה
הודעה אחרונה מאת vatoo, -
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם. בשעה טובה קניתי רכב - ניסן אלמרה 99. הבעלים הקודם היה חתיכת מטונף, לא ניקה נראה לי אף פעם את הרכב - ועכשיו הוא במצב קטסטרופה. חלק מהפלסטיקים שלו (למשל הפלסטיק שמכסה את הכרית אוויר על ההגה והפלסטיק שמכסה את כרית האוויר של הנוסע הימני) היו ממש דהוים - והייתי בטוח שהם באמת דהו בצורה קיצונית בשמש. לאחר עבודה מפרכת, הצלחתי להחזיר את הצבע לפלסטיק של ההגה - שמסתבר שפשוט היה מלוכלכך בקיצוניות. אני רוצה לנקות את שאר הרכב, מבפנים - אבל זה לוקח לי המון זמן וכוחות. אני מבקש מכם להמליץ לי על מכון שמבצע שטיפות מקצועיות (לא כאלה של 40 ש"ח). הכוונה שלי שטיפות רציניות עם שמפוים כדי לנקות סימני עישון מתקרת הרכב, מהריפודים על הכסאות ומריפודי הדלתות. כמו כן, שידנדשו את …
הודעה אחרונה מאת Volk, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוקי אז לכל מי שיש לו מידה כלשהו .. תודה מראש. יש לי האודי 98 A3 קופה אני רוצה לעשות צביעה מחדש של הדאש בורד + אולי את הדלתות מקדימה (הפלסיקה מבפנים) אם מישהו מכיר מקום שעושה את זה תשאירו לי מספר או משהו. או אם מישהו מכיר צבע שלא יתחיל להתנפץ בחום או לא יתחיל להיות דביק אז אני ישמח לשמוע גם על זה דבר שני הייתי רוצה לחדש את הכסאות להחליף את הריפוד לריפוד סקאי או עור אמיתי בדקתי עלויות זמן עבודה וכו אבל מעניין אותי לדעת אם יש מומחה שעושה את זה למכוניות נטו דבר שלישי מחפש ספוילר אחורה אליון להאודי אם יש לימישהו מושג איפה ניתן למצוא במחיר סביר אפשר גם יד שניה אבל במצב טוב בלבד שוב פעם תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ירוסלב, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רכב בצע תכלת מטאלי שכנראה השמשהשפע עליו יותר מידי... חשבתי לקנות פוליש ווקס אבל אמרו לי שלצבע מטאלי זה לא ממש טוב....אני לא מבין גדול בתחום. צרפתי כמה תמונות שתבינו את חומרת המצב... מה אפשר לעשות כדי לצמצם את הנזק מהשמש?
הודעה אחרונה מאת פידג'ין, -
- 9 תגובות
- 24.4 אלף צפיות
טוב אז היום לאחר שנשרפה מנורת תאורת הדרך הרכב(H4) החלפתי את 2 הנורות הראשיות לגוון לבן (יצא מדהים) על הדרך החלפתי גם את זוג פני הערפל מקדימה גם לגוון לבן (H1) (ממש יפה) סה"כ מוסיף ממש לרכב - המראה מקדימה נראה יותר UP TO DATE (סה"כ רכב שנת 96) השאלה שלי היא זו: במידה ואני לוקח נורת H1 ואני מעוניין לחבר לך מקור זרם חילופי כגון שנאי- לאן אני מחבר את שני החוטים למנורה - אני כרגע עושה ניסוי בבית אשמח לתגובות
הודעה אחרונה מאת optra5, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות שטיחים, ריפודים, מגירה לבין הכסאות וכל השטויות האלה הייתי באוטודיפו אבל יקר שם יש חנות שמוכרת בזול את הדברים האלה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sashaefi, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הרכב לא עבר שנים פוליש ווקס הגיע הזמן ניראה לי כמה עולה?שתיהם וכול אחד מהם בניפרד? איפה כדי לעשות אני גר בראשון? ואם יש למישהוא מדריך איך עושים לבד?
הודעה אחרונה מאת dany, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ושבת שלום, יש ברשותי מאזדה 323 2.0 צבע שמפניה וברצוני לבצע טיפול דיטיילינג ואודה להמלצות+אומדן מחירים שאדע להכין את עצמי מראש(חייל בצה"ל). אני מעוניין בפוליש ווקס ויש ברשותי חומרים שהבאתי מחו"ל (אני רק צריך את הנסיון של הבחור שמבצע והמכונה) ואשמח להמלצות על בחור שמבצע פולי ווקס לרכבים בצבע מטאלי. ברשיון הרכב כתוב צבע:ב'ז אז אני מניח שהוא מטאלי גם. ד"א שמעתי על בחור בשם אילרוי שעושה את הסוג הזה של העבודות אשמח למספר טלפון ואומדן מחירים לערך. תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת shainov2, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לעשות דיטיילינג לרכב שלי. יש לו עד היום סימנים בדלתות של דבק כנראה מחתונות וכאלה שעד היום לא ניסו להוציא אותם ועם פוליש ווקס לא הצלחתי. שמעתי על קין קאר דיטיילינג בפתח תקווה? הרצתי חיפוש אך לא מצאתי חוות דעת ספציפית עליו. למישהו יש המלצות אחרות? אגב אני מאיזור השפלה, ורוב אלה שעושים פה פוליש הם על הפנים. אגב מה באמת שונה פוליש ווקס לדיטיילינג?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי מה קורה חבר'ה ? היום קיבלתי את ההזמנה שלי מcar lab לגבי מדבקות על המכסה מנוע הדבקתי וככה יצא תגידו לי מה דעתכם ומראש אני אומר : "א-נ-י ל-א ע-ר-ס" מקווה שיצא יפה שלכם בן
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין להכהות את החלונות ברכבי (אחוריים+ קדמיים + פס בחלון אחורי וקדמי), ברמה הכי גבוהה שיש, בין אם זה בהדבקה או בתנור. בעבר השחרתי חלונות רבים ע"י הדבקה אבל תמיד נשארו בועות או חיתוך הנייר התבצע לא בצורה הכי טובה והתוצעה בהתאם. הפעם אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקומות בחיפה אשר מתעסקים עם זה ואשמח לדעת טווח מחירים כמובן. כמו כן אני יודע מה חוקי ומה לא לכן אין צורך בתגובות מסויימות. אשמח מאוד לעזרה.
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי כולם. זה עתה רכשתי וולוו 850, שנת 96 שהייתי רוצה לחדש את המראה שלה. קיבלתי המלצות לטיפול דיטיילינג יסודי בקלין-קאר, פ"ת. גלשתי קודם באתר שלהם ודי התרשמתי לטובה מרמת העבודה שלהם! אך לפני הדיטיילינג, מפוזרים באוטו כמה דפקטים שנראה לי שזקוקים לתיקוני פחחות וצבע מקדימים (ספויילר דהוי לגמרי, מכות מדרכה, דפיקות קטנות וכולי..) מישהו יכול להמליץ לי על מוסך פחחות/צבע מתאים למשימה זו? אני מוכן לשלם קצת יותר, אבל רוצה תמורה מלאה - הכי מקצועי ואמין! תודה!!
הודעה אחרונה מאת MOSHE18, -
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, רכשתי רכב משומש ועליו כתמים, נראים כאילו פירות של עץ פיקוס שנרקבו עליו. ברחיצה רגילה עם סבון ולחץ מים לא יורדים הכתמים. יש למישהו פתרון? אמרו לי בשטיפה לנסות אצטון. זה לא פוגע בצבע? (מטאלי כחול). כמו כן- מה זה detailing של לובינסקי? תודה.
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להשחיר 8 חלונות, בקסארה שלי ובקלארוס של אבא. מי מכיר בעל מקצוע שמוכן לקחת על עצמו את המשימה, ומה המחירים? בתודה מראש, דודו.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
השחרת חלונות.
מאת Acejin- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, לא מצאתי שם אחר לנושא =] אני רוצה להכהות קצת את החלונות האחוריים של הרכב שלי, ורציתי לדעת אם השחרה של החלונות בכלל חוקית? ואם כן, אז האם יש אחוז מסויים שמותר להכהות בו את החלונות, או שבכלל אסור. מדובר באיביזה 3 דלתות, ולפי מה שהבנתי מחברים מותר להכהות את החלונות האחוריים, אני שואל כאן כדי לקבל תשובה בטוחה. תודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 543 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Haim_gds
- גולדן191
- Adirfren
- borsood
- garicho
- yor2
- omricn
- gadik6
- SlowRide
- Rongaflugen
- epiphone
- djmeir13