ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 647 צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה, פורום מדהים! רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי..בגדול לנסיעות קצרות ביום יום של 20 ק"מ בעיר, פעמיים בשבוע כ140 ק"מ (ראשל"צ- ירושלים) מחפש רכב ידני\אוטומט לזוג, חסכוני, אמין - ראיתי פיזו 208 שנתונים 2012-13 סביב ה18 אלף..איך הדגם? האם כדאי להגדיל להמתין עוד ולהגדיל תקציב או לחפש במגרשים\ליסיניג לשלם מזומן + הלוואה בתשלומים? אשמח לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
שלום לכולם, הוצעו לי, במתנה, שתי מכוניות כאשר אני מתלבט רבות במה לבחור. האחת - סיאט איביזה שנת 2009 1.6 ידנית עם 140 אלף ק"מ על השעון. הרכב שייך לאחי, שמור למדי, טופל בזמן ומצבו טוב. השנייה - יונדאי אקסנט שנת 2008 1.6 עם 37 אלף ק"מ על השעון. הרכב שייך לקרובת משפחה מבוגרת שעקב גילה המתקדם (עד 120) חידוש רשיון הנהיגה נדחה. בעיקרון, הייתי מעדיף את הרכב של אחי אך בבחינה קרה של הנתונים, אולי היונדאי עדיפה? יש לציין כי היונדאי דורשת טיפול פחחות משמעותי שיעלה בערך 5000+-. השאלה אם הרכב של אחי (מזכיר - במצב מצוין) יכול להחזיק עוד מספר שנים קדימה מבחינה מכנית ולא ידרוש ממני השקעת כספית משמעותית בטיפולים ותיקונים. אשמח לדעותיכם בנושא. …
הודעה אחרונה מאת ofir1000, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 471 צפיות
אז אחרי שהאיגניס הנאמנה שלי הגיע ל299.998 (רכב הובלות) המנוע החליט להתפרק. מחפש רכב מיני/סופר מיני בתקציב של עד 25 אלף. שיהיה אוטמט, חסכוני ורצוי עם מצלמת רוורס. קילומטרז צפוי 14 אלף בשנה.
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 756 צפיות
היי, הגיע הזמן להחליף את הסוויפט הישנה שלי. אני רווק אז נראה לי שאכוון לקטגורית הסופר-מיני. - תקציב עד 70,000 ש"ח. (גמיש קצת אם זה ממש יהיה שווה את זה) - הכי חשוב לי זה שיהיה רכב אמין! אין לי סבלנות למוסכים. - לא זולל דלק יותר מדי - מראה ספורטיבי. שלא יהיה משעמם. - שנתון 2016 ומעלה - לא פוסל על הסף משפחתיות. שמתי עין על המאזדה 3 ספיריט האצ'בק למשל. בקיצור אני כרגע על סוזוקי סוויפט ישנה (2008) שנהנתי מהאמינות שלה ממש, שרתה אותי שבע שנים ועכשיו רוצה להשתדרג. אשמח להמלצות שלכם. תודה!
הודעה אחרונה מאת Benjy_1983, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות: 1. אני מתחיל עבודה בירושלים ומחפש רכב קטן וזול לנסיעות האלה, רציתי לשאול על איזה רכב אתם ממליצים? ובפרט מה אתם אומרים על השרולט ספארק lt עם נפח 1400 ? 2. חשבתי במקום לקנות רכב לעשות ליסינג פרטי, יש גם אפשרות להוסיף קצת כסף ואז הליסינג אחראים על כל התיקונים, טסטים וכו'..האם אתם ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת Gorpi, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 572 צפיות
שלום חברים, אני מחפש לקנות רכב קטן, כגון I10 , פיקנטו וכו'. למטרת נסיעה בעיר. מצאתי רכב על פניו נראה חיצונית במצב מצויין, אך שפתחתי את המכסה מנוע ראיתי שהמנוע מכוסה בציפוי מלוכלך בלבן. מה זה אומר?
הודעה אחרונה מאת dorban3, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 685 צפיות
אני מחפש לקנות רכב משפחתי. הדרישות הן: חסכוני בדלק , נסועה שנתית של 27,000 ק"מ. מקום לשלושה ילדים בספסל אחורי. בעדיפות לרכב גבוה (קרוסאובר/ג'יפון). תקציב כ 80,000₪. בדקתי את השוק וראיתי שיש הבדל גדול במחיר בין אוקטביה 1.2 אמבישן לבין רכבים אחרים שעונים לתנאים שמניתי (נירו, איוניק, קורולה...) לצורך העניין נירו 2017 עם 60,000 ק"מ עולה כ 85,000₪ ואוקטביה אמבישן 1.2 שנת 2017 עם 55,000 ק"מ עולה כ 65,000₪ יכולים להסביר למה ההבדל גדול כל כך (בכל הסוכניות אותם סדרי גודל)? יש בעיה עם האוקטביה? יש סיבה הגיונית לא לקחת אותה על חשבון משפחתיות אחרות בהתחשב בפער המחיר? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 667 צפיות
אהלן לכולם! מחפש לקנות רכב ראשון ומתלבט נורא. אני בן 24 מחפש לרכוש רכב ראשון, ידני, סגנון של צעירים יותר זה הנטייה פחות "משפחתי" כזה. תקציב של עד 45K-50K. וזהו בעיקרון פתוח להצעות , לשמוע מה יש לכם להגיד ולהמליץ. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת quzzaa, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 495 צפיות
היי, למי שעוקב אחרי התרדים- אחרי שסגרנו רכב עבורי (ושאר המשפחה לטיולים)- וולבו XC40, צריך המלצות לרכב לאישה כרגע נוהגת על מאזדה 2 2012, אמינה מאוד, לא הכי חסכונית אבל הגיע הזמן להשתדרג. אופי הנהיגה: עובדת מחוץ לעיר, 5 ימים בשבוע, נסיעה של כ-60 ק״מ ביום + מעט מאוד נסיעה עירונית. דרישות: 1. חסכוני לפני הכל- בעיקר בהיבט של TCO- עלות הרכב (ליסינג לגמרי בא בחשבון), דלק, אמינות, טיפולים וביטוח. 2. בטיחות- פעם בהרבה מאוד זמן היא תסע עם הילדה במקומי, ולכן חשוב לי שתהיה רמה סבירה של בטיחות. 3. אוטומטית. 4. נוחה, אך לא צריכה לפנק בצורה יוצאת דופן (הלו, המשפחתית לסופשבוע ככל הנראה תהיה וולוו :)) כאמור, ליסינג לחלוטין בא בחש…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קצת ארוך.... אני לקראת קניית הרכב הראשון שלי, אני פחות מבינה בנושא ונעזרת באחי. תוך כדי פגישה של רכב מסוים, אחי מתקשר אל חבר שלו להתייעץ איתו, החבר שולל את הרכב שכרגע ראינו ומספר לו שבמקרה קנה כרגע מאדם מבוגר טויוטה אוריס 2012 היבריד יד 1 עם 127,000. אחי נשמע נלהב מההישג של החבר וביקש ממנו להביא את הרכב שהוא ייראה אותו ואולי זה יתאים לי במקום משהו אחר, מציינת שעוד לא נעשתה העברת בעלות בין המבוגר לחבר של אחי. כבר באותו היום החבר של אחי מביא את הרכב, הוא נראה שמור מאוד, בקטנה שריטות כאלה (כאילו הצבע גורד) על החלק האחורי של הרכב. מצד שני החבר של אחי היה ממש לחוץ על "אם אני רוצה את הרכב, אז זה כאן ועכשיו". אני אומנם לא מבינה בקניית רכבים, אבל יוד…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 912 צפיות
היי מחפש לקנות רכב ראשון :) צפוי לנסוע כל יום כ-100 ק"מ, חלק מהדרך בדרך הררית ומפותלת. ישמש אותי בעיקר כנהג יחיד לעבודה, לעיתים רחוקות גם לנסיעות משפחתיות. דברים שאני צריך: בטיחות - הפרמטר החשוב ביותר מבחינתי. נוחות נסיעה רכב אמין ללא צורך בהתעסקויות על מה אני מוכן לוותר: רכב יפה אבזור נוחות בעקרון אני די גמיש בתקציב, משהו כמו 30-70k. אשמח לחוות דעתכם, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 537 צפיות
אהלן, אז לאחר שנה ללא רכב אני נשבר ורוצה לחזור לכביש. התחבורה הציבורית במדינתנו ניצחה אותי. הרכב שאקנה ישומש לנסיעות עירוניות ואיזה 2 נסיעות בינעירוניות (שעה-שעתיים) בשבוע מבחינת תקציב מכוון ללא יותר מ20K חשוב לי שיהיה אמין ולא יקר לתחזוקה עדיפות כמובן לכמה שיותר חסכוני וידני. אבזור, חווית נהיגה, מראה, וכ'ו וכ'ו - לא מעניין. בעיקר מחפש משהו סולידי שלא יקרע אותי עד סוף התואר אשמח לשמוע רעיונות. תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי לכולם. בחודשים האחרונים אני רוצה להשתדרג ברכב ספורטיבי. הדרישות שלי הן: מקום ל 5 [אז ניסן 370Z, טויוטה GT86 ושאר ירקות יורדות מהפרק] רכב בתקציב שפוי מתחת ל 150K [אז כנראה M3, M2 PORCHE וחברותיהן יורדות מהפרק] הנעה אחורית [כל הוואגיות יורדות מהפרק] אז אחרי כל ההגבלות יש המלצות ? כמובן מחפש רכב בעל שנתון חדש וגבוה ככל האפשר ואפשרות לשיפורים בלי למשכן כליה [אחת הסיבות שהבימריות יורדות מהפרק זה התחזוקה היקרה] 2 הרכבים שכנראה מתאימים לי אבל שונים לגמרי באופי שלהם [כן נהגתי על שניהם ואני מודע להבדלים] 1. קמארו\צ'ארג'ר\ צ'לאנג'ר 2017 ומעלה מנוע 3.6 עם ~300 כ"ס וצפונה רכב עם המון כח אבל פחות התנהגות כביש נשלטת 2. אלפא…
הודעה אחרונה מאת ArikM, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 648 צפיות
שלום. אז כך, אני גר במטולה ומחפש רכב לנסיעות למרכז. התקציב שלי הוא עד 20K. פחות מעניין אותי הגודל והעיצוב אבל כן חשוב לי שהאוטו יוכל לקחת עליות בקלות. בקצרה העדיפויות שלי הן: כוח חיסכון בדלק(עד כמה שאפשר בתקציב ובכוח) נוחות דברים שפחות מעניינים: סוג מרכב ידני או אוטומט תהיות והסתייגויות: אני פוזל לכיוון של סיטרואן c5 2011 מנוע 1.6 מאוד מאובזרת. המכונית בתקציב עם קילומטראז' נמוך והבנתי שהאיכות נסיעה טובה, אבל גם הבנתי שהמנוע יכול להיות בעייתי ועלויות התיקונים גבוהות. אני מודאג שהיא תסתבך לקחת את העליות כמו שצריך. (בתכלס אני לא צריך גם מכונית כזו מפוארת אבל מה לעשות, shiny) עצות יתקבלו בברכה …
הודעה אחרונה מאת bulwark, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 483 צפיות
על רקע השקת הסלטוס ולאור ההבדלים המפורטים למטה בין הסלטוס לספורטז', אילו סיבות מצדיקות תוספת תשלום 10K-30K ברכישת הספורטז'? הסיבות הראשונות הקופצות לעין הן הטורבו ובקרת השיוט האדפטיבית. אני יכול לשער שלנהג העירוני הממוצע, הסיבות האלה אינן דיל ברייקר וכנראה שלא מצדיקות תוספת של 30K. מדוע שנהג ממוצע לא יבחר בסלטוס ויפזול לספורטז'? (אני בכוונה משאיר מחוץ לדיון את הסטיישנים נירו ואקסיד)
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 493 צפיות
שלום גיסתי מחפשת רכב צריכה רכב קטן מיני או סופר מיני תקציב עד 20K שימוש: נסיעות קצרות, בעיקר עירוני, בעיקר לבד, לא הרבה קילומטרז' שנתי. חשוב: אמינות, טיפולים וחלפים זולים. לא חשוב: צריכת דלק (לא מתכננת לנסוע הרבה) שנתון כמובן כמה שיותר חדש, מינ' 2012 אשמח להמלצות על דגמים מתאימים (גם אוט' וגם ידני)
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 527 צפיות
הי חברים, אני מחזיק בשנתיים האחרונות סיאט לאון שנת 2015, מנוע 1.2. הרכב בסדר גמור גם שמור מאוד. אני המון זמן חושב על אלפא גולייטה ורציתי לשמוע את דעתכם. מצאתי אחת, דגם טוריסמו המפואר יותר, יד ראשונה שנת 2014. כלומר אני יורד שנה, באותו מחיר. לאלפא היסטורית טיפולים מלאה כולל טיפול בשתי מחלות ידועות ( מיכל עיבוי והחלפת כרית אוי). היא כמובן תהיה חזקה יותר ולפחות לדעתי יפה יותר. למי יש ניסיון עם שני הרכבים??
הודעה אחרונה מאת Asaf621, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז גם בזכות הפורום אני חושב שהתאפסתי יותר לגבי הרכב שאני רוצה בסופו של דבר לקנות ואני אלך על קיה נירו 2017 או 2018 EX. האם יש הבדל ברכב ברמת ה-EX בין 2017 ל-2018? שמעתי שהיה ריקול לקיה 2017 בגלל בעיה חשמלית.. האם זה משהו קריטי כלשהו שאולי בגללו עדיף את ה-2018?
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 908 צפיות
היי אני מתלבט בין קיה סיד 5 דלתות בנזין (לא סטיישן) לבין הסקודה סקאלה. שני הרכבים בערך באותה רמת מחיר בקטגורייה של מיני-משפחתיות. - אשמח לשמוע חוו"ד על שני הרכבים - אשמח לשמוע מה משמעות התחזוקה של שני הרכבים, ממוצע נסיעות בשנה כ 7000 ק"מ. היתרון שבסיד מקבלים אחריות ל 3 שנים + 4 שנים למנוע ולגיר. האם יש פער משמעותי מבחינת עלויות תחזוקה שוטפות בין הרכבים? מי נחשב ליותר אמין טכנית? בתודה מראש ערן
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 676 צפיות
נראה שישנן הטבות משמעותיות לרוכשים במבצעי חבר שמגלמות הטבות של אלפי שקלים. כרגע ההטבות ניתנות בבינלאומי, אבל אני תוהה האם הצלחתם להשיג הלוואות באותם תנאים גם בבנקים אחרים? האם מישהו שילב הלוואות בלון בהלוואה, אם כן באיזה תנאים?
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני נוסעת הלוך חזור מבאר שבע לתל אביב 5 ימים בשבוע מחפשת רכב אמין,חזק,שיכול לצבור מהירות. שלא יראה מוסך ואם כן שיהיה קל לטיפול (הייתה לי שברולט קבלייר 2004 והיה סיוט למצוא חלקי חילוף) רצוי לא מעל 50000 שח אשמח להמלצות כולל שנה מינימלית תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי לכולם אני מתלבט אם להביא את האופל קורסה החדשה במימון, האם לדעתכם ירידת הערך תשתפר עקב השינוי העצום שהיא עברה? ההתלבטות שלי בעקרון היא בין האופל קורסה לבין פולקסווגן פולו תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 448 צפיות
למה צריך לשים לב כשקונים רכב 0ק"מ? רכבי 0 ק"מ מוצעים למכירה בהנחה של כ-10% לעומת רכב חדש שקול. האם זו הנחה ראויה? איזה הנחה תשקף את ההבדל במוצר? מאיזה מוקשים צריך להיזהר ברכישה כזו? האם ייתכן שהאחריות על רכב 0 ק"מ לא בתוקף כי הרכב פספס טיפול? יש דרך לוודא שהאחריות בתוקף? על מה עוד צריך לפקוח עין? איפה אפשר לעצום אחת? יש מישהו שלא הייתם קונים ממנו רכב 0 ק"מ?
הודעה אחרונה מאת asix, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בנוגע לרכישת רכב 7 מקומות בתקציב של עד 60,000 ש"ח ראיתי התייחסות בפורום לרוב הרכבים הקיימים בשוק אך לא מצאתי מידע בנוגע לקשקאי פלוס 2. אודה למי שיוכל להחכים אותי על העלויות של הטיפולים שלה, צריכת הדלק, ביצועים, תחזוקה וכדו'. בעיקר חשוב לי לדעת אם יש לה מקום בתא המטען יותר מהאאוטלנדר ודומיו. או לחילופין רכב אחר בעל 7 מקומות ותא מטען מרווח יחסית לרכבים בקטגוריה הזו. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 456 צפיות
היי מחפש רכב לחבר לנסיעה לבד ללימודים מהצפון לירושלים (130 ק"מ כל כיוון) עד 30000 האם מיני אפשרי, אושהמנוע לא בנוי לזה ועדיף סופר מיני, משפחתית? דגם ממולץ? החבר לא מוכן לשמוע על צרפתי.
הודעה אחרונה מאת ik3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הי, האם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה למצוא מידע על בעיות מיוחדות בדגם הנ"ל? שוקל לקנות אחת כזו, אך מחיפוש בפורום מצאתי כמה הודעות על זה שיש בעיות במנוע ה-2 ל' טורבו בשנים האלה (אך בלי פירוט מעבר לזה). משיטוט בפורומים בחו"ל לא מצאתי ממש מידע מפורט על תקלות מיוחדות. כמו-כן, אם מישהו החזיק/מחזיק באחת (לא V, הדגם "הרגיל|") כזו ויכול לשפוך אור על האמינות שלה, אשמח. תודה,
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 741 צפיות
שלום לכולם, מעוניין לרכוש. נקודות משמעותיות (לדגם) אשר יש לבדוק? נקודות תורפה לדגם? האם למיטב ידיעתכם נמכרות מעל המחירון או מתחתיו? מקום בארץ אשר מתמחה בבדיקה (וגם בטיפול) במכוניות מסוג זה? (מורשה מומלץ או מוסך אחר) מכון בדיקה מומלץ כל חברי הפורום? תודה!
הודעה אחרונה מאת ZisoButts, -
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מבקש להתלבט אתכם... מעוניין לקנות רכב משפחתי (4 נהגים), שעושה כ 30,000 ק"מ בשנה ולכן חשוב שיהיה חסכוני בדלק. משפחה שאוהבת לטייל ולכן נפח האחסון חשוב ומעדיף סטיישן. תקציב – כ 40,000 ₪ לא פוסל מונית לשעבר. חושש מהיברידי, המחייב בכ 8,000 ₪ לסוללה כל כ 8 שנים. עדיין מתלבט. חשבתי על אוקטביה דיזל אבל מאד חושש מהגיר, חשבתי על רנו מגאן/פלואנס אבל יש שאלת אמינות בכלל וקראתי שגם בהן יש בעיות גיר, חשבתי על קיה סיד דיזל אבל צריכה של 14,15 ק"מ לליטר בלבד. אשמח לכל עזרה, רעיון, הערה או הארה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 609 צפיות
שלום, שאלה לגביי צ'ק בנקאי. רוצים להעביר אליי תשלום למכירת רכב בצ'ק בנקאי, הצ'ק הוצא על שמי. האם יש סכנה בקבלת צ'ק בנקאי? האם בעל הצ'ק יכול לבטלו לאחר שהעברתי לו את הרכב? במידה ואני מפקיד את הצ'ק, האם עדיין בעל הצ'ק יכול לבטלו? אשמח לעזרה בעניין.
הודעה אחרונה מאת Arteko, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 843 צפיות
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. לא קנינו רכב המון שנים. נוסעים כרגע ברכב ישן (מזדה 3 האצבק) עם קילומטראז נמוך מאוד מאוד לגילו. גרים בתל אביב. מצטערת אם אני לא מאוד ממוקדת ולכן צריכה הכוונה... אנו זוג + 2 ילדים (5, 8 ) מעוניינים לרכוש רכב חדש ולא יד2 מכל מיני סיבות שכרגע לא אפרט. עדיפות עליונה בטיחות. לא בטוחה לגבי הגודל שכן יש יתרונות לרכב קטן בעיר מצד שני רואה שרוב המשפחות נוטות לקרוסאוברים וקראתי שרכבי המיני פחות בטיחותיים? תקציב בשאיפה 100.000₪ (לא בטוחה אם זה ריאלי), רכב אוטומט חובה. לא נוסעים הרבה, בעיקר בעיר נסיעות קצרות.מקומות העבודה קרובים לבית. גג 3 -4 פעמים בשנה נסיעה ארוכה (עד 3 שעות לצפון או דרום). בנסיעות הארוכות מעמיסים את תא המטען והרכב עד אפ…
הודעה אחרונה מאת toyotaow, -