Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני חדש פה, פורום מדהים!

רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי..בגדול לנסיעות קצרות ביום יום של 20 ק"מ בעיר, פעמיים בשבוע כ140 ק"מ (ראשל"צ- ירושלים)

מחפש רכב ידני\אוטומט לזוג, חסכוני, אמין - ראיתי פיזו 208 שנתונים 2012-13 סביב ה18 אלף..איך הדגם?

האם כדאי להגדיל להמתין עוד ולהגדיל  תקציב או לחפש במגרשים\ליסיניג לשלם מזומן + הלוואה בתשלומים?

אשמח לעזרתכם.

עריכה אחרונה על ידי liorlev1
פורסם

ה208 סך הכול תמורה טובה לכסף, הוא נוחה, נראית טוב, בטיחות טובה וברמת אבזור אקטיב גם אבזור טוב.

רמת אבזור אקס די ערומה מאבזור.

המושבים ונוחות הנסיעה טובים והרכב חסכוני.

לרכב רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן כדי לבדוק האם הוחלפה, אם לא להחליף.

איביזה/ פאביה גם אופציות טובות, לפאביה איכות חומרים עדיפה, מנועי 1.4 אמינים. בגלל מבנה הקונסולה בפאביה לגבוהים היא יכולה להפריע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לחסוך קצת ולקנות בתקציב קצת יותר גבוהה.  אוליי סוזוקי סוויפט או קיה ריו אם זה בכיוון של אוטומט.

וכמו שאמרו למעלה ואגית (VW) ידנית.

פורסם

פאביה ידנית תהיה מיושנת יותר, פחות חסכונית, פחות נוחה, פחות נמרצת, פחות מהנה לנהיגה וכו... 

ה208 עומדת ראש בראש מול הפאביה מהדור של 2013+ שהיוותה שיפור משמעותי בהשוואה לפאביה הקודמת.

ב+-20 אתה יכול למצוא 208 אקטיב ידנית שמורה מאוד רק שים לב כמו באמרו לבדוק אם הוחלפה רצועת תזמון.

פורסם

בתקציב שלך (וגם לרכב הספציפי הזה) אני לא חושב שתמצא משהו טוב בחברות ליסינג. בכל מקרה לדעתי עדיף רכב מידיים פרטיות אם אפשר.
בהצלחה

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

תודה רבה.

הבנתי ממכם שגם פיאט פנדה חסכונית, טיפולים זולים..אבדוק.

מצאתי בלוח יד 2: 208 אקטיב 2014 מפרטי, 160K , לאחר טיפול 10K שדורש 21 אלף..מחיר טוב?

בכלליות, כשהולכים לבדוק, על מה לשים דגש? איזה פה איזה פוסט כתוב מהם הכללים לפני רכישה רכב יד 2?

פורסם

השוק של הסופר מיני חלש כרגע לא יודע אוליי רק אני מרגיש את זה.

כמה עולה רנו קליאו 2014 ידנית לעומת פיז'ו 208 ידנית 2014 ולמה?

פורסם

הנסועה של הפיגו דיי גבוהה.

כשאתה בודק רכב יד שניה יש כמה כללים.

1- לוודא שבעל הרכב הוא האדם שמולו מתבצעת המחירה.

2- לבקש היסטורית טיפולים.

3- דוח סליקה מחברות הביטוח.

4- לבדוק עד מתי הטסט.

5- לקחת לבדיקה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...