ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,550 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה רכב מאחת שברשימה הזאת פה הייתם לוקחים?.. והכרב שהייתם לוקחים..כמה הייתם מוכנים לשלם עליו.. 1.פולסווגן גולף 1.8 CL 2.הונדה סיויק האצ'בק הדגמים הישנים של השנים 95 3.רנו קליאו 1.8 RSI 4.פג'ו 106 XSI או הרגיל 1.4 5.פיאט בראברו ואיזה צבע הכי יפה לרכב בשביל לעשות אותו חייה רעה?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה הוחלט לשדרג את הרכב המשפחתי ונוצרה בעיה קשה.. לא לי ולא לאבא שלי אין העדפות ברורות לגבי רכב מסוים ולכן יש קושי לקבוע על מינו וסוגו של הרכב הבא. ההתלבטות היא בין פורד פוקוס 2003 5 דלתות 1600 סמ"ק, מאזדה 323 לנטיס 2002 1600 סמ"ק ויונדאי אלנטרה 4 דלתות 2002 1600 סמ"ק. מדובר באוטומט. אני מודה מראש למי שיוכל לספר על חוויות אישיות. נ.ב אני ישמח לקבל קישור לאתר בו אני יוכל לבדוק את המפרט ואת ביצועי הרכב
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי ! מה דעתכם/ניסיונכם מקנייה מליסינג (מהשכרה קצת מפחיד אותי אז אני מוותרת).... נראה לי שדרך ליסינג זה הכי נוח, פחות או יותר מהימן ויש איזושהי אחריות לכמה חודשים.. מה הנגד??? אשמח לייעוץ
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי עדיפה אחת על אחת מכל הבחינות? יש לי 2 אקזמפלרים דומים להחריד שניהם יד 1, 200.000 ק"מ +- ולשניהם בעל הרכב גרוזיני בשנות ה 50 לחייו. הרכבים מטופלים ויפים מאוד וגם המחירים פחות או יותר זהים אז תבינו את גודל הדילמה. לגבי הרובר לא מעניין אותי שרובר נפלה/התרסקה/ז"ל מעניינת אותי רק האמינות בייחס לשנייה בתודה ומקווה סוף סוף לקנות כבר אוטו.
הודעה אחרונה מאת רון2, -
אני מצטער שאני שואל כל פעם על אוטו אחר ופותח שרשור חדש אבל אני לא מוצא תשובות מספקות בשום מקום. אחרי שעשיתי נסיעת מבחן על האסטרה 1600 והבנתי שהתיבה ממש על הפנים החלטתי שאולי כדאי ללכת על סובארו. דיברתי עם נציג מכירות והוא אמר לי שהוא מוכן לתת לי את האימפרזה 2 ליטר ב-127,500 ש"ח ועל הקוואליר שלי שנת 2002 60K. שמעתי שהאימפרזה 1600 די חלשה, אבל אני לא יודע כלום על האימפרזה 2000. איך היא מבחינת יציבות, נוחות, זלילת דלק, התנהגות כביש, בעיות שאוטו עושה וכו, תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת /^M^\, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5 אלף צפיות
בתור בעליה הגאים לשעבר של לנציה תמא ידנית שפינקה אותי במשך 5 שנים והוצאתי עליה במשך 5 שנים רק 3198 ש"ח על טיפולים ומוסכים וקשקושים בסה"כ (כן אני ספרתי כל שקל ) רציתי להתקדם (או לא) ללנצ'יה קאפה אוטומטית דווקא (96-98 ). מבחינת יופי ופאר אין התקדמות כל כך גדולה (ולפי אבי יש אפילו נסיגה) אבל רציתי לדעת על הבדלים מבחינות אחרות כדוגמת אמינות, זמינות חלקים, צריכת דלק, ביצועים וכל השאר ועדיף שיהיה בהשוואה לתמא ולמי שעומד לומר: "למה לך לנצ'יה ?" אקדים ואומר שהחיידק תפס חזק !!! בתודה רונן (ד"א הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום)
הודעה אחרונה מאת רונן ק., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רכב פולקסווגן גולף או פולו בסכום של 30k אבל המוסכניק שלי הזהיר אותי לא להתקרב לרכב גרמני כי חלקי החילוף שלהם מאד יקרים (רק לעשירים) שמח לקבל חוות דעתכם.
הודעה אחרונה מאת knfevg, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 908 צפיות
אז החלטתי להתחיל הכל מחדש כאילו לא קרה הסיפור עם הסיאט . ואז חשבתי לעצמי ,אם כבר מהתחיל מהתחלה, אולי כדי לחפש רכב אחר בתקציב הזה.. אז בבקשה המלצות לרכב הכי ממולץ עד 28,000 שקל ,מינימום 1600 סמ"ק +עדיפות לרכב קטן אם החסרתי פרטים תגידו תודה מראש! נ.ב ,אנ ממש מודה לכם,אם לא אתם הייתי נשבר כבר אחרי מסיפור עם הסיאט איביזה (למי שלא מבין יש על מה אני מדבר שיכנס http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78402
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
שלום לכולם,בחיפושיי אחר רכב נתקלתי בפיג'ו 306 1.8 ליטר אוטומט שנת 99. הרכב היה משנת 99 ועד 2000 בבעלות ליסינג ומשנת 2000 בבעלות פרטית אצל בן אדם אחד. הרכב עבר 112,000 ק"מ,המחיר שכנראה יידרש אל הרכב הוא 37,000 ש"ח. רציתי לדעת האם משתלם לקנות את הרכב. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת socho, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לפני כחודש קניתי במחיר מחירון (59,000) גולף 1.6 אוטומטית שנת 2000 במצב מעולה. לאוטו אין עבר של תאונות, אין שריטות, חבטות או שאר מיני מפגעים - ואת הטיפולים הקבועים הוא עבר בסוכנות צ'מפיון. לפני כשבועיים, חבר טוב שלי קנה גם גולף (שאומנם חיצונית זהה לשלי בדיוק), אך לה יש גיר רגיל ונפח מנוע 2.0, כאשר הוא רכש אותה במחיר מחירון, שהלא הוא 60,000 ש"ח. 1000 שקלים הבדל. מהיום בו הוא הודיע לי על הרכש החדש שלו, התחושה של "יצאתי פראיר" לא מפסיקה לנקר בי. גיר רגיל, מנוע חזק יותר, תצרוכת דלק נמוכה וכמובן - "ספורטיביות" הרבה יותר גבוהה משלי, בהבדל של 1000 שקלים בלבד הם יתרונות עצומים. לפחות בעיני. הייתי רוצה לשמוע מכם את הדעה על העניין, האם באמת ישנם הבד…
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
שלום לכולם מה אתם יכולים להגיד על ZX 2.0 16V איך האוטו עצמו,יש בעיות מבחינה כללית? והאם יש הרבה מכוניות כאלה בארץ? תודה על התגובות.
הודעה אחרונה מאת ruby, -
- 1 תגובות
- 948 צפיות
תקציב עד 60 אלף אולי קצת יותר. משהו מהחדשות זאת אומרת משנת 2001 ומעלה בערך כדי שתחזיק 10 שנים לפחות. ושתהיה קטנה וקומפקטית. על מה הייתם ממליצים לפי התנאים האלה? הוצעה לנו פולו שנת 2003 ב77 אלף עם איזה 30 אלף קילומטרז'. מה דעתכם? על אילו מכוניות נוספות הייתם ממליצים? (בסגנון הפולו, יונדאי גץ, 206, טויוטה יאריס אולי.. חוץ מפונטו). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 790 צפיות
שנייה לפני שנאי חותם זכרון דברים והעברת בעלות על הקליאו מודל 92 עם 170 אלף קילומטר ויד רביעית רציתי להיות בטח שזו עיסקה טובה...: 1.האוטו דגם rn ונראה חיצונית בסדר לא עבר תאונות קשות ויש עליו קצת שיריטות ומכות ממש קטנות. ומביחנה פנימית נקי ושמור. 2. מבחינה מכנית המוסכניק אמר שיש לו בעייה עם הבוקסות האחוריות ונזילת מיים וקלאץ קצת מתוח חוץ מזה הגיר והמנוע במצב טוב ביחס לשנה.(וחסר גז במזגן) 3.היה מטופל במוסך מורשה ועכשיו הוא עושה לו טסט וישר אחרי זה הוא יקבל את שאר הכסף והרכב יעבור לידיינו. 4. המחיר שסגרנו הוא 4+ אלף פחות מהמחירון. עכשיו דיברתי עם המוסכניק הוא אמר שהאוטו עם הבעיות האילו שציינתי אבל הוא בסך הכל במצב דיי טוב לשנה שלו ולמחיר הוא גם אמר שכל אוטו בשנה…
הודעה אחרונה מאת קובי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
חבר שלי מחפש אוטו...הוא מצא אחת במצב ממש טוב רק בעיה אחת שהרכב משועבד לבנק. לפי מה שהבנתי יש שני מיקרים: 1) הרכב משועבד והוא על השם הבעלים. 2) הרכב משועבד והוא על שם הבנק. במקרה ספציפי זה האוטו על שם הבעלים. והוא ממש רוצה את האוטו, אחרי בדיקה סיכמו מחיר ממש הכל. מה הפרוצידורה על מנת להעביר בעלות? ומה הייתם ממליצים לו לעשות? (בלי המלצות שלעזוב את האוטו וכדומה..) תודה לירן!
הודעה אחרונה מאת Leon, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני רוצה ליקנות אוטו עכשיו אני לא יודע מדיוק איזה אז אולי תוכלו לעזור לי המכוניות הם: מגאן 2.0 ליטר 96 מגאן 1.6 ליטר 97 98 פיאט בראבו כללי שברולט קוואליר קופה 96 ופולו 16v 98 אם תוכלו לפרט לי לגבי כל אוטו זה יעזור לי מאוד... תודה!!!
הודעה אחרונה מאת Russian speed, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 15 אלף צפיות
היי, בחיפושי אחר רכב לקניה נתקלתי בקליאו ספורט דור ראשון עם פגיעת שלדה. הפגיעה היא (לדברי המוכר - טעון כמובן בדיקה...) בקורת רוחב קדמית, נעשתה ע"י הבעלים הראשון, והתיקון כלל החלפת הקורה (כלומר: הלחמות). הוא טוען שבבדיקה זה מופיע ב"משמעות נמוכה". שאלות: 1. מה המשמעות הבטיחותית של תיקון כזה? (אם בכלל) 2. מה המשמעות מבחינת התנהגות הרכב של תיקון כזה? (אם בכלל) 3. איך ניתן לדעת האם התיקון בוצע כהלכה והרכב מאוזן? האם במכון בדיקה רגיל? (קומפי?) או אולי יש בדיקה ספציפית לעניין זה? 4. אני יודע שזה עניין של מו"מ - אבל כמה בד"כ מקובל להוריד מהמחירון על דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום לקח חברי הטוב לבדיקה פולו 1400 משנת 96 ולהלן התוצאות : מנוע: בלאי פנימי גבוה , לחץ שמן נמוך ,דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים , ניקוי מערכת הקירור , לטפל במערכת הדלק וההצתה, מערכת פליטה רועשת שילדה ומתלים: סרן ,קפיצים ,שלדה : תקינים מערכת בלמים : abs פועלת לסירוגין צמיגים: צמיגים אחוריים בלויים העברת כוח :נזילות שמן גיר ,דיפרנציאל מחוונים :תקין מחירון :23k מחיר מבוקש: 18.5k החשש העיקרי של קונה הרכב הוא כמובן נושא לחץ השמן הנמוך האם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא הזה האם זה גורם כשל קריטי , וכמה יעלה תיקון של בעיה כזאת כבעלים לשעבר של רכב דומה , לא נתגלו בשני הבדיקות (קנייה ומכירה) תופעות של קומפרסיה נמוכה , או לחץ שמן נמוך
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חשבתי על פורד פוקוס 2001... חוץ מזה נגמרו לי הרעיונות, לכם יש?
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום התקדמתי עוד חצי צעד לעבר הב.מ.וו הנחשקת: הלכתי לראות 318IS ארבע (!) דלתות מיבוא אישי. הרכב מודל 97' ואין שום אסמכתא רשמית שהוא IS ולא 318 רגיל (מישהו יודע באיזה שנה ה318 קיבלה מנוע 1900?). לקחתי את הדגם מנוע (184 לפי רישיון הרכב) ובנתיים עוד לא הצלחתי להעלות תוצאות בחכה הוירטואלית שלי (בדקתי ב "carfolio"). מישהו יכול לשפוך קצת אור על הפרשה...? ואם כבר פתחתי שרשור. אפשר לקבל המלצה על מכון בדיקה באיזור חדרה, פרדס-חנה, בינימינה, זכרון וכו'.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי B4 שנת 2000. אני מאוד מרוצה מהרכב ( בייחוד מאחיזת הכביש, מההנאה מהנהיגה ומהמרווח הפנימי). ברם, אני לא מסוגל יותר לעמוד בעלויות של תצרוכת הדלק הגבוהה שלו. הייתי רוצה להחליף לאוונסיס שנת 2000. האם מישהו יכול לומר משהו על צריכת הדלק שלו ? כמובן, שכל הערות נוספות לגבי האוונסיס משנת 2000 יתקבלו בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת sti05, -
190E ישנות..
מאת Gargoyle-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי אנשים, אני מתעניין בשביל אבא שלי (ובשבילי בחשאי, עוד מעט תבינו) באותם מרצדס 190E מוניות ישנות אם מישהו יודע על מה אני מדובר, בשנות 85-87 משהו כזה.. האמת אח שלי העלה את הרעיון שאני יקח על עצמי כפרויקט להפוך 190E כזאת פשוטה, לחיצונית מראה של ה 190E 2.5 איבו 2 16V האגדתית.. (מפלצת ע"י אדמות, חלום חיי), (עקרונית אני לא מאמין שתהיה לי עם זה בעיה, להביא כמה קיטים מחו"ל בטח יש איפשהו..), השאלה שלי היא יותר לגבי האמינות של אותם רכבים, אני מבין שחרשו אותם בקילמוטרג' אבל חוץ מזה, השאלה היא חלקים אם אפשר למצוא ובקלות או לא, האמינות של הרכב, ובאמת אם שווה לשם את ה 20-25 עליו.. (קנייה), אח"כ כבר עניין שלי מה אני יעשה איתה.. (שיפורים, צ'יפ, פילטר אגזוז וקיטים כמו ה 190E, א…
הודעה אחרונה מאת Russian speed, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי! לאחר התיעצות בפורום הגעתי למסקנה שאני מעוניין לקנות פולו 1400 16V לאחר שיחה קצרה עם ביטוח ישיר רציתי לשאול אותכם אם זה הגיוני: הם שאלו איזה דגם שנה ונפח מנוע אמרתי פולו 1400 שנת 98 כלומר לא דובר על 16V ספציפיט! מה שהדהים אותי זה שהם אמרו לאבי שדיבר איתם ואמר להם שהביטוח יהיה רק עלי, הם אמרו לו שהביטוח חובה + צד ג' יהיה 8200 ש"ח לשנה... זה נשמע לי גבוה מאוד ורציתי לשאול אותכם אם אתם חושבים שזה הגיוני? וסביר? (אני בן 18 ויש לי רישיון כבר שנה בכיס, הרכב שיש לנו בבית הוא מהעבודה ככה שאנחנו לא מבוטחים אצלם עם הרכב שלנו!) בכבוד רב לאון חבקין
הודעה אחרונה מאת knfevg, -
העניין הוא כזה קניתי רכב וכאשר הגענו להעברת בעלות נאמר ע"י הפקידה בדואר שהרכב מעוקל ואין אפשרות להעביר בעלות לציין שרשיון הרכב נקי . ניגשתי למשרד הרישוי ובמחשב שלהם לא מופיע שום עיקול. גם בעל הרכב אינו יודע על מה מדובר. היכן אפשר לבדוק מאיפו העיקול. תודה.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלומות. מבקש לדעת את דעתכם (ממקור ראשון, עדיף) על אלפא 164. מדובר על דגם 3000 סמ"ק, 24 שסת', אוטומטית. מוכן לשמוע כל מידע שתנדבו אך אשמח במיוחד לשמוע מה צפוי מהבחינות הבאות : 1. כמה אמינה\לא-אמינה היא. ואם לא אמינה... מהן נקודות הטורפה שלה ? 2. כמה נוחה\לא-נוחה היא ? 3. מהי צריכת הדלק הצפויה ? 4. במה מתבטאת עלות האחזקה היקרה שלה ? מה "המקור" לעלות יקרה ? (או שאולי אינה יקרה לאחזקה ?) 5. מה כדאי לבדוק לפני שנגשים לרכוש כזה רכב ? כל מידע רלוונטי אחר יתקבל בשמחה... תודה מראש לעונים החביבים. השדון
הודעה אחרונה מאת francis.r, -
-
- 6 תגובות
- 5 אלף צפיות
ראשית, שלום לכולם. גלשתי להנאתי ב-eBay בקטגוריית המכוניות וראיתי שיש מחירים ממש מצחיקים, נדלקתי במיוחד על לינקולן "1987 Lincoln: Mark Series" ב-330$ (תמונה), שלדעתי זה מחיר מצויין לרכב שכזה. חיפשתי קצת בגוגל וגיליתי שמיסים ליבוא רכב לארץ הם 128%, בקיצור - פחות מ-4500 ש"ח (מיסים + רכב). כמובן שזה עדיין מאוד משתלם ואני מוכן ללכת על זה. כמובן שיש לי כמה שאלות: 1. כיצד אני שולח את הרכב מארה"ב לישראל? הבנתי ש-UPS זאת לא אפשרות. 2. מה הסיכויים והסיבות האפשריות שלא ישחררו את הרכב שלי? 3. מהם השלבים שאותם עלי לבצע לפני שאוכל לנהוג ברכב שרכשתי בשקט ובשלווה? 4. האם מישהו התנסה בדבר? אשמח לשמוע אותו!
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פולקסווגן פולו 97-99. רציתי לדעת באיזה שנה שינו את הצורה של הפולו.? אשמח לקבל תמונה גם ! תודה.
הודעה אחרונה מאת תמיר אורן, -
- 10 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
מחר אני צריך לקחת רכב לבדיקה.. ומשום מה יש לי הרגשה שהאישה שרוצה למכור לי את רכב לא ממש אמינה.. בעיתון היא רשמה שהאוטו עשה 87000 ק"מ,שהתקשרתי היא אמרה שהאוטו עשה 76,000 ק"מ,ושהיא נוסעת בוא שנתיים וחצי ..אחרי איזה כמה שעות התקשרתי לשאול אותה למה היא אמרה שהאוטו עשה76,00 שרשום שהוא עשה 86,000 ק"מ.... ,והיא כאילו שאלה את בעלה על הקו ואז אמרה "נכון נכון 86,000" ... ק"מ ,להזכיר לכם שהיא אמרה "אני נסעתי באוטו שנתיים וחצי" היא לא אמורה לדעת את זה??? לכן היא לא ניראת לי ממש אמינה השאלה היא במידה והיא הורידה את הק"מ אפשר לגלות את זה בבדיקה??? והאם יש דברים שחשוב לבדוק חוץ משילדה גיר וקלאץ'..??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shahar50, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחר אני אמור לנסועה לחיפה (אני מירושלים) להביא איביזה לטינו שנת 98 1600 סמ"ק עשיתי חיפוש פה על האוטו וקראתי דברים טובים אבל בדיוק עכשיו התקשרתי למוסכניק שלי והוא אמר לי משהו מאוד מדאיג מה שהוא אמר זה שלאיביזה יש מנוע מאוד חזק והשילדה חלשה מאוד...ולכן קורה לא פעם שהשילדה "נפתחת" משהו יכול להגיד על מה הוא מדבר??? ,זה נכון??? כמו שהבנתם אני מחר צריך להביא תאוטו *** תאוטו = את האוטו. אתה כותב בפורום שגולשים בו אלפי אנשים ולא בצ'אט פרטי, את שפת הרחוב תשאיר לרחוב *** אז .... כמו כן אני מאוד ישמח לביקורת נוספת על האוטו ... תודה מראש! מתן
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני הכל אני מצטער אם אני מגזים עם הנושאים ,זה רכב ראשון שאני קונה עם הלוואה של 30,000 שקל ..ואני בן 18 לכן אני רוצה להיות בטוח הרכב הוא סיאט איביזה ,שנת 98,לטינו, עם 86,000 ק"מ, יד 2 המחירון הוא 25,000 (לפני שקלול) אחרי שקלול 26,094 לפי לוי יצחק היא רוצה 27,000 (לאחר הורדה של 2,000 שקל) יש ספר טיפולים (לבדיקה של ק"מ) והיא אומרת שהאוטו מטופל בחברה.. היא אומרת שהשילדה נקיה ,ואחרי בדיקה אם יש שלידה פגומה היא תשלם את הבדיקה.. הדבר היחיד שהפריעה לי זה: (רשמתי את השיחה השירשור אחר..) בעיתון היא רשמה שהאוטו עשה 87000 ק"מ,שהתקשרתי היא אמרה שהאוטו עשה 76,000 ק"מ,ושהיא נוסעת בוא שנתיים וחצי ..אחרי איזה כמה שעות התקשרתי לשאול או…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 4 תגובות
- 957 צפיות
הלכתי לפני כשבועיים לבדוק רכככב כלשהו שממש הייתי סגור עליו ווכבר סגרתי עם הבעלים על מחיר וכו' לא זכרון דברים או משהו בסגנון אבל סגרנו על מחיר מילולית והוא אמר שהאוטו בסדר גמור רק כמה מכות קטנות בכנף שראיתי והורדתי במחיר על זה הגענו לקומפיוטסט ובבדיקה התגלתה תאונה דיי רצינית שבעקבות התאונה נפגעו קורות ברכב החולפו כמה דברים ובקיצור, הלכתי למוסך המרכזי של פיג'ו ואמרו לי שעל כל ההחלפות שהיו במרכב ההלחמות וכו', לפחות 30% צריך להוריד מהמחירון עכשיו, יום אחרי ששאלתי אותה למה לא אמרת על התאונה , אמרה לי ש"לא שאלתי" לפי החוק אמרו לי שהיא חייבת להגיד אם אני שואל או לא שואל שאלתי היא האם אני יכול לתבוע אותה בגין עלות הבדיקה הנסיעות שלי ושל אימ…
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה,