Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לפני כשבועיים לבדוק רכככב כלשהו שממש הייתי סגור עליו ווכבר סגרתי עם הבעלים על מחיר וכו'

לא זכרון דברים או משהו בסגנון אבל סגרנו על מחיר מילולית והוא אמר שהאוטו בסדר גמור רק כמה מכות קטנות בכנף שראיתי והורדתי במחיר על זה

הגענו לקומפיוטסט ובבדיקה התגלתה תאונה דיי רצינית שבעקבות התאונה נפגעו קורות ברכב החולפו כמה דברים ובקיצור, הלכתי למוסך המרכזי של פיג'ו ואמרו לי שעל כל ההחלפות שהיו במרכב ההלחמות וכו',

לפחות 30% צריך להוריד מהמחירון

עכשיו,

יום אחרי ששאלתי אותה למה לא אמרת על התאונה , אמרה לי ש"לא שאלתי"

לפי החוק אמרו לי שהיא חייבת להגיד אם אני שואל או לא שואל

שאלתי היא

האם אני יכול לתבוע אותה בגין עלות הבדיקה הנסיעות שלי ושל אימי ועוגמת הנפש בבית דין לתביעות קטנות?

האם היא הייתה מחוייבת לומר שהרכב עבר תאונה או לא?

האם יש לי עילה לדבר , יש לי משו לעשות בנידון?

פורסם

ערב זך,

די כבר לתבוע !

זה כבר השרשור 70 השבוע שמישהו תובע מישהו אחר כי הוא מרגיש נדפק. ובדרך כלל באשמתו!

לא חבל על האנרגיה \ זמן \ עצבים \ כסף שתשקיע בשביל 400 ש"ח כאשר ישנו סיכוי סביר גדול מאוד שלא תזכה?

תזכור להבא: מה שלא כתוב וחתום לא נחשב!

בפעם הבאה תבקש שהמוכר \ ת יתחייבו בכתב על שלדה (במידה ובבדיקה מגלים מכה בשלדה המוכר משלם את כל \ חצי הבדיקה) ותמשיך הלאה.

חי סולומון

נ.ב. לשאלתך, כן אתה יכול לתבוע אותה. ולהפסיד.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

פיהה נראה לי אתה יותר כועס עליי מאשר אני עליהם חח

אני לא ממש מעוצבן מזה, פשוט אמרו לי שזה נחשב רמאות לא לומר שהרכב עבר תאונה

וזה כלל 2 ימי חופש מהעבודה של אמא שלי נסיעה זוגית לפ"ת ונסיעה זוגית לת"א

הייתי מוותר על הטרטור אם היינו יודעים בקשר לתאונה,

פשוט קראתי פה הודעה של מישו בקשר לזה וסה"כ רציתי לשאול אם יש עילה לדבר

כי בתחלס, מגיע להם להענש אם זו הייתה עברה על החוק,

פורסם

מר חי צודק ב-2 דברים.

1)זהו אכן ערב זך :lol: .

2) לא כדאי לך לגשת לתביעה, אתה תפסיד, תמשיך הלאה בחיים, כולה 400 ש"ח, תודה על כך שלא

קנית את הרכב ותמשיך הלאה.

תאמין לי, קרה לי דבר הרבה יותר גרוע משלך ועברתי על כך בשתיקה, אז כך גם אני ממליץ לך לעשות.

• תוכן חדש...