ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,550 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה שלי כזאת- אפשרי למצוא 205 GTI, במצב מקורי ככל האפשר, סביבות שנת 90-93? יש כאלה או שזה נדיר מאוד? ועד כמה באמת יקר להחזיק את האוטו כאוטו ספורטיבי? עלויות ביטוח? טיפולים מיוחדים? (מלבד טיפולים ותיקונים שנובעים מבלאי של השנים) מה צריכת דלק ממוצעת של האוטו? יש לי כרגע דייהטסו שרייד 93, והוא משעמם אותי.....אני מקווה שיתאפשר לי לקנות אוטו קצת יותר מעניין וחשבתי על ה GTI (למרות שאבא לא ממש יסכים לרדת בשנתון....) תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
- 7 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
האם זה אוטו לכביש או שטח? מישהוא מכיר את ביצועי השטח שלו? ובמה הוא שונה מהטריוס למשל, שגם לו הנעה קבועה וללא הילוך כח? (חוץ ממרווח גחון) אם הוא מקביל ביכולת ה"שטח" שלו לטריוס, הרי הוא אלטרנטיבה הרבה יותר נוחה, לא?
הודעה אחרונה מאת asaf12345, -
- 1 תגובות
- 759 צפיות
שלום לכם חברי פורום יקרים. לפני כחודש חזרתי מביקור בזק באירופה. כ"מתנת חזרה" לרגל שובי לארץ הקודש, אחי הקטן השבית לי את הטויוטה סטארלט. כפי שיודעים המלומדים ויודעי החן בפורום זה, הסטארלט לא סיפקה ריגושים בנהיגה או נוחות מכל סוג שהוא, אך בתור סטודנט, הייתי יכול היות שקט, שמעבר לטיפולים שוטפים אין מה לדאוג לה. נכון להיום, אני עומד על תקציב הנושק ל 30 אלף ש"ח. יש לי על הפרק קליאו B ידנית מודל 99( יד ראשונה, מטופלת בחברה ושמורה ונקייה עם 100 אלף ק"מ וטסט לשנה. המוכר מוכן לרדת ל 29 מ 33 ). ברם, לפי מה שהבנתי, בשנתיים הראשונות, קרי, במודלים 99-2000 לרכב עם מנוע 1400 היו 8 שסתומים 75 כ"ס , ורק החל משנת 2001 המנוע שודרג ל 16 שסתומים ול-98 כ"ס. השאלה שלי, למי שמסוג…
הודעה אחרונה מאת semik, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם.. לפני חודש שמתי לב לרכב מסוג פיזו 405 שזרוק לו ליד הבית שלי ועם קצת עבודה אפשר להביא אותו למצב נסיעה... חשבתי להתקשר לבעלים ולשאול אותו אם הוא מוכן למסור את האוטו אבל כשהתקשרתי למשטרה כדי לברר פרטים על בעל הרכב נאמר לי שאי אפשר למסור פרטים כאלה אז הבקשה שלי אליכם היא אם תוכלו לעזור לי ולתת לי רעיונות כיצד אני יכול לברר מי הבעלים של הרכב תודה מראש שלומי
הודעה אחרונה מאת alfred10, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה המחירון של סיטרואן סקסו שבתמונה : http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_page.php?pic_id=1097 ואיזה שנה היא ? תודה ...
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת מעט על המאזדה לאנטיס (של סביבות 97), הדגם שלפני ה323 המוכרת לנו משנות ה2000. רציתי לדעת על ההבדלים בין 2 המאזדות, באילו מנועים היותר שנה באה (נפח מנוע), ובאילו שנים היא שווקה בארץ (כדי לבדוק במחירון). בכלל כל מה שאתם יודעים עליה יתקבל בברכה. הבדלים בינה לבין ה323 משנות ה2000 יתקבלו גם כן בברכה. בגדול כמה המאזדה המדוברת איכותית, האם שווה בדיקה ואם אפשר באילו מחירים ושנים היא שווקה בארץ. תודה, יוסי.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יש מחירון רכב לMG? מאיפה אני יכול להשיג אותו? או שיש באינטרנט? כמו כן... האם יש מספר דגמים לרכב בארץ? הוא אמין? חלקים יקרים? יש הרבה נקודות שמטפלות בו? אין בלוי יצחק.
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא להאמין אבל אני חושב לקנות מסחרית קטנה לעסק בתקציב שלי אפשר לקחת ברלינגו 97-8 עם ים קמ אשמח לשמוע דעה כללית ודעהמנסיון של אחרים תודה
הודעה אחרונה מאת ruby, -
אני רוצה לקנות פג'ו 106 אבל היא מיד 7 כדי לקנות אותה ??? המצב שלה בסדר וקילומטרז' נמוך?? והוא מוריד בגלל היד 2000 שקל לדרוש ממנו שיוריד יותר? או שפשוט לא כדי לקנות אותה בגלל שהיא יד 7??
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
צהרי יום שישי חם ,לח ונעים! אני מצטמרר רק מלדבר על המכוניות הללו,אבל מה לעשות....... התקציב הוא בסביבות ה15K-20K, אוטומטית או ידנית לא משנה,מנוע בסביבות ה1600(לדיהו 1500),מרווח,שנתון 97 לפחות!! הלאנוס כנראה תהיה יותר אמינה אבל המריאה קצת יותר איכותית ומרווחת(האם לגעת בגיר אוטומטי במריאה?) (ערכתי חיפוש על השניים והתגלה מידע רב,אבל שניהם לא הועמדו אחת מול השנייה) חשבתי גם על פיאט בראבו,אבל האם המרווח שלה מאחור יספיק לשלושה(בגודל של סטודנטיות חינניות )? מה הייתם בוחרים ולמה? שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מנוע-בלוק מנוע-נזילת שמן, החלפת תומכים מערכת דלק והצתה- בדוק/תקן מיחשוב הזרקה/חישנים/מחברים שלדת מרכב- תקוני מרכב משמעות נמוכה-סימני פגיעה דופן ימין(מכה קטנה בפח) דלת קדמית ימנית הוחלפה, כנף קדמית ימנית הוחלפה, נזק בפנלים, הלחמות/חיבורים לא מקוריים, הוחלפו חלקי מרכב, תקוני מרכב וצבע, סימני מילוי חומר - עמודים-, צד קדמי ימין פגום, סימני מילוי חומר, הלחמות/חיבורים לא מקוריים, נזק בקורות/עמודים צמיגים וגלגלים- בלאי יתר תיבת הילוכים- בלאי יתר, החלפה לקויה, נזילת שמן, החלף תומכים. זה הכל שאר האוטו לפי מה שאמרו במצב בסדר גמור- הספק מנוע מומנט סבובי מנוע מיתלים בולמי זעזועים קפיצים מערכת היגוי מיתלה קדמי ואחורי , בלם חניה/עזר , משאבה מרכזית בלמים קדמיים…
הודעה אחרונה מאת shahar50, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 880 צפיות
שמעתי יש אתר שניתן להכניס שם מספר רכב והוא יציג לי את עברו של רכב. ברשותי מספר של רכב שהמוכר טוען שהוא נקי אך לי לא ניראה כך..רציתי לשאול אם מישהו יכול להגיד לי אם יש בכלל אתר כזה שאני יכול להכניס לשם את מספר הרכב והוא יציג לי את עברו...(תאונות וכאלו..). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Citroen_Zx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
הלכתי אתמול לחברת ליסינג וראיתי פורד פוקוס אוט' דגם LX שנת 2003, יד ראשונה, עם 59,000 ק"מ. הרכב מבחינה חיצונית שטוף, נקי ומטופח. יחד עם זאת, יש לי כמה שאלות בקשר לרכב ובקשר לבדיקה שהמוכר בחברה הראה לי:- א. איך אני יודע בוודאות איזה שנה הרכב; ברשיון רשום שהוא עלה על הכביש בסוף יולי 2002; - אז איזה שנה/דגם הוא - 2003 או 2002 ? ב.בבדיקה שצורפה כתוב: "מנוע לא תקין = מערכת שמן____=>הערה : צינור נשם להחלפה" - מה זה אומר - האם אני עלול להסתבך אם אקנה את הרכב עם תקלה כזו - ואם כן עד כמה? ג. בבדיקה שצורפה כתוב:- שלדת מרכב מרכב - לא תקין "=תקוני מרכב, משמעות שולית=> תקוני מרכב וצבע = מצב פנימי=> שמשות/חלונות פגומים, לא מקורי" - מה המשמעות של הבדיקה הז…
הודעה אחרונה מאת Citroen_Zx, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחר או מחרתיים אני אמור לסגור עסקה של Type R ורציתי לקבל קצת טיפים איך לתחזק אותו לדוגמא: איזה דלק לשים לו. ולפני כמה זמן היה פה מישהו שקנה איביזה טורבו והציעו לו להתניע ואז לחכות איזה 2 דקות עד שהוא מתחיל לסוע ולחכות משהו כמו 30 שניות עד שהוא מכבה את המנוע.. אז רק רציתי לדעת דברים חשובים (או שוליים) כזה שנזכר למעלה שיוכלו לעזור לי. ד"א ביצעתי חיפוש על Type_R ולא מצאתי את מה שליבי חושק בו בכל מקרה, תודה.
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ההתלבטות היא בין: - Ford Focus 1.6, 2004 - Honda Civic 1.6, 2004 - Peugeot 307 1.6, 2004 בסה"כ אנחנו מחפשים משפחתית אוטומטית, שנתון כמה שקרוב יותר לחדש. רצוי מהמכונית שתהיה מהנה לנהיגה, התנהגות סבירה, אמינות (פג'ו?), נוחה ומאובזרת (הסביבה הפנימית גם די חשובה, והמרווח במושב האחורי), מראה חיצוני (לא כל כך חיבבתי את הפוקוס), ומחיר כמה שיותר נמוך. וכמובן הכי חשוב רכבים שנמצאים בחברות השכרה \ ליסינג. מאזדה 3 ירדה מהפרק (לצערי) בשל העובדה שחברות ההשכרה עבדו עם הדגם הזה רק מ - 2005, והמחיר קצת גבוה בשבילנו (עם הורדת האחוזים מהמחיר). (ב-2004 הושקה ה-3, ולכן חברות ההשכרה רצו לבדוק קודם את האוטו אצל הצרכנים הציבורים). עכשיו בהנחה שכנראה את שלוש המכוניות שהזכ…
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אז ככה, חבר שקיבל רשיון, בעל תקציב של 45 אש"ח (שומרים עוד 10 למערכת, לכן נכתב 35), מחפש המלצות לרכב קטן, ידני, בעל מראה חביב (משמע, לא דייהטסו שרייד או סריון), בסטייל של פולו 16V, החבר רוצה לקנות הונדה האצ'בק או קופה אולי... מה אתם ממליצים לקנות בסכום שיש לבחור, לאור הדרישות שלו ?
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
את הרכב שלי אני מעמיד למכירה... אני מחפש רכב משפחתי במבנה אבל עדיין ספורטיבי. המחשבות שלי עקב התקציב של בין 60 אלף ל80 אלף היו על אימפרזה gt עד 99 כולל או פורסטר טורבו. היו גם מחשבות זדוניות על הונדה סיוויק 4 דלתות משודרגת מגדש. אאודי a4 1.8 טורבו- חושש מההוצאות עליו וכנ"ל לגבי גולף gti אבקש מיודעי דבר לשפוך אור על הרכבים שאני מבקש ורעיונות אחרים בהחלט יתקבלו בברכה. כמו כן אם יש מידע על ביטוחים ועלות כללית במוסכים- אשמח. הפרינציפ הינו רכב 4 דלתות אבל מהיר בתקציב הדרוש עם חריגה של 5k אם יהיה משהו ממש ממכר. תודה
הודעה אחרונה מאת sti05, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מתלבט בין שתי המכוניות האלו. יש לי על הכוונת רנו מגאן 97 אוטו' עם 95K עליה רוצים 30K. ויש קסרה 98 אוטו' במחיר זהה. (שניהם 1600). מה עדיף והאם המחירים האלה הם אכן מחירי השוק? (שניהם לא מוכנים להתגמש) בברכה יגאל
הודעה אחרונה מאת yigal7, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני וחברתי מתכוננים בעתיד לקנות רכב נוסף, שישמש בעיקר אותה באיזור המרכז. לכן העדיפות היא לאוטומט (ותאמינו לי שהיה קשה לרדת מהעץ של "לא נוגע באוטומט")... כבר התחלנו לחסוך ,כשהמטרה היא קליאו או 106 ואולי שרייד. כשהעדיפות היא לפיז'ו. נהגתי על כל הנ"ל בגרסה ידנית ואני מכיר את היתרונות/חסרונות, אבל אין לי ניסיון או ידע על האוטומטיות. יש בעיות אמינות למשל ברנו/פיז'ו? (הכוונה לתיבת הילוכים) אם אני זוכר נכון אין להן 4 הילוכים. מנועים חלשים בגלל התיבה? בעיות כלליות?... מחירים ריאלים בשוק? יש אולי אופציה טובה שלא הזכרתי? תודה,איתי.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חשבתי להחליף את הפונטו של אשתי (שכבר בת 3) ברכב מקביל חדש. בביקור בסוכנות קרסו שאלתי על הרנו מודוס - רכב קטן שזכה בתואר מכונית השנה בעקבות כך שהוא קיבל 5 כוכבי בטיחות במבחני ENCAP היחיד בקטיגוריה זו להפתעתי סיפר לי הסוכן שקרסו לא יביאו את המודוס לארץ, מכיון שהמחיר אותו דורש היצרן יביא אותו למחיר רכישה של 130,000 ש"ח - גבוה יותר מאשר הרנו מגאן. בעידן האינטרנט ניתן לבדוק את הדבר בקלות, ואכן מבדיקה מהירה, מחיר המודוס באירופה מקביל כמעט לחלוטין - הפרש של כמה עשרות פאונד/יורו - למחירה של פיאט פונטו . יתר על כן, באופו עקבי, מחירה של מודוס בסיסית כ 2/3 ממחיר מגאן בסיסית, כלומר היבואן יכול בקלות למכור אותה ב80K אם כן, מלבד העובדה שסוכן המכירות פשוט שיקר לי בפני…
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 38 תגובות
- 11 אלף צפיות
שלום לכולם! עוד חצי שנה אני חוגג יומולדת 24 ואני מת לפנק את עצמי ברכב קבריולט... כרגע אני נוסע עם דייהטסו אפלאוז ידנית שעושה ת'עבודה בסבבה אבל שמתי לב שאני מעלה לאוטו יותר טרמפיסטים דתיים מבחורות וזה קצת מטריד אותי... )-: ולענייננו, אני מעוניין ברכב ספורטיבי, רצוי ידני, עם גג נפתח בתקציב של גג 120,000 ש"ח וכשאני אומר גג זה אומר שאני צריך למכור מחברות, ספרים, ארונות, מיטה, דיסקים ועוד מלא דברים שאמא שלי שומרת בבוידם כדי "לגרד" את ה-120K ש"ח... )-: ראשית, אינני מעוניין בפיג'ו 206 CC כי זה לא רכב ספורטיבי. שנית, אינני מעוניין במכוניות ישנות כמו פיג'ו 306 קבריולט או רובר 216 קבריולט (על שתי המכוניות האלה גם טרפיסטים דתיים לא מוכנים לעלות... (-: ) מחכה …
הודעה אחרונה מאת ipm, -
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
מחפש חוות דעת על איביזה טורבו01 כל מה שמיהו יודע תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
ערב טוב, לאחר תהופוכות אצלי בראש, החלטתי שאני נפרד מה CTI היפה והנדירה שלי, ומתקדם הלאה לרכב יוקרה. אז התקציב הוא עד 45K ש"ח (האמת, התקציב הוא 50K, אך אני שומר 5K ליישור קו), הדרישות מהרכב הן: דרישות חובה: שנת 94 ומעלה, מנוע 1.8 ומעלה, אוטומט, מזגן, ה"כ פינוקי חשמל (מראות חשמל, חלונות חשמל בכל האוטו, הגה כוח, נעילה מרכזית, בקרת שיוט), סלון עור, חלון בגג דרישות רשות: דגם קופה, למרות שזה לא נוח כ"כ, אבל זה יותר יפה, מהיר, מהירות שיוט של 140, 150 קמ"ש בגדול, אני מחפש רכב מפנק, שייתן לי חווית נסיעה מנהלתית, שאם אני הולך לשלם דלק 1 ל 6\7 , אז אני רוצה את מיטב הפינוקים. ולא, אני לא פתוח להצעות אחרות של רכבים מסוג אחר. וכן, אני יוכל לעמוד באחזקה של הרכב…
הודעה אחרונה מאת bmwforever, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב! אני מעוניין כבר זמן מה להחליף את רכבי הנוכחי במאזדה לאנטיס 323F הדור השני, שנתון 97-99 אם אני לא טועה, אוטומטי, הדגם עם הפנסים הצרים (לא הפנסים העולים\יורדים כמו בצורה לפניה). לפי מה שקראתי כאן בפורום הוא אוטו אמין, די ספורטיבי וכמו כל לאנטיס מביא אותך ממקום למקום בלי יותר מדי בעיות. בדקתי בהמון אתרים וגיליתי שלרכב 115 כ"ס ובאשר לביצועיו לא מצאתי יותר מידע. יש לי 2 שאלות בלבד: 1) בכמה שניות הרכב מאיץ מאפס למאה? (בגרסה האוטומטית בלבד, ידני לא רלוונטי). 2) מהי צריכת הדלק ברכב? (בכל סוגי הנסיעה, עירונית, בינעירוני ובדרכים מהירות), אני מעדיף לראות תגובות של אנשים שהתנסו עם הרכב ונהגו עליו או כאלו שהיה להם או שעדיין יש להם את הרכב ברשותם, פשוט לאחר חיפוש מ…
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז אתמול לקחתי מגאן קופה לבדיקה בדינמומטר...האוט שנת 2000 1.6L והאוטו עשה כלום קילומטר! 50K. הבוחן אמר שהאוטו מבחינה מכאנית ממש פיקס...ואין שום בעיה חוץ מבלאי טיבעי לגמרי... ורק הבעיה שהאוטו עבר תאונה לפני מספר שנים ואין לו שסי...אבל יש פגיעה ב"עמוד משקוף וסך" (ככה זה כתוב בטופס) עדין לא החלטתי עם לקנות...מה אתם אומרים? יכול להיות שיותר מאוחר אני יעלה את כל טופס הבדיקה...
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי להתיעץ איתכם. האם כדאי לקנות אוטו שאוכל שמן (צריך החלפת מנוע),ציריות דפוקות מכות קטנות בפינה. כמובן שאת הכל אני מוריד ממחיר הרכב. מדובר בפיאסטה 1400 שנת 94 כאשר המחירון הוא בערך 15 ואני יוכל להוציא ממנו ב5 +- אפשרות אחרת היא אונו 88 מנוע 1000 עם בעיות בקרבורטור שגם אותו אני יוריד מהמחירון.
הודעה אחרונה מאת רון2, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום איזה רכב יותר כדאי לקנות מיד שניה פיאט פונטו נגיד שנת 1998 ידני או דייהטסו סיריון 1999 אוטומט? תודה *אנא קרא את כללי הפורום, בעיקר לגבי כותרת. לרשום בפורום ייעוץ ברכישה "מה עדיף לקנות" בכותרת לא נותן מספיק מידע, הפעם הודעתך נערכה*
הודעה אחרונה מאת morpheus1234, -
- 2 תגובות
- 897 צפיות
ברשותי אאודי 80 שנת 87 אוטומט, אני מעוניין למכור אותו, מישהו יודע כמה אני יכול לבקש עבורו, מה מחיר מחירון. האוטו עבר 360K ק"מ. החלפתי צמיגים לפני 3 חודשים ויש לו טסט לשנה פחות שבוע
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. אבא שלי החליט למכור את האוטו הישן ולקנות חדש (יד שנייה) ויעצתי לו לפנות לכאן במטרה לקבל עזרה בדבר... אז ככה, יש לנו סובארו DL שנת 87 יד 3 שעשתה 300,000 ק'מ במצב מעולה שיכולה גם לעשות עוד 150 אלף בשקט... בלי תקלות בכלל ממש ממש שמורה, בהתחשב בשנתה! אח של אבא שלי הציע לנו לקנות את הסובארו גראנד לאונה שלו שנת 94, עשתה 190 אלף, בלי הגה כוח,בלי חלונות חשמל, בלי נעילה מרכזית והמחירון אומר 27,400 לאוטו יש פגיעות פח קלות, ומצבה המכאני לא רע בכלל... עכשיו פה נכנס שיקול שאיתו רציתי להתיעץ איתכם - דוד שלי מוכר לנו את האוטו ב24 אלף - 9-10 בערך הסובארו הישנה שלנו תמכר, 10 יש לאבא שלי כבר ועוד 4 אלף נביא לו בהזדמנות (הוא לא צריך את הכסף לקניית אוטו אחר...) מ…
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 893 צפיות
צריך המלצה למכונית בתקציב 30K, יהיה נחמד הצעה גם לאוטו במחיר הזה שהוא זוגי וגם אוטו משפחתי, נראה לי עם דגש על מה שיותר זול, לא משנה משומש או חדש.
הודעה אחרונה מאת רועי לוי,