Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרי יום שישי חם ,לח ונעים!

אני מצטמרר רק מלדבר על המכוניות הללו,אבל מה לעשות.......

התקציב הוא בסביבות ה15K-20K, אוטומטית או ידנית לא משנה,מנוע בסביבות ה1600(לדיהו 1500),מרווח,שנתון 97 לפחות!!

הלאנוס כנראה תהיה יותר אמינה אבל המריאה קצת יותר איכותית ומרווחת(האם לגעת בגיר אוטומטי במריאה?)

(ערכתי חיפוש על השניים והתגלה מידע רב,אבל שניהם לא הועמדו אחת מול השנייה)

חשבתי גם על פיאט בראבו,אבל האם המרווח שלה מאחור יספיק לשלושה(בגודל של סטודנטיות חינניות:wink: )?

מה הייתם בוחרים ולמה?

שבת שלום!

פורסם

אני אישית מעדיף תמיד ידני על אוט' והייתי הולך על המריאה מכיוון שהיא יותר איכותית ומרווחת מהלאנוס, סובלת משוק בעייתי - דבר שמאפשר רכישה של מודלים חדשים יחסית במחירי רצפה....

בראבו- צפוף מאחורה, מתאים ל2 אנשים מבוגרים, בפונטו יותר מרווח...

haters will hate

פורסם

אני הייתי לוקח סקטבורד על פני דייהו, הפיאט אחלה מכונית בניגוד לתדמיתה הבעייתית

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

חכו שנמרוד יכנס לפורום ויספר מה יש לו להגיד על המריאה... :)

לנו היתה כזאת משנת 97 ועד 2004 (אוט'), רכב מצוין, מאובזר הרבה הרבה הרבה יותר מהלאנוס. במשך כמעט 8 השנים שהיתה לנו כזו, האמינות היתה בסדר גמור - שום בעיות מיוחדות.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מריאה.מרווחת,נוחה,ואם אתה בודק אותה טוב טוב ומעיין בהיסטוריית התקלות שלה אתה לא תיפול.בבעלותי מריאה 98 אוטומטית,רכב מקסים,נוח וכיפי.למעט טיפולים קבועים לא עשה לי צרות(כמעט-החלפת אלטרנטור,אבל הבאתי את זה על עצמי,הנעתי חבר שלי לפחות פעם בחודש-מקצר משמעותית חיי כל אלטרנטור,וגם זה רק שנה אחרי הקנייה).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ביננו, תרד משני הרכבים האלו תשקיע עוד 5 אלף שקל שממילא תשקיע על תקלות באחד מהרכבים האלו, וקח לך יפנית אמינה, שנותנת גם מרווח וגם איכות וכמובן אמינות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ביננו, תרד משני הרכבים האלו תשקיע עוד 5 אלף שקל שממילא תשקיע על תקלות באחד מהרכבים האלו, וקח לך יפנית אמינה, שנותנת גם מרווח וגם איכות וכמובן אמינות.

אין יפנית טובה שנכנסת בפחות מ25K-30K,קורולה החל מ93(ה92 זוועתית),אימפרזה החל מ94 ולנטיס החל מ95.

והן יהיו בהרבה יותר ישנות.

פורסם

המריאה היא מכונית טובה לכשעצמה,כאשר מכניסים את גורם המחיר אזי תמורתה היא לא פחות ממצוינת.

קשה להשוות בינה לבין הלאנוס, מכיוון שהלנוס היא מכונית מקטגוריה נמוכה יותר (סופר מיני "שהדביקו" לה תחת)וגם בקטגוריה שלה היא לא הייתה מהמצטינות.

הלנוס, נופלת מהמריאה כמעט בכל תחום,המריאה מרווחת,שקטה,בטוחה,מפוארת,נוחה ויציבה מהלנוס.

לגבי הגיר האוטמטי,הגיר הוא של חברה יפנית (איסין),שמספקת את הגירים שלה בין השאר גם לטויטה.

לגבי האמינות שלו יש הרבה דיונים עליו באינטרנט, בגדול עד 150,000 ק"מ אין אם הגיר שום בעייה מיוחדת.בכלל מנסיון אישי (לאחותי יש רכב כזה)הרכב מגלה סימני אמינות גבוהים בעיקר בכול הקשור למערכות המכניות.

אגב,אם אתה רוצה רכב יותר יפה ועדיין מרווח הפיאט בראבה היא אופציה לא רעה בכלל.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אגב,אם אתה רוצה רכב יותר יפה ועדיין מרווח הפיאט בראבה היא אופציה לא רעה בכלל.

דווקא המריאה נראית לי יותר יפה מהבראבה,אבל זה כבר עניין של טעם אישי....

פורסם

פיאט מריאה- מחזיקה טוב עד 140K.

פיאט בראבה- אוטו מרווח מאחורה כמו למריאה, יותר קלה, יותר יפה.

לשניהן יש 103 כוח סוס שזה לדעתי לא הרבה למכונית לא הכי קלה לקטגוריה שלה.

בתקציב של 20 אלף אתה לא תוכל לקנות מריאה (מחירון 21,500)מדובר על מריאה שנת 98 אני מצאתי בלתי אפשרי למצוא אחת כזאת משנת 97.

אם אתה בוחר בראבה שזה לדעתי עדיף, קח את הידנית- היא חזקה יותר מהאוט' ואמינה יותר.

הביטוח של המריאה גם זול יותר מביטוח של יפניות מאותה השנה.

אבל קח בחשבון שכאשר אני חיפשתי מריאה הרבה מאוד מוסכניקים אמרו לא לקנות כי האמניות מפוקפקת.

כמו כן קשה לימצוא מריאה מבעלים פרטיים ולא מסוחרים.

פורסם
פיאט מריאה- מחזיקה טוב עד 140K.

פיאט בראבה- אוטו מרווח מאחורה כמו למריאה, יותר קלה, יותר יפה.

לשניהן יש 103 כוח סוס שזה לדעתי לא הרבה למכונית לא הכי קלה לקטגוריה שלה.

בתקציב של 20 אלף אתה לא תוכל לקנות מריאה (מחירון 21,500)מדובר על מריאה שנת 98 אני מצאתי בלתי אפשרי למצוא אחת כזאת משנת 97.

אם אתה בוחר בראבה שזה לדעתי עדיף, קח את הידנית- היא חזקה יותר מהאוט' ואמינה יותר.

הביטוח של המריאה גם זול יותר מביטוח של יפניות מאותה השנה.

אבל קח בחשבון שכאשר אני חיפשתי מריאה הרבה מאוד מוסכניקים אמרו לא לקנות כי האמניות מפוקפקת.

כמו כן קשה לימצוא מריאה מבעלים פרטיים ולא מסוחרים.

המחירון של ידנית משנת 98 -19K ושל האוטומטית 20K.

לגבי האמינות של המריאה,מצד אחד שמעתי פידבקים חיוביים ומצד שני שליליים(כמו ששומעים כמעט על כל אוטו אם הוא לא מארץ מלוכסני העיניים),בכל מקרה לפי דעתי במחיר הזה קשה למצוא תמורה טובה יותר.

האפשרויות היפניות בתקציב זה הם ישנות בהרבה יותר ולא בטוח שיראו אמינות טובה בהכרח(בלאי גדול יותר לחלקים מכניים),כמו כן זה ידוע שמתקרבים לאזור ה200K-150K ,ברכבים יפניים ישנים הגיר והמנוע הם בחזקת צריך עיון.

בכל מקרה הרכב הזה לא ייסע הרבה כי הוא רק רכב משני, בשבילי,חוץ מבתקופה של החודשיים הקרובים שאאלץ ליסוע נסיעות בין עירוניות תכופות עם 3 אנשים מאחור.

פורסם

שתיל, ROEY B,לאוניד וכל בעלי המריאות לדורותיהם, שמעתי שלמריאה יש בעיה בחלק מהאקזמפלרים של בעיות במחשב.

האם גם אתם סבלתם ממותו של המחשב בטרם עת?

נמרוד רחמימוב לדוגמה טען שאחת מהבעיות הייתה מות המחשב(5K ש"ח),האם זו מחלת ילדות שאם קרתה ,אז זה ברכבים שהם היו עוד חדשים או גם לאחר כמה שנים טובות על הכביש?

האם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

• תוכן חדש...