Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, חבר שקיבל רשיון, בעל תקציב של 45 אש"ח (שומרים עוד 10 למערכת, לכן נכתב 35), מחפש המלצות לרכב קטן, ידני, בעל מראה חביב (משמע, לא דייהטסו שרייד או סריון), בסטייל של פולו 16V, החבר רוצה לקנות הונדה האצ'בק או קופה אולי...

מה אתם ממליצים לקנות בסכום שיש לבחור, לאור הדרישות שלו ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש לו העדפה לשנתון?

אני הייתי מציאה לו פגו 106 ראלי או XSI (GTI) זה באמת מתאים לו בדרישות והוא ממש יהנה איתן

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
יש לו העדפה לשנתון?

אני הייתי מציאה לו פגו 106 ראלי או XSI (GTI) זה באמת מתאים לו בדרישות והוא ממש יהנה איתן

בכבוד רב

לאון חבקין

בתקווה שהוא ימצא אחת שמורה-זה קשה כי היום הצעירים מ******* אותם

אתה יכול להוסיף את הרנוRSI -אחלה רכב

מגאן קופה 1.6

פורסם
(שומרים עוד 10 למערכת, לכן נכתב 35)

10k למערכת?:shock:

זה כמעט שליש ממחיר האוטו....

נראה לי יהיה עדיף לו לקנות מערכת יותר "צנועה" ולהשאיר מספיק כסף בשביל יישור קיו שבטוח יהיה.

כי אחרי הכל אין מצב שרכב כזה לא יצטרך כמה טיפולים ותיקונים :|

פורסם

אתם מציעים לו RSI וראלי שהם מכוניות שלא מגיעות ל30 אלף במחירון.

אני במקומך הולך על פולו 16V כמו שאמרת. יש לה מאפיינים ספורטיבים. היא יפה. זריזה ומרווחת מאוד

בפנים ביחס לשאר ההצעות. כמו כן הרבה יותר קל למצוא אחת ש10 ילדים בני 17 לא רכבו עלייה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

בתור אחד בעל פולו 16V אני ממליץ בחום על האוטו.

מנוע חזק.

זריזה קטנה (נכנסת לכל מקום)

נוחה יחסית לגדולה.

נסיעה מאוד נוחה וכיפית.

ואם את עולה הצמיגים לרוחב של 195 האוטו יציב מאוד יחסית לגובהו.

כמו כן החלקים של הפולו ייקרים בצורה מפחידה וקשה למצוא פירוקיות ל16V.

יש.

מערכת ההיתי אומר לך לחתוך את התקציב ל5000 מקסימום, ולהשקיע 5000 ביישור קו (אם היישור לא קריטי ולא ייצא יקר) אתה יכול לקנות כמה דברים קוסמטים לאוטו.

מערכת ב5K זה מה שאתה צריך ותאמין לי שמערכת כזאת תענה על כל דרישותייך.

בקיצור הרכב ממולץ ביותר.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

פולו 16V Vהגרסה "המדוברת" תתאים לו-בעלת כוח זמין אוטו אמיו יחסית ויש לו את כל הפינוקים.

בעיה אחת קטנה היא שהחלקים שלה יקרים.

עוד הצעה בשבילו היא הונדה הצ'בק מדגםS בעלת 90 הסוסים ו16 השסת'(שנת 96 יכנס לו בתקציב)

אמנם לא מאובזרת כמו הפולו(כריות אויר וABS) אבל בהחלט בחירה טובה.

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם
להזכירך מדובר על נהג שקיבל זה עתה רשיון...

ההערה במקום, אבל לדעתי זו בכ"ז בחירה טובה, משתי סיבות:

א. זה בי"ס טוב למכונאות, ורכב ממש לא מסובך יחסית - הרבה יותר פשוט ממשהו עם הזרקה רב נקודתית למשל.

ב. אני מאמין שאם מישהו נוהג כמו משוגע ובחוסר אחריות - הוא יעשה את זה גם עם 50 סמ"ק. ולכן דווקא רכב כמו 205 חזקה, עם בטיחות אקטיבית מצויינת ושלדה סלחנית הוא בחירה לא רעה לנהג שפוי ממוצע (נכון נכון... אין בטיחות פסיבית משהו.. אני יודע).

ועד משהו (אני לא יכול להתאפק): ראבק, כמה MI16 עם ווברים כפולים ומזגן מסתובבות כאן?? זה הטוב מכל העולמות ובמחיר בדיחה. רכב ראשון או חמישי - חובה לקנות :-D

HFturbo

פורסם

טוב, אז ככה:

הבחור ננעל על אונדע, לא חשוב אם אצ'בק או קופה.

205 של ניר לא יתן לו לקנות, חארם לי שהאוטו יושחט להיות רכב ערסי עם מדבקות נייק...

עכשיו השאלה היא מאיפה מביאים אונדע גיר רגיל ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...