Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

190E ישנות..

Gargoyle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

אני מתעניין בשביל אבא שלי (ובשבילי בחשאי, עוד מעט תבינו)

באותם מרצדס 190E מוניות ישנות אם מישהו יודע על מה אני מדובר, בשנות 85-87 משהו כזה..

האמת אח שלי העלה את הרעיון שאני יקח על עצמי כפרויקט להפוך 190E כזאת פשוטה, לחיצונית מראה של ה 190E 2.5 איבו 2 16V האגדתית.. (מפלצת ע"י אדמות, חלום חיי), (עקרונית אני לא מאמין שתהיה לי עם זה בעיה, להביא כמה קיטים מחו"ל בטח יש איפשהו..), השאלה שלי היא יותר לגבי האמינות של אותם רכבים, אני מבין שחרשו אותם בקילמוטרג' אבל חוץ מזה, השאלה היא חלקים אם אפשר למצוא ובקלות או לא, האמינות של הרכב, ובאמת אם שווה לשם את ה 20-25 עליו.. (קנייה), אח"כ כבר עניין שלי מה אני יעשה איתה.. (שיפורים, צ'יפ, פילטר אגזוז וקיטים כמו ה 190E, אז נכון לא יהיו לה את ה250סוסים שהיו להיא, וגם לא את הפאר והניצוץ הייחודי, אבל יהיה לה 170כוסים? משו כזה נכון? (תלוי מנוע), ותסע נחמד, לדעתי אנשים ידלקו רק מהמראה של הרכב (מי שמבין באמת..)..

מה אתם אומרים? (זיינ*י את השכל בתכלס) אבל השאלה הכללית נוגעת לאמינות של אותם רכבים ובאמת אם שווה לשם עליהם כסף כשבאותו המחיר אפשר להביא תמא או קאפה... (שאין ביניהם שום קשר למרצדס אבל זה הכיוון שהוא חושב עכשיו)

**נ.ב האוטו נועד לחרישה בקילומטרז' - "נסיעות עבודה" , האם זה ישתלם? .

לא לניסעות ספורטיביות (כמו שאני יעשה עליו)

*המאזדה 6 נשארת במקומה (עוד שנה עוברת דירה בעזרת השם - נביא B4 3.0??? חח )

פורסם
היי אנשים,

אני מתעניין בשביל אבא שלי (ובשבילי בחשאי, עוד מעט תבינו)

באותם מרצדס 190E מוניות ישנות אם מישהו יודע על מה אני מדובר, בשנות 85-87 משהו כזה..

פותח שרות מוניות בחשאי?!

האמת אח שלי העלה את הרעיון שאני יקח על עצמי כפרויקט להפוך 190E כזאת פשוטה, לחיצונית מראה של ה 190E 2.5 איבו 2 16V האגדתית.. (מפלצת ע"י אדמות, חלום חיי), (עקרונית אני לא מאמין שתהיה לי עם זה בעיה, להביא כמה קיטים מחו"ל בטח יש איפשהו..) ומה זה יתן לך? רכב עם הרבה פלסטיק, שיהיה יותר כבד...

, השאלה שלי היא יותר לגבי האמינות של אותם רכבים, אני מבין שחרשו אותם בקילמוטרג' אבל חוץ מזה, השאלה היא חלקים אם אפשר למצוא ובקלות או לא, האמינות של הרכב, ובאמת אם שווה לשם את ה 20-25 עליו.. (קנייה), אח"כ כבר עניין שלי מה אני יעשה איתה.. (שיפורים, צ'יפ, פילטר אגזוז וקיטים כמו ה 190E, אז נכון לא יהיו לה את ה250סוסים שהיו להיא, וגם לא את הפאר והניצוץ הייחודי, אבל יהיה לה 170כוסים? משו כזה נכון? (תלוי מנוע), ותסע נחמד, לדעתי אנשים ידלקו רק מהמראה של הרכב (מי שמבין באמת..)..

**נ.ב האוטו נועד לחרישה בקילומטרז' - "נסיעות עבודה" , האם זה ישתלם? .

לא לניסעות ספורטיביות (כמו שאני יעשה עליו)

*המאזדה 6 נשארת במקומה (עוד שנה עוברת דירה בעזרת השם - נביא B4 3.0??? חח )

בקיצור, אם אתה רוצה אוטו לדאאוין, קנה איזו GTI, אם אתה רוצה אוטו עם מראה של "מנהל" קנה את המרצ'...

אגב, את מי רצית להרשים עם האוטו ה"משופצר" הזה? בחורות מעזה :roll:

אולי שווה לך ללכת על משהו יותר קלאסי, כמו זה :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בקיצור, אם אתה רוצה אוטו לדאאוין, קנה איזו GTI, אם אתה רוצה אוטו עם מראה של "מנהל" קנה את המרצ'...

אגב, את מי רצית להרשים עם האוטו ה"משופצר" הזה? בחורות מעזה :roll:

אולי שווה לך ללכת על משהו יותר קלאסי, כמו זה :lol:

גילי

אולי לא הבנת אותי כראוי,

אני שואל על הבחינה הטכנית והכלכלית/כדאית של האוטו,

לא מחפש ממש יעוץ במה לקחת.

לא אני לא מתכוון לפתוח שרות מוניות בחשאי, אבל אני התכוונתי, שפעם הסתובבו כאלה מוניות 190E בארץ שיש להם קילמוטרזג' גובהה ואפשר למצוא כאלה בזול ולעשות איתם מה שרוצים.

דבר שני, אני לא מחפש אוטו עם "מראה", וגם אבא שלי לא אם הוא רוצה את התמא או הקאפה,

אבל אני הצעתי את רעיון ה 190E כאפשרות בשבילי ליצור אוטו "דומה" ל190E האגדתית*

ואוטו כזה אמור להרשים הרבה בחורות והרבה אנשים "שמבינים עניין", אם הייתי רוצה להרשים בחורות לא הייתי בא עם מרצדס ישנה, אלא עם האוטו שאבא מחזיק בצד, אבל אם אני רוצה לבוא למפגש של מכוניות או לרייסים, אז אני אלך עם אוטו של 8-9שניות למאה, ואוטו שהמראה שלו אולי יעשה משהו טוב לאנשים בבטן כמו שאני מרגיש בכל פעם שאני רואה את הייפייה שלי..

אז אם מישהו באמת יכול לעזור, תודה.

5050208.001.1L.jpg

פורסם

יש 190E שנת 84 לבנה יד ראשונה למכירה ברח' ויצמן בת"א באזור בית החייל לכיוון ככר המדינה.

ומרצדס 190E 2.3 16V (שזה הדגם הראשון לפני ה-190E 2.5 16V) בצבע שחור ובמצב לא רע הייתה מסתובבת גם באזור ארלוזרוב בת"א עד שנמכרה לפני שנתיים בערך.

HFturbo

פורסם

אוטו מדהים, בזמנו רציתי אחת כזאת שחורה שהייתה למכירה בבניין שלי, שחורה, מדהימה, מגנזיום ב 25 K בגלל שהייה מנוית לשעבר.

לדעתי אל תשים ספויילר וכל השטויות האלה, רק יכער את האוטו המדהים הזה.

קנה אותו, צבע לשחור, תשחיר חלונות וזהו.

זה לא רכב דאווינים,זו אגדה.

פורסם

אני לא מאמין אני אומר את זה על מרצדס

אבל היא באמת יפייפיה!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
אני לא מאמין אני אומר את זה על מרצדס

אבל היא באמת יפייפיה!

גם אני שאני חובב אדיר של מכוניות הדור שלי, ולא סובל קלאסיקות ישנות, מגעיל אותי,

ולקח לי זמן להבין על מה מדובר במרצדס, לבסוף ראיתי את ה 190E והתאהבתי, אין מה להגיד.

(לגבי מי שאמר לא לשם את כל הדברים), זה רק מה שמייחד אותה מאחרות, וזה מה שעושה אותה ה

EVO2, לכן אני יהיה פשוט חייב להשלים את המראה הערסי לחלוטין הזה ;-)

בכל מקרה, תודה למי שעזר למרות שלא קיבלתי תשובות לגבי אחזקה של האוטו,

לא נורא,

תודה,

עמרי.

פורסם

טוב, בתור נסיון אם כאלו - אל תקח את ה 190 , יש לה בעיות בגיר האוטומט , ואני לא רואה את עצמי נוסע בגיר רגיל עם מרצדס.

אם אתה חושק ברכב טוב, אמין ובעל שם טוב, ה 250E PRE מתיחת פנים , בשבילך.

פורסם

יותר אני לא נכנס לכאלו הודעות..וואלה אחי רכב מדהים!!! הבאתי לי חשק לקנות אחת...מהממת...

חברה תנו קצת פרטים על האמינות ואיך הרכב בכללי...(אני מאוהב) ...בכל אופן התמונה שלה תהייה הדסקטופ שלי לזמן הקרוב..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אמנם אתה לא בראש שלי אבל נסיון עם רכבים יש לי..אז כמה עצות.

מרצדס 190 היא לא המכונית הכי אמינה של מרצדס, שאל נהגי מוניות...

אני הייתי מציע לך לקחת מרצדס 2XX שזה באמת סוס עבודה ונהגי מוניות יוכלו לתת לך כמה תובנות מועילות לגביו.

בהצלחה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אתה אומר ש זה לא הרכב הכי אמין אז אתה צודק בוא נומר

אבל נדבר דוגרי האוטו לא הולך לעבוד כמו שעובדת מונית ככה שהוא יכול בהחלט לספק את הנהג עושים ישור קו ושומרים על הקו ישר וזה אמור להספיק בהחלט

ודרך הגב אני חייב להגיד עוד פעם אוטו מדהים!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ליד הבית שלי עומדת כבר תקופה ארוכה בחניה פרטית

מרצדס 190E שנת 87 בצבע שחור עם 4-דלתות, מגנזיום וספויילר.

אם מישהו מעוניין לעוד פרטים - ה"פ.

No worries 8)

פורסם

אצלי ברחוב זרוקה כבר כמה חודשים 190E אפורה מודל 87-88, פרי עבודתו של שכני מוסכניק החצר המופלא.

עדיין לא היה לי חשק להתקשר לעירייה, אולי בגלל שהעובדה שיש מרצדס זרוקה ברחוב מעלה את ערך הנכסים, אבל סבלנותי עומדת לפקוע.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תראה , אם אתה מתכוון לשים 20-25 אלף , תוכל למצוא מודל חדש יותר סביבות שנת 92-93-94 שהיתה בעבר מונית.

אבל ופה השאלה העיקרית , לאבא שלי יש מרצדס שנת 2002 מונית (E-CLASS) , היא עברה כבר 530 אלף קילומטר (זה גבוהה כי המונית עובדת טפו טפו ויש אומנם מוניות עם קילומטראז' נמוך יותר אבל פחות או יותר זה הקילומטראז') אז תחשוב מונית ש-12-13 שנה על הכביש כמה קילומטראז' היא עברה?

זה מכוניות שחוטות , נסעתי לפני איזה שנתים בכזאת זה נשמע כאילו המנוע עומד להתפרק עם כל האוטו ביחד , רוב המוניות מדגמים אלו שכיום על הכבישים (ממה שאני רואה בצפון לפחות) שייכים לנהגים ערביים (בלי גזענות או משהו) והם לא נוהגים לשמור על המכונית הזאת והם פשוט שחוטות גם חיצונית.

לדעתי כניסה לכזה דבר זה בור ללא תחתית .

אם אתה חושב בכל זאת על רכב כזה תנסה למצוא מיד פרטית.

סה"כ הם צריכות להיות אמינות , המנועים פשוטים ועובדה שיש עדיין מוניות כאלה ואני מניח שהם עברו לפחות את ה-3 מיליון קילומטר כמונית.

ואם דובר פה על אמינות של מרצדסים בקרב נהגי מוניות , המרצדסים החדשות (של השנים האחרונות) על הפנים , הרבה בעיות אלקטרוניות , וכל חלק אלקטרוני כזה מושך עוד כמה בעיות איתו וכל חלק כזה זה שחיטה , ופשוט חייבים להעיף עם תום האחריות.

פורסם

המכונית הזאתי היא חלום, בזמנו נסעתי על אחת כזאת שנת 89 שהייתה מונית, הוחלף בה רק מנוע- ובמשך השעה וחצי שנסעתי בה האוטו לא השמיע שום קול מוזר- כל עלייה לקח בקלות ונסע חלק.

אני בטוח שלא כל ה 190 נוסעות ככה, לדעתי שווה להשקיע באוטו הזה, לי אם הייה כזה הייתי משקיע את כל זמני בו, קח בחשבון שתצטרך לעשות יישור קו רציני, ואני הייתי בודק קודם את עומק הכיס, ולא את לוחות היד השנייה.

האוטו הזה באמת אגדה, הוא מהזמנים שמרצדס הייה מרצדס ולא כמו עכשיו- מפעל הייטק על 4.

אם בזמנו הייה לי את הכסף- מזמן הייתי נוסע אל אחתכ זאתי, ללא ספק.

• תוכן חדש...