מכירה - אודיו
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב. פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
12,501 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סט קומפננט בן שנה וחצי בקושי עבד עדיין מותקן ברכב אבל לא מחובר מחיר נדרש 1500 שח מורל אלייט 6.5 וטוויטר MT 23 אפשר לשלוח מייל tal [email protected] תודה
הודעה אחרונה מאת NAFTA1979, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לרגל סדר בארון, נמצאו המון פריטים חדשים, שלעולם לא היו בשימוש נקנו לפרויקטים שלא יצאו לדרך, וכיוון שעבר זמן מה, לא נראה לי שיהיה לי שימוש בהם בעתיד. להלן רשימת הפריטים שמחפשים רכב\בית חם : 1. מסך תקרה 15.4 אינץ (חיבור SVIDEO, תמיכה ברזולוציה גבוה במיוחד 1280X800) 2. סט פנסי קסנון H7 3. מיני מגבר 12V עם שלט, כניסת USB\SD קורא MP3 4. KENWOOD DVD 1DIN KDV-5234Y 5. דאבל דין JVC AVX826 6. מד מצבר 12V עם תאורה בצבע כחול (יש 3 כאלו) 7. ספק כח 220 ל 12 40 אמפר (למי שרוצה להפעיל מגברי רכב ומונובלוקים בבית) פעם חשבתי לעשות את זה:-) מצורפות תמונות של הכל, כמו שאתם רואים הכל חדש באריזה מקורית! לעולם לא היה בשימוש. הצעות בה"פ או בטלפון …
הודעה אחרונה מאת optisub, -
- 0 תגובות
- 709 צפיות
שמורה במצב מצוין בקושי השתמשתי בה ללא שפשופים או שריטות עובדת תקינה במצב מעולה CHANGER 6 דיסקים וMP3 400 שקל סתם כי אין לי איפה לשים אותה בחברה היא עולה כמה אלפים אפשרות החלפה על סאב או משהו מתאימה להרבה רכבים תוצרת VAG נמכרת עקב החלפה למערכת BLU RAY
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- 0 תגובות
- 594 צפיות
מדובר על מגבר של חברת jbl. הוא היה חלק ממערכת קולנוע ביתית. זה יחידה אחורית לסאב. הכוללת קרוס מובנה. כיבוי אוטומטי כאשר אין אות מוזיקה. וקרוס מובנה. בכניסתrca. או בכניסה חוטים מהרמקולים. למי שאין יציאה לסאב במערכת. המגבר מיועד ל8 אום או 4 אום. הוא נותן 175w ב 4 אום אז כל מי שרצה לחבר את הסאב מהאוטו בבית. ובלי הרבה בלגן. ובצורה פשוטה איכותית ואסטטית. זה הפתרון.בשבילו. מחיר מבוקש 400 ₪ לפרטים בפרטי . או בטלפון 0503-3,0,5,3,0,5
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 640 צפיות
למכירה, במצב חדש, רדיו דיסק אלפיין 9886R במצב חדש כולל יחידת ה- IMPRINT וערכה מלאה (מיקרופון, דיסק, מדריך). הורכבו ברכב אספנות, כמעט ללא שימוש, חדשים לחלוטין. לפרטים: 052-8757575. חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 0 תגובות
- 755 צפיות
סאב Sql אמיתי, אני אציין שהסאב בקושי עבד. נמכר ללא תיבה. הסאב מגיע עם שני סלילים של 2 אום כלומר 1 או 4 סופי, קיים גם סראונד משודרג. פרטים בה"פ. http://www.dcsoundlab.com/level4.html
הודעה אחרונה מאת Boris002, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מוכר את כל המערכת, אני חייל ואני כבר לא נוהג ברכב. סט קומפוננט של לייטנינג אודיו 100W, סאבוופר של פיוניר דגם TS-W309 300WRMS, מגבר של פולס אודיו דגם BA2900 מגבר מעולה! רדיו דיסק של קנווד כולל אפשרות LPF, USB, AUX,אפשרות לBT עם מתאם ועוד.. מחיר בפרטי. אני מאיזור פתח תקווה (ראש העין), 0523724492- גלעד. אם לא עונה להשאיר SMS.
הודעה אחרונה מאת qazim, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה המגבר הנ"ל, יש בעיה במגבר, לאחר בדיקה בSG אלקטרוניקה נמצא כי תיקון יעלה 80 ש"ח. מגבר שמוציא בסביבות ה110rms , ו285rms בגישור. 350 ש"ח , ויש על מה לדבר. (במחיר הזה, תהיו רציניים) חשוב לציין שאני חייל ואני מוכר את המגבר מהסיבה הפשוטה שאין לי זמן להנות ממנו, וכמובן הצורך בכסף. 0523724492 גלעד, מראש העין.
הודעה אחרונה מאת qazim, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מערכת סאונד לרכב הכוללת: רדיו דיסק של PANASONIC רמקולים של MB-QUART מגבר של CARDINAL + פלטת עץ. המערכת בת שנתיים ופורקה מרכב שעבר תאונה. כל המרכיבים תקינים לחלוטין. המערכת מספקת סאונד חם ומשובח! לפרטים: טל, טלפון: 0544711090.
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
חדש עוד לא פתחתי 500 ש"ח מי שמעוניין 0508663566
הודעה אחרונה מאת aviv539, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סאב 12" - Pioneer VCCS (יהלום) כולל תיבה אטומה, מצב אדיר! ללא שימוש! 300 ש"ח אני מאיזור המרכז. ניתן ליצור קשר בה"פ
הודעה אחרונה מאת BenM, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סאב וופר jbl בתיבת בזוקה הסאב והתיבה של חברת jbl הסאב מצב חדש ועובד ללא שום תקלה-450 ש״ח קומפוננט מורל מקסימו חדש בקרטון עבד פחות מחודשיים-450 ש״ח דיבורית קבועה לרכב אבל ללא האנטנה-150 ש״ח מחירים גמישים אבל לא יותר מידיי, אפשרות להצעות להחלפות מעניינות ואם צריך אפילו אוסיף או ההפך. מוכר כי משתדרג! מחיר מיוחד ליותר ממוצר אחד. 0522243537 או בפרטי, בכל זמן שאפשר! אזור חיפה והקריות.
הודעה אחרונה מאת duduc, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מגבר AUDISON SRX4 במצב חדש. סט קומפוננט של מורל DOTECH OVATION 6 מצב חדש בקופסא כולל הגרילים כולל הכל.
הודעה אחרונה מאת moshik008, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
Avh 1450 dvd חדש בקרטון מוכר ב 2000₪ לפרטים: 0508663566 אזור מודיעין נמכר בגלל שבסוף קניתי תואם מקור
הודעה אחרונה מאת aviv539, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב, לצערי הרב אני נאלץ למכור את המערכת שלי באוטו. כל הציוד עדיין מחובר וניתן לשמוע אותו. (האוטו גם למכירה כך שעד שלא יקנו את הרכב ניתן יהיה לשמוע). HU- ECLIPSE 7200 MKII, עוד מעט בן 3, עדיין יש אחריות לעוד 4 חודשים. מחיר נדרש: 2700. עובד תקין, ללא כל תקלה או בעיה, מגיע עם שלט. מגבר HI-END, ברמה מאוד גבוהה, של חברת AUDISON VRX 4.300, מגיע ביחד עם מודול 2 מאווררים, ועם מודול נוסף לכיוונים וחיתוכים נוספים אשר לא מגיעים עם הסטנדרט. רק המודולים עלו 800 ש"ח. מחיר נדרש 4000 ש"ח בנוסף יש לי גם סאב קטן, KICKER C12 עם תיבה קטנה אטומה שימכר ב300 עם התיבה. מי שיקח הכל ביחד יקבל את הסאב חינם, או הנחה חשוב לציין שכל הציוד עובד בצורה תקינה, אינ…
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
למכירה רדיו דיסק Pioneer דגם DEH-880PRS למי שמכיר מכשיר ברמה גבוהה מאוד מי שמחפש להגיע לסאונד ברמות הגבוהות זה המכשיר בשבילו מעבד סאונד 24BIT קרוסאובר 3Way מלא, שליטה על כל אלמנט בנפרד Time Aligment אקולייזר 16 גרפים ועוד מלא כיוונים ואופציות מגיע עם שלט ומיקרופון אלקטרוני לכיוון אוטומטי של המערכת מצב מעולה _______________________________________________________________________________________________________ למכירה קומפוננט Hertz דגם HSK165 צורה ישנה (נשמעים יותר טוב בעיני המון אנשים שמבינים בסאונד) 6.5 אינץ' 125RMS סט ברמה גבוהה מאוד עם אופי צליל מדהים מגיע עם כל החלקים 2 וופרים, 2 טוויטרים, 2 קרוס אוברים ו-2 גרילים במצב מעולה …
הודעה אחרונה מאת KiCKerL7, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
Rockford Fosgate FanticX FNX2614 סט נדיר ואיכותי במיוחד, מהסדרות הגבוהות של רוקפורד. נקנו בארה"ב ונמצאים בקופסא המקורית עם כל החלקים הנלווים לחיבור הסט בדרכים שונות. הרמקולים במצב חדש ועד לפני שבוע עוד היו מותקנים ועובדים (נמכר עקב מעבר לרכב חברה) הסט בגודל 6.5 הוופר מטיטניום והטוויטר ממשי לצלילים גבוהים איכותיים במיוחד 70RMS נקי ואמיתי (מיוצר בארה"ב) 600 ש"ח Lightning Audio B400.4 מגבר 4 ערוצים במצב מצויין, הערוצים ניתנים לגישור עבור סאב. חברת בת של רוקפורד, שילוב של עוצמה ואיכות. אצלי המגבר הריץ מצויין את הקומפוננט שמפורסם וסאב של רוקפורד בברידג'. פירוט: 2,3or 4-channel output Tri-way capable 75 watts x 4 into 4 oh…
הודעה אחרונה מאת rambo, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קומפוננט במצב חדש לחלוטין: Infinity Reference 6030cs קישור לדף הבית של המוצר שם ניתן לראות את כל הפרטים: http://us.infinitysystems.com/product-detail-11657/ref6030cs.html מעולה למי שאוהב לשמוע חזק, בדיוק בגלל זה אגב, הוא לא בשבילי. _____________________________________________________________________________ וופרים וקרוסים של HERTZ - כוללים את הקרוסים (DX-100, DX-200) - כוללים גם את הגרילים המקוריים סט קומפוננט אינפיניטי: 700 ש"ח וופרים + קרוסים הרץ: 300 ש"ח ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת broshm, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 562 צפיות
מגבר מונובלוק של מאק-אודיו דגם ZX1000 נמכר עקב חוסר שימוש, חדש וסגור באריזה 1100 ש"ח בלבד ! כולל קבלה עם אחריות ! לעוד מידע ופרטים - ה"פ
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
סאב Kicker L5
מאת DFI- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי kicker L5 במצב מצויין 600 RMS מעוניין בהחלפה על סאב ששווה לו. פלאפון:0504989973
הודעה אחרונה מאת DFI, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה בחלקים או כיחידה אחת, סט קידמי HERTZ HI ENERGE XL טוייטרים של הXL הוופר של HI ENERGI. עבדו עם קרוסים של JL AUDIO XR סידרה גבוהה עבדו פשוט מדהים. כמובן שיש את הקרוסים המקוריים גם של הסט. רדיו דיסק PIONEER P880PRS מגבר BOSTON GT40 מגבר מצויין החזיק סט של אי אנרג'י וסאב של סיז לוטוס. סאב של seas lotus סאב מדהים מדהים מדהים. בנוסף יש סט חיווט מלא של מונסטר. ניתן למכירה בחלקים או בחבילה אחת שלמה. הציוד במצב חדש. ניתן להחלפה על ציוד צילום (ניקון). יצירת קשר בה"פ או בנייד 052-5914926 עומר.
הודעה אחרונה מאת עומריקו1, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מערכת הדגל של מורל http://www.morelhifi.com/car-audio/supremo במצב טוב, מותקנת ברכב וניתן לבוא לשמוע (איזור השרון) מחיר: 1800 ש"ח אינני מעוניין בהחלפה (אלא אם כן מדובר בסט חדש מהשקית ואז יש על מה לדבר) לפרטים נוספים אנא הגיבו כאן או פנו בהודעה פרטית תודה
הודעה אחרונה מאת toxin, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 856 צפיות
קודם אני יתחיל במוצרים חדשים שנקנו ולבסוף לא היו בשימוש והם באריזתם המקורית סגורה ואטומה 1 מצלמת רוורס חדשה באריזה כולל ראיית לילה באיכות HD נקנה ב 450 שקל והמחיר הנדרש זה רק 150 שקל 2 נעל מתח דיגיטלי עם תצוגה מצופה זהב למצבר נקנה ב 250 שקל והמחיר הנדרש זה רק 100 שקל 3 3 כבלים של RCA כחולים של סטינגר 5 מטר נקנה ב 130 שקל ליחידה והמחיר הנדרש זה רק 30 שקל 4 גלאי רדאר חדיש כמו צ'יטה של EAGEL ONE, דובר עברית ומסתנכרן מול הרשת באינטרנט שיש עדכונים חדשים פרטים נוספים ניתן לראות באתר http://www.sound-d.co.il/site/detail...ail_id=3368104 נקנה ב 1350 שקל והמחיר הנדרש זה רק 700 שקל 5 …
הודעה אחרונה מאת oded_ak, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
5 יריעות איטום מבית CACHE - CERWIN VEGA , סט איטום מעולה! קל משקל ומקנה תוצאות אודיו מדהימות ברכב. סאב וואפר 12' מבית PIONEER דגם 307D כולל תיבה פתוחה במצב מעולה. מחיר מבוקש - 550 ש''ח על שני המוצרים. בנפרד - יריעות איטום 450 ש''ח סאב - 200 ש''ח ליצור קשר בפרטי או במספר פלאפון 0546959950, נחום.
הודעה אחרונה מאת nahum8, -
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
מוכר את המערכת. היא אצלי מותקנת כשבועים חדשה לגמרי ללא שריטה. מגיעה עם חוברת בעברית ואחריות כמובן. תפורק במעמד הקניה אצל יוסי אלפיין.מי שהרכיב גם. מוכר כי אני משדרג לאחת טובה יותר... מערכת מצויינת קוראת USB חיבור לאייפון בלוטוט ניתן לשלוט על הצבעים שלה בעלת מלא אפשריות כיוון. השמעת שירים וודיאו מהאיפון. המחיר גמיש מעט 3000 שח נקנתה ב 3500 תתקשרו בשבת,בלילה, בחגים מתי שבא לכם. 0507124676 יוסי
הודעה אחרונה מאת yromeo, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
1. 2 קבלים 1 פאראד של חברת STINGER 2. רדיו דיסק היי אנד ECLIPSE 7200 MKII 3. זוג טויטרים MOREL PICCOLO 4. קרוסאובר MOREL SUPRIMO 5. זוג וופרים MOREL ELITE LE 6. סאב וופר HERTZ MILLE ML3000 האגדי 7. כבל RCA של חברת AUDISON_CONNECTION מהסידרה הכי גבוהה SONUS 8. 2 כבלים RCA של חברת MONSTER CABLE מהסידרה הגבוהה שלהם (חדשים באריזה מקורית) 9. קבל 1 פאראד של חברת AUDISON ניתן לפנות בה"פ או בנייד 054-3077740
הודעה אחרונה מאת ostrer73, -
- 0 תגובות
- 816 צפיות
למכירה מכשיר DVD של KENWOOD מסוג DDX8026BT במצב חדש פלוס תוספת של GPS למכשיר דורש 3,000 ש"ח פאנל של alpine מסוג CDE9882RI במצב חדש 1000 ש"ח פלוס מגבר GLAUDIO 5 ערוצים דגם 5/500 מגבר נדיר אין כאלה להשיג דורש 3,000 ש"ח גמיש במחיר למי שיקנה כמה דברים ביחד טלפון 0546354333 עידן
הודעה אחרונה מאת liord10, -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
4 רמקולים, 2 טוויטרים מקדימה והמכשיר המקורי של האיביזה למכירה, עקב החלפה לדאבל דין וקומפננטים מוכן למכור הכל ב500 שקלים.
הודעה אחרונה מאת tal2988, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה סט איליית לימיטד אדישן 3way
הודעה אחרונה מאת Avino89, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רדיו דיסק וצ'יינג'ר של Sony דגם רדיו דיסק - MEX-BT5000 , דיבורית BT מובנית באיכות מעולה, 3 יציאות למגבר + שלט. הרדיו דיסק בערך בן שנה וחצי, עבד רק עם זוג מגברים של JL AUDIO, תקין ב100%, שמור מאד. דגם צ'יינג'ר - CDX-605 , (תוצרת יפן) מחסנית 10 דיסקים, (לא קורא MP3), תקין ב100% . כמובן שזה כולל גם את הכבל תקשורת בין הרדיו-דיסק לצ'יינג'ר. מחיר 650 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת dan.p,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 450 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Rongaflugen
- David32
- פינדר
- EvGriga
- dr6633
- levy
- gpm11
- danbr
- itaimoto
- yuval1111
- this_is_me
- אלעדית