קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם היום לצערי כמעט ונפלתי בפח. זה עלה לי 100 ש"ח שהשארתי ערבון למוכר, בדיקה ודלק שבזבזתי ע"מ להגיע למקום. בכל אופן, הרכב (טויוטה סטארלט בצבע בורדו) נמצא בפ"ת ברח' דוד רמז 32. למוכר קוראים יעקב עובדיה. הוא יציג לכם את הרכב יגיד שאין תאונות (יש שאסי מאחור, החליפו דלת שמאלית אחורית. צבעו דלת ימנית אחורית, יגיד שהוא יד 03 כשבפועל הוא 04. העניין הוא שהוא מציג את עצמו כסוחר טרייד-אין. הטרייד אין נמצא אצלו בחצר בבית והוא סוחר בהכל. ממש הכל. אפילו מכונות שתייה וסנדוויצ'ים. אני אפילו לא חושב שיש לו תו סוחר. לדעתי הוא חאפר רציני. היום בבוקר הוא ממש לחץ עלי להגיע כמה שיותר מוקדם ע"מ לסגור עסקה. כשביקשתי לראות את רשיון הרכב הוא אמר שהרשיון נמצא "במשרד" ותוך שעתיים ש…
הודעה אחרונה מאת koby198, -
- 0 תגובות
- 768 צפיות
שלום לכולם אני מחפש לקנות גאנטים במידה 195\50\15 שמתאימים לפיאט שיהיו במצב הכי טוב שיש ללא סריטות וכמובן שיהיו עם צמיגים טובים לא משנה הצבע של הגאנט לגבי הצורה אני יראה ויחליט נט להיתקשר 0502153344 תומר
הודעה אחרונה מאת תומי uno turbo, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כ…
הודעה אחרונה מאת much, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש גנטים מגנזיום , 14 אינץ, מתאימים ל 106. רצוי צבע לבן. הצעות נא לשלוח לפרטי בבקשה...
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
- 0 תגובות
- 974 צפיות
מחפש מכונית בתקציב של 19 אלף שקל. פיג'ו, סובארו, טויוטה, יונדאי, פיאט. לקנייה מידית. 0503443016
הודעה אחרונה מאת r1ko, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 665 צפיות
רצוי דלת נפח (פחות מ 1600), אפשר קוריאנית. ידיים פרטיות בלבד, היסטוריה מלאה חובה. הוא בא וקונה מיידית אם האוטו מתאים, אז אנא היו רציניים. השאירו ה"פ.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 737 צפיות
בקשר ל306 מחפש S16 שנת 94 , או 306XSI עד 95' או 106XSI 1600/1400 (עדיפות ל1600) או ראלי (עד שנת 97) ZX וולקן\16V כמובן רכב בלי תאונות שלדה!! ליצור קשר בה.פ. גל.
הודעה אחרונה מאת gal_bo, -
- 0 תגובות
- 769 צפיות
להשאיר הודעה בפרטי.. תודה
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
0503599116
הודעה אחרונה מאת Bass-In-Me, -
- 0 תגובות
- 844 צפיות
מחפש רכב אמין וחסכוני ("סוס עבודה") גיר רגיל עד 50K רצוי רכב קטן. בבקשה רק רכבים נקיים ומבעלים אמינים. מבטיח התיחסות להצעות רציניות.
הודעה אחרונה מאת vik014, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
054-5574242
הודעה אחרונה מאת bozu, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
אני מחפש קליאו ספורט גם דור ראשון וגם דור שני עד שנת 2002. קילומטרז נמוך גג יד שנייה נקייה מהכל מי שמוכר או מכיר מישהו שמוכר שייצור איתי קשר בפרטי תודה גל
הודעה אחרונה מאת GAL-R32, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
05206655777 תודה
הודעה אחרונה מאת זליג, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
להתקשר בכל זמן 0545805353 תודה מראש. מאור.
הודעה אחרונה מאת Sdesign, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש רכב רצויי יפני מעל שנת 2000 חייב להיות רק יד ראשונה ובעל קילומטרז נמוך וכמובן שיהיה שמור גם מבחינה חיצונית ללא מכות פח והכי חשוב מבחינה מכנית ,שעשה טיפולים בזמן רצויי משפחתי 1600 סמ"ק ומעלה ושלא יחרוג מהתקציב שלי שציינתי למעלה בכותרת אודה מאוד למי שיש להציע שיפנה אליי בהודעה פרטית ויכתוב לי קצת פרטית רלוונטיים לגביי הרכב ואם יתאים לי אני יצור איתו כבר קשר בהמשך תודה ויום טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת much, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
קניה - טאסות לקוואליר 14'' בפרטי.
הודעה אחרונה מאת רונן ק., -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
ראשית האוטו מיועד לחבר. מחפש יד ראשונה גג שנייה קילומטרז' נמוך ללא תאונות כמובן ראש מנוע נקי צבע לא כל כך משנה דור ראשון עדיף שנת 2001 מי שיודע על מישהו שמוכר או על מישהו שיש לו ויש סיכוי שהוא מוכן למכור לאחר שיכנועים שייצור איתי קשר או בפרטי או ב-0547540356
- 0 תגובות
- 747 צפיות
איל 0545651150
הודעה אחרונה מאת bar72, -
הונדה S2000
מאת ~TB~- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי ששמע, יודע, ראה, מכיר, או כל פרט אחר שיכול לעזור בקניית היצירה הזו אני אודה לו מאוד. כאמור הרכב המבוקש הוא הונדה S2000 שנת 2000-2001. חשוב רק ללא תאונת שילדה, מן הסתם... (לכל הסקפטים למיניהם, אני יודע שייקח זמן. זה בסדר - יש לי.). תודה מראש על עזרתכם ברחבי הארץ... 0508828511 בן.
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש לקנות רק את ה"מוח"של הלוח שעונים הזוהר.(גם של דוושות מתאים) בה"פ או אי סי קיו
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 0 תגובות
- 746 צפיות
ראשית האוטו מיועד לחבר. מחפש יד ראשונה גג שנייה קילומטרז' נמוך ללא תאונות כמובן ראש מנוע נקי צבע לא כל כך משנה דור ראשון עדיף שנת 2001 מי שיודע על מישהו שמוכר או על מישהו שיש לו ויש סיכוי שהוא מוכן למכור לאחר שיכנועים שייצור איתי קשר או בפרטי או ב-0547540356
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנ…
הודעה אחרונה מאת eladdl, -
- 0 תגובות
- 675 צפיות
מחפש ZX 1.4 או 1.6 גיר רגיל בלבד מהשנתונים 93-95 לפרטים 0506759811 רון
הודעה אחרונה מאת francis.r, -
- 0 תגובות
- 683 צפיות
אני מחפש פונטו טורבו שנת 95-97 אז לכל היודע שלחו הודעה בבקשה
הודעה אחרונה מאת uno-turbo, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת -Driver-, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש ספוילר גבוה לסובארו אימפרזה שנת 1999 .. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ohadmasas, -
- 0 תגובות
- 810 צפיות
יש לי חבר בעל סיוויק מודל 2004 והוא מחפש ספויילר עדיפות לצבע כסף, כל ספויילר יבוא בחשבון. הודעות פרטיות ניתן לשלוח אליי. או לאימייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת or_cohen, -
- 0 תגובות
- 680 צפיות
מחפש לקנות צ'יפ מקורי לרנו RSi או לא מקורי תלוי באיכות. 0524412465 או בה"פ
הודעה אחרונה מאת גילRSI, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
שלום. אני מחפש 306 דיימונד (5 דלתות בלבד) או ZX TENSION- מהסוג שדומה לוולקן. מנוע 1400 או 1600, גיר ידני. כמו כן, גם 206 ידנית שנת 99-00 תתקבל בברכה. פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 0 תגובות
- 909 צפיות
מה שאני מחפש נמצא בכותרת. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת amitt,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 572 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- אהרן ג
- Ron Poh
- פיטר גריפין
- Rongaflugen
- zvigolden
- פינדר
- Fluffy
- llaavvii
- gadik6
- David32
- om2