קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
רצוי שיהיה גיר רגיל" אבל לא משנה לי כול כך לפנות בבקשה בה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
מחפש גולף GTI שנים 99-02 רציני ביותר רכב שמור בלי שאסי ה"פ או 050-6666691 \ אורן
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
שלום ! מחפש רנו קליאו או פיאט פונטו או טויוטה יאריס אוטומטית שנת 01 או 02
הודעה אחרונה מאת pinninfarina, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כ…
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- 0 תגובות
- 814 צפיות
מחפש ספויילר של קולט צורה ישנה או כל ספויילר שמתאים רנו 5 רצוי לבן ופנסי ערפל מרובעים צבע לבן לא צהוב הצעות בהודעה פרטית מוכן לתת על ספויילר שתואם את הדרישות 200 שקל ולפנסים 100 עד 150 תלוי במצב עדיפות לתושבי אשקלון והסביבה
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- 0 תגובות
- 957 צפיות
עדיפות לצבע שחור, או כחול בהיר, או כסוף כמובן קילומטראז נמוך עד כמה שאפשר, יד מקסימום 2 !! אפשרות גם לבמוו 328 קופה שנים 99-2000 צורה חדשה כמובן! יש לפנות לפרטי או ל 0528455550 תודה מראש!!!!!! ולעוזרים , תקבלו גמול מתוק !
הודעה אחרונה מאת eladdl, -
- 0 תגובות
- 728 צפיות
שלום ! אני מחפש מראות M3 או M5 במחיר טוב , כל מי שיודע או שיכול להשיג לי מראות כאלו שישלח בפרטי (עדיף) או שיתקשר אלי ל - 052-6446464 . בתודה, יקי.
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
- 0 תגובות
- 902 צפיות
שלום לכם!! אני מחפש האודי A3 מנוע 1800 לא טורבו גיר אוטומט שנת 97 . לכל היודע על רכב כזה שיפנה אלי בפרטי או שיתקשר ל- 052-6446464 בתודה, יקי.
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
- 1 תגובות
- 998 צפיות
אני מחפש לקנות סיאט איביזה מודל 94 1300\1400 סמ"ק שתהיה במצב מכני טוב(הכי חשוב) מנוע ללא פאשלות וכו'.. ומעבר לכך ק"מ לא גבוהה. אני מאיזור ירושלים ואני מחפש סיאט כזו מהאיזור.. או אפילו לא מהאיזור. בכל אופן,למעונינים שלחו הודעה פרטית ואני אחזור אלייכם.
הודעה אחרונה מאת batman, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו בכותרת מחפש בידוד לסעפת פליטה- בידוד חום צריך כ 10 מטר. אשמח לתגובות עמית
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
- 0 תגובות
- 877 צפיות
העניין דחוף. מאור. 0545805353
הודעה אחרונה מאת Sdesign, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
מוכן לשלם מעל מחירון עבור אחת שמורה. רצוי מתחת ל120,000 קילומטרים. לפנות בה"פ בבקשה. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
אני מחפש לקנות 4 פילטרים פתוחים רק חדשים במחיר טוב... 0544-543518 אביעד
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
- 0 תגובות
- 912 צפיות
דגם LX/GLX רצוי עם מזגן! במצב נסיעה/לפירוק (רק שיהיה מאיזור הצפון או אפשרות להביא אותה לאיזור).
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
מגנזיום, אני בטלפון 0525802787. תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום , אני מחפש זוג מגני טמבון לפיג'ו 205 (CTI) מדובר על החלק השחור שמעל לחלק התחתון של הטמבון (חצאית תחתונה או תקראו לזה איך שבא לכם). מחפש אותם במצב תקין לחלוטין וכמה שיותר קרוב למושלם ללא סדקים או שברים ועם כל הקליפסים של הפס האדום\ניקל\ מה שזה לא יהיה. אם יש לכם כאלו סתם זרוקים או שיש עליהם סדק או משהו בר תיקון עצמי ובא לכם למסור אותם כי אין לכם מה לעשות עם זה גם סבבה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא משנה דגם (בנזין/דיזל) לא משנה רמת גימור (קומפורטליין/לקשרי) צבע לבן או כסף או אפור בלבד עדיפות לאיזור הצפון. תודה נ.ב לפנות בתיבה אישית.
הודעה אחרונה מאת Hugo, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
שמורות ומצב מכאני מצוין. התקציב עד 9 אלף! אני גר בפ"ת. שלחו הודעה פרטית אם יש לכם להציע. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Zboy, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
מחפש זוג טמבונים,אחורי +קידמי לסיאט איביזה. אפשרי גם לטמבונים של איביזה ספורט. עדיף למצב כמה שיותר טוב,הצבע לא משנה. רציני מאוד. בה'פ או בפלא 0508825305
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 0 תגובות
- 764 צפיות
מחפש טמבון אחורי לדייהטסו שרייד 93 1.3 ה"פ
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
נא ליצור קשר בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת בעל אוהב, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
רצוי יד נמוכה,קילומטראז נמוך ולא צבע אדום!!!! אפשרי החלפה על יונדאי אקסנט 98 נפח 1500 חסכונית בדלק כחול מטאלי ידנית מצב מצויין
הודעה אחרונה מאת yossi-X-R-3-I, -
- 0 תגובות
- 899 צפיות
מחפש רכב בסביבות ה5 אלף שקל פחות או יותר בסביבות שנות ה90 רק ידני.. רציני מאוד פלאפון : 0508111112
הודעה אחרונה מאת Bass-In-Me, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נא לפנות בדוא"ל [email protected] ,usv mchev/
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
מעונין לקנות כסאות או סלון שלם שיתאים ל- 205CTI. אפשרי גם רק כסאות קדמיים. לא חשוב לי אם הכסאות לא של פיז'ו העיקר שיתאימו. טל' 054-4282929 חיים.
הודעה אחרונה מאת chaimgr, -
- 0 תגובות
- 692 צפיות
מעוניין במספר חלקי פנים לפונטיאק בונביל Se מודל 93' . חלק לדוגמא: ידית האחיזה שמעל לחלון הימני קדמי. אם מישהו מכיר בונביל לפירוק, או שמחזיק במקרה בחלקים שלה משום מה, בבקשה ליצור איתי קשר ב: 0523-786247 בתודה, יוסי.
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש דייהצו שרייד ,מהשנתונים הנ"ל עד יד שניה.לא משנה אם זה גיר רגיל או אוטו טל:057-2323007.
הודעה אחרונה מאת gt28, -
- 0 תגובות
- 872 צפיות
מעוניין בהחלפה על הג'אנטים שבתמונה הבאה: *החלפה בלבד. אם למישהו יש הצעה מעניינת אני אשמח לשמוע. בה"פ, סהר.
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
מחפש אודי A3 97-98 מנוע 1600 או 1800 לא טורבו עדיפות לאוטו'. אסף 0506790432 כול שעות היממה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Asaf_o, -
- 0 תגובות
- 911 צפיות
כל השנים . בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Shober-GaliM2OO6,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 297 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SurfHigh
- rev-Match
- Tal7
- FLaW
- yosi554
- SlowRide
- David32
- falou
- עוזי ל
- danielos
- גולדן191
- גולד1