פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
כיוון מערכת
מאת roytech- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי לכולם, אני לא מצליח לכוון את המערכת ושומעים לא טוב, הבס שטוח ולא יודע מה עוד.. אווווףףף , מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? המערכת: Head Unit: Alpine CDA-9815RB Amplifier: Dragster 6 Channels Components: Morel Dotech 6 Inch Subwoofer: Pheonix Gold Tantrum-X 12 Inch תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. לפני מספר ימים התקנתי ברכב שלי מערכת שמבוססת על 2 מגברים . הכל טוב ויפה-העיניין הוא שכאשר המערכת פועלת,לפעמים שעון הדלק של הרכב ושעון החום משתגעים.במיוחד כשהסאב פועל חזק. לא מדובר בקפיצה מכאנית- כלומר הרעידות לא מהסאב- אלא בקפיצה אלקטרונית. המצבר של הרכב (60 אמפר) נתרם מאלפא 156 מתאונה ואני משער שהוא קרוב לסיום ימיו. השאלה היא- מה עושים במקרה כזה? למה התקלה לא קורית כל הזמן אלא רק לפעמים? ברכב יש מד טעינה מקורי ולהפתעתי כשהמערכת פועלת הטעינה כמעט ולא יורדת. המתקין שלי ביקש ממני להחליף מצבר לשבעים אמפר,או לשים קבל. לפני שאני רץ לשפוך כסף טוב על מצבר חדש או קבל- מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי מגבר בלאופונקט GTA-5000 בעל 5 יציאות. 35X4 ואט + 110X1 ואט לסאב או שניתן גם לחבר אותו 110X3 (ז"א לשני רמקולים ולסאב). את המגבר ניתן לראות בלינק הזה: http://www.blaupunkt.co.uk/7607792035_main.asp הרמקולים הקדמיים שלי הם אינפיניטי קאפה "6.5 (3WAY) והאחוריים שלי הם אלפיין "6.5 (2WAY). אז איך כדאי לחבר אותו - לכל הארבע? לזוג הקדמי? או לזוג האחורי? ומי שיודע איזה סאב כדאי להתאים למגבר הזה שלא יתבייש לומר (אני מעדיף סאב מדוייק על פני SPL). הצילו!!! פניתי לשלושה מתקינים באיזור שנראה לי שהם לא מבינים על מה הם מדברים בכלל.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התערבות עם חבר. האם אפשר לגשר ערוצים של רדיו דיסק? כלומר: לרדיו דיסק יש 4 יציאות, האם אפשר לחבר שתי יציאות ביחד לאותו רמקול. תודה.
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עד לפני כמה ימים הייתי נעול על המורל דוטק היום ביקרתי אצל אלי מקאר טון והשתכנעתי להרחיב טיפה תבחירה שלי... הוא הציע לי את הקומפוננטים הבאים: *Planet Audio P6 (מהסידרה הישנה) *Infinity 270 (רשמתי 270 אבל אני מניח שהדגם זה 6000CS) *קומפוננט של Power Base שכנראה לא רשמתי את הדגם שלו נכון כי לא מצאתי עליו שום דבר ברשת... *DLS PS6 והמורל עדיין נשאר ברשימה (אלי לא ממש אוהב אותם משום מה וגם לא מחזיק אותם) כל הקומפוננטים הם באזור ה900 ש"ח, חוץ מהDLS שעולה 1100... אני נוטה לכיוון הDLS אבל קצת מפריע לי שההספק הנומינאלי שהוא יכול לקבל הוא 50W כאשר המורל הוא יותר מ100W... מה אתם אומרים על זה? 50W זה מספיק? יכול להיות שהנתון של מורל מוגזם? המג…
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
היה לי את הסאב הזה החברה רשמה עליו 800W MAX ו300WRMS וקניתי אותו כי ראיתי שהוא ממש זול אז לא היה לי מה להפסיד 350 עם משלוח.. בקיצור לפני שהכנסתי אותו לאוטו עשיתי כמה בדיקות.... חיברתי את הסאב של הקליפורניה בום 900W למגבר מונו בולק לא זוכר את החברה אבל סבבה... וחיברתי את הסאב של מוראל במקביל לסאב של קליפורניה בום.... נתתי עוצמה גבוהה שתייהם זזו אותו הדבר בערך אבל אחרי חצי שעה אני הסאב של מוראל מוציא באסים מסריחים אחרי כמה דקות הוא היה סתם עושה רעשים והמגנט היה רותח מחום והקליפורניה תיפקד רגיל לא רע לא התחמם עבד טוב.....בקיצור אז הכנסתי 2 של קליפורניה בום לאוטו כמו שראיתם בתמונות...... אני שוקל אולי לשים דאבל סאב של מוראל 15 אינץ באוטו במקום ה2 של קליפורניה …
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כשאני מנמיך\מגביר את הווליום יוצא רעש מהרמקולים, קול שדומה לכאילו מגע חשמלי או משהו...איך אני בודק את זה ומתקן? קרה למישהו כבר?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בנתיים יש את הרכיבים הבאים - מורל דוטק, הד יוניט טוב של פיוניר ומגבר ארבע ערוצים 301X של רוקפורד ... וכדי להשלים אני מחפש סאב ... יש לכם הצעות לסאב בגודל 10 אינץ' שמתאים למערכת הנ"ל מבחינת דיוק ועוצמה ? תודה!
הודעה אחרונה מאת RADI, -
כח לסאב.. 1 2
מאת PsyTropica- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מגבר של רוקפורד 301X אני רוצה לתת יותר כח לסאב שישמעו אותו חזק גם מבחוץ.. המגבר נותן שתי יציאות למורל דוטק ועוד שניים לסאב של סרווין ווגה.. מה אני צריך לעשות?
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת ממישהו שיצא לאחרונה לחו"ל איזה מגברי 4 ערוצים נמכרים בדיוטי-פרי ובאיזה מחירים וכנ"ל לרמקולים 6X9" וקומפוננטים 5.25". כמו כן, האם לדעתכם המחירים בדיוטי-פרי אטרקטיביים לרמקולים ומגברים או שעדיף לקנות בארץ? אני מחפש זוג רמקולים 6X9", זוג קומפוננטים 5.25" ומגבר 4 ערוצים להרכבה ברנו קליאו, כשאין לי כוונה להרכיב סאב וופר ברכב ואני גם לא נוהג לשמוע בפול-ווליום כל הזמן ולכן עדיין מתלבט בנוגע לנחיצות המגבר. האם למישהו יש המלצות לרמקולים ולמגבר כשעלות הכוללת של הרמקולים והמגבר צריכה להסתכם במחיר של עד 2000 ש"ח בארץ או בדיוטי-פרי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
קצת על אודיו לרכב וכלכלה
מאת Guest gonen- 2 תגובות
- 711 צפיות
אמנם הנושא אולי לא לגמרי קשור לפורום אך לאחר שעלו הרבה הערות בנושא רציתי להעלות נקודה מסויימת. הרבה פעמים נאמר: "מוראל היא חברה ישראלית ולכן אתה מקבל את התמורה הכי טובה לכספך כשאתה קונה אותם..." הערה זו לא בהכרח נכונה (ייתכן והיא נכונה, אני לא מכיר את המוצרים של מוראל, אני לא ברמה לשפוט את איכותם ביחס למחיר ואני לא הכלכלן/מנהל חשבונות שלהם). למה ייתכן שהטענה אינה נכונה ? כאשר יש ענף מסויים (כרגע אנו עוסקים באודיו לרכב ונצמצם את זה גם לרמקולים ברשותכם כי זה מה שמוראל מציעים) אשר פתוח ליבוא ללא מכס, במידה והמחיר של המוצר המיובא מחו"ל נמוך ממחיר המוצר בארץ (זה היה המצב פה אם לא היה מכס) אז מחיר המוצר בארץ ירד בהתאמה למחיר המוצר המיובא. אז באה הממשלה ואומרת…
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
KEH3700R? או היכן אפשר להשיג? תודה, דב
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אוקי, הרמקולים הקדמיים באוטו של זוגית היקרה יושבים במעין פלסטיק בתחתית הדש-בורד, מאחורה אין להם כלום - לא תיבה לא כיסוי - שום דבר, מה שכמובן פוגע מאוד באיכות הצליל שהם מוציאים, ושאלתי היא כזו, מה ניתן לעשות? הגודל הוא 4 וקצת אינצ' אם אני זוכר נכון, למישהו יש הצעות? רון.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב קניתי את הסאב הזה http://www.netactive.co.il/product.php?item=1692&cat=193 במחיר טוב אצל חבר טוב מישהו יכול לעזור לי לחשב תיב בישבילו???
- 6 תגובות
- 912 צפיות
סאב של פיוניר http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=2599&taxonomy_id=25-130 אם המגבר הזה.. http://www.dorelcar.com/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=422&kind=ViewShop&idprod=62_1&random=84238062985241408 היה שילוב טוב??? עם רדיו דיסק של פיוניר 6400R רמקולים אחוריים פיוניר 300W ורמקולים קדמיים שאני יקנה נריאה לי קומפוננט הזה http://www.dorelcar.com/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=422&kind=ViewShop&idprod=32_6&random=66697155265137536 מה אתם אומרים??? אם יש הצעות לקומפוננט טוב יותר בסביבות ה500
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה הגודל הסטנדרטי (בלי להרחיב חורים ) של הרמקולים הקדמיים שנכנסים בהונדה האצ'בק שנת 98 ?
הודעה אחרונה מאת tomer_shalom, -
- 29 תגובות
- 17.5 אלף צפיות
בזמן האחרון המערכת באוטו עושה לי רעשים מציקים.. הרעשים האלו נישמעים בחוזקה,ומתגברים עם לחיצה על דוושת הגז... כל פעולה שהרכב עושה עם חשמל (כגון: וינקרים,ברקס ואפילו מגבים!!) שומעים את הנעשה דרך הרמקולים... התופעה הזאת נעשת יותר מרגיזה מכיוון שיש נקודה על המושב האחורי, שברגע שאני לוחץ עליו (בדיוק במיקום של המגבר רק מבפנים) הרעש ניפסק!!! עד שאני עוזב וזה חוזר שוב .. למישהו יש מושג מה זה? ניתקל בזה? שמעתי שיש קבל מסויים ש"משתיק" את הבעיה .. האומנם? תודה מראש... marksab
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת לאור העובדה שכבר שמעתי הרבה מאוד דעות מנוגדות, האם ניתן וכמה זה אפקטיבי לחבר מגבר עם שתי יציאות לארבעה רמקולים, כלומר לפצל כל יציאה לשתי יציאות? האם אז מחברים את שני הימניים יחד ואת שני השמאליים יחד או את הקדמיים יחד ואת האחוריים יחד? האם במצב כזה לא ניתן יותר "לשחק" עם המכשיר כך שינגן בכל רמקול בנפרד ובכלל האם איכות הצליל משתפרת כשמחברים מגבר גם בעוצמות ווליום נמוכות מבלי "לפוצץ" את הרכב? תודה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עם התיבה הזאת ?? יש לי בעיקרון סאב של פיוניר 300 וואט בתיבה שקופה מגעילה אז חשבתי ליקנות את הסאב הזה שהוא בא עם תיבה וליראות מה יותר טוב זה או מה שיש לי עכשיו ולהחליף בינהם מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 3 תגובות
- 865 צפיות
יש לי כמה שאלות: 1.אני רוצה לשים מגבר אחד לסאב (שהוא 1000W) ומגבר שני לרמקולים האחוריים או קומפוננט בעתיד... אז אני לא יודע באיזה הספק מגבר ליקנות... 2.אני יהיה צריך קבל(יש לי אופל אסטרה 2001 עם מצבר חדש 70 אפאר)???? 3 איך אני עושה את ההתקנה לשני מגברים???? להעביר עוד כבל פלוס...
- 1 תגובות
- 973 צפיות
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1318613 שמעתי שהיא אזעקה טוב.. אבל מה שלא הבנתי מה זה גלי זעזועים?? זה כאילו עם רוח מזיזה את הרכב היא מתחילה לפעול... ומה כול פיפץ קטן היא מתחיל לפעול... מעניין עם יש גלי נפח??? זה בכלל מסך ???
-
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עוד יומיים אני מקבל זוגם קומפננטים חדש לרכב... והחלטתי שכשאני יקח אותם להתקנה אני כבר יחווט מחדש את כל המערכת בחוטי זהב ... השאלה שלי היא האם כדאי לי גם להוסיף קבל... ואם כן של איזו חברה וטווח מחירים... פירוט לגבי המערכת: מגבר BOSS 1000 W מגבר רוקפורד פנץ' 45.2 (שתי יציאות) זוג רמקולים של פיוניר 9*6 220W זוג רמקולים של JBL 9*6 250W ועכשיו גם זוג קומפוננט JBL GTO605C 210W וסאב (שאין לי מושג מה הנתונים שלו...) כמובן שיש כם קרוס אובר... אז מה דעתכם יש צורך בקבל???
-
קומפוננט של jbl
מאת BMW- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבא שלי עכשיו נמצא בחנות בדיוטי פרי- אני חייב מהר המלצה לקומפוננט של jbl 5 ורבע אינט ו-6.5 בדחיפות.. צריך גם המלצה בקשר למגבר 4 ערוצים של jbl המחירים של הרמקולים- 500 ש"ח לסט.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום פירקתי רמקול אחד מתוך תיבה של רמקול ביתי וחיברתי אותו לאוטו. הרמקול עצמו הוא 8 אום והרדיו דיסק שלי הוא 4 אום. רצית לדעת אם יכול להגרם נזק למערכת או לרמקול? שאלה נוספת היא שהרמקול שחיברתי הוא 6.5 אינץ והרמקול הקודם שהיה ברכב הוא 5.25 אינץ. ( כרגע בצד אחד יש לי את ה 6.5 אינץ וצד שני הרמקול של הרכב 5.25 אינץ) עכשיו שאני מגביר ואני משחק עם הבאלנס ימינה שמואלה בצד של ה 5.25 יש צליל באס חזק יותר. עכשיו מבחינה הגיונית ה 6.5 צריכים לעשות צליל באס חזק יותר והם לא. למה?
הודעה אחרונה מאת dodo, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ניתן לגרום לשם השיר או כל דבר בתצוגה, לרוץ משמאל לימין או מימין לשמאל באופן קבוע ? כי כרגע כשאני שומע שיר כתוב את ה10 תווים הראשונים בערך , וזהו. לחיצה ארוכה על אחד הכפתורים ששכחתי את שמו, גורמת לזה להתחיל לרוץ. לעומת זאת ב3550 זה רץ אוטומטית. בתודה אייל.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 0 תגובות
- 926 צפיות
שלום לכם. היום בבוקר, פותח את הרדיו פתאום רעש מוזר מרמקול אחורי. הרמקול 6X9 150W של פיוניר. הרעש : צרידות בבס. לאחר בדיקה הוא לא קרוע אך יש רעש מוזר כאשר אני מזיז בעדינות ביד את הממברנה. מה דעתכם ? הלך הרמקול ? כמו עולה סט חדש ?
הודעה אחרונה מאת saxo_boy, -
- 0 תגובות
- 765 צפיות
מדובר בSIRIO 777 בת כמעט שלוש שנים. מזה כשנה היא לא מתפקדת. - המתקין שהתקין לי אותה פשט את הרגל ומתקין אחר רצה 400 שקל כדי לתקן אותה (להחליף לה את ה"מוח") עכשיו, לא בא עוד פעם ללכת למקום, שיתקינו לי אזעקה, שוב לפתוח פלסטיקים (צרפתיה מתפרקת) ולסגור אותם.. אני מחפש מקום שאו יתלבש על מה שיש וישים לי מוח אחר או יתקין מערכת אזעקה על התשתית הקיימת - האם מישהו מכיר דבר כזה? או לחלופין - מישהו יודע מה עושים עם SIRIO777 מקולקלת? רון. -אני מחפש לתקן את האזעקה רק בשביל הנעילה המרכזית-
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם מערכת הזעקה הזו טובה? למישהו יש נסיון איתה? האם זה מה שישמור לי על המערכת סטיראו ברכב?? (אני משער שלא אבל.....) http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1318613
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
ניתן לתקן סאב במחיר נמוך יחסית והאם זה לא פוגע בפעולות שלו בעתיד?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 0 תגובות
- 848 צפיות
קודם כל איך לנזר בכללי-- בסדרה הספציפית! ומה דעתכם על הסאב הזה- lanzar vbr124 מקווה שתעזרו בהקדם!...
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 203 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- axSupreme
- nechmya
- IsraCar
- tan tan
- carsgo
- Boris002
- discoTD5
- Haim_gds
- om2
- zaf
- Yuval Oren