Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, הרמקולים הקדמיים באוטו של זוגית היקרה יושבים במעין פלסטיק בתחתית הדש-בורד, מאחורה אין להם כלום - לא תיבה לא כיסוי - שום דבר, מה שכמובן פוגע מאוד באיכות הצליל שהם מוציאים, ושאלתי היא כזו, מה ניתן לעשות?

הגודל הוא 4 וקצת אינצ' אם אני זוכר נכון, למישהו יש הצעות?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תבנה להם תיבות קטנות מעץ, הצלילים של המיד וההיי ישתפרו פלאים, אבל את המיד באס שבין כה וכו לא נראה לי שקיבלת, אתה תאבד.

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

-ושאלה נוספת -

יש לי שני זוגות דרייברים מאוד איכותיים של GRUNDIG GERMANY, שני וופרים שיורדים עד 50HZ ושני טוויטרים שחופפים אותם מבחינת גבולות עליונים ותחתונים, הדרייברים הם עבור HOME USE, האם שווה לנסות אותם לאוטו? מה יכולות להיות המגבלות?

רון.

oo==00==00

פורסם

תראה, ההתנגדות של וופרים כאלה היא בד"כ יותר גבוהה מאלו לרכב אז בתנאי שהם 8 אוהם והמגבר ישלח ב4... חצי עוצמה. חוץ מזה מבחינת גודל אתה רואה מקום שאתה יכול לשים אותם?

אתה תצטרך לעשות בניה רצינית.

הוופרים האלו גם כן לא בנויים כמו אלה לרכב, הם הרבה יותר רגישים לרעידות ותנודות פתאומיות. אני חושב שזה כדאי לך רק אם אלה רמקולים ממש טובים ואין לך ברירה אחרת.

ולאיל - הוא דיבר על מקומות ממש קטנים בדש בורד לארבע אינץ, בתיבה כל כך קטנה אתה תדגיש את המיד באס?, ניסחתי את עצמי לא נכון בתגובה הקודמת, התכוונתי לכך שהוא יקבל רק את החלק העליון של המיד באס והוא לא ישמע את רובו.

פורסם

וכנראה שאני באמת אוותר, הם טובים ועדינים מידי מכדי להיות מורכבים באוטו. :)

ולגבי התיבות - יש שם ממש מעט מאוד מקום מעבר לגודל של רמקול, אין איזה פתרון אחר?

רון.

oo==00==00

פורסם

ככל שהתיבה קטנה יותר יהיה לך PEAK גבוה יותר שגם עולה יותר בתדרים. כלומר בתיבה קטנה יכול להיות פיק למשל ב200HZ ובעוד יותר קטנה הפיק יהיה ב400HZ ואז באמת כבר לא יהיה כמעט מידבאס.

פיק זה לא דבר טוב בכל מקרה והשאיפה היא להענות כמה שיותר שטוחה.

רון, אולי אם תצלם את האזור טוב, נוכל לתת הצעות טובות יותר.

פורסם

אמנם אין מקום מוכן לרמקולים בדלתות הקידמיות אבל בקלות אפשר להכניס שם רמקול 6.5 אינטש.במקום לטרוח ולעבוד קשה בשביל רמקול 4 אינטש.תחתוך את הפלסטיק בדלת ותוסיף טבעת עץ ועליה תתקין את הרמקול תקבל תוצאה הרבה יותר טובה.(קצת עבודה תהיה לך בהעברת החיווט לדלת אבל זה שווה)

פורסם

אתה מתכוון לחתוך חור במתכת? או שאתה מתכוון לחזק את הוופר לפלסטיק?

פורסם
אתה מתכוון לחתוך חור במתכת? או שאתה מתכוון לחזק את הוופר לפלסטיק?
אתה חותך קודם את הפלסטיק שמכסה את הדלת.אחר כך במידת הצורך את הפח.אני ממליץ לשים 2 טבעות עץ MDFאחת בין הפלסטיק לבין הפח והשניה בין הפלסטיק לרמקול.
פורסם

על איזה שנה ודגם של קליאו אתם מדברים ?

כי לפי מיטב הבנתי SILVERX מדבר על חדשה והנסיך מדבר על הישנות

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...