פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני טס לארה"ב שבוע הבא (13 לחודש) ומתכנן להביא לעצמי מגבר וקומפוננט נחמדים... התקציב עומד על בערך 300-400 דולר (עם נטייה ל300) הקומפוננט צריך להיות 6.5" וצריך להוציא צליל נעים ולא צורם לאוזן חשבתי ללכת על מגבר 5 ערוצים... בד"כ יש לו יציאה אחת לסאב (החזקה מבין ה5) ואת שאר ה-4 לחבר על הקומפוננט והרמקולים האחוריים (לא 6X9 אלא INFINITY מאוד איכותיים שאותם אני רוצה לחבר למגבר גם כן.) על איזה קומפוננט ומגבר אתם ממליצים והאם שווה לקחת מגבר 5 ערוצים? (אני אישית ראיתי מגבר ה5 ערוצים של לנזר שהוא נראה נורא נחמד... גם המחיר לא בשמיים וגם הנתונים נראים טובים.)
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, אז ככה: 1. הרמקולים והמגבר ברכב שלי באו יחד איתו (קניתי אותו יד שניה). הבנתי שרק הרמקולים מאחורה מחוברים למגבר, והשניים הקדמיים + הטוויטרים לא מחוברים כלל למגבר. שומעים בהם יחסית חלש! ואני מעוניין מאוד להגביר אותם גם. (בדקתי את החוזק על ידי, העברת הכוח לקדימה, ושמעו ממש חלש.) האם יש איזו בעיה לחבר את הרמקולים הקדמיים גם למגבר? (יש לי מגבר נוסף, שעובד לסאב.) 2. במידה ולא, כיצד אני יכול להגביר את הקדימה? 3. החלטתי לקנות HU חדש, ואני קיבלתי הצעה מאוד מפתה על המכשיר הנ"ל: Rockford Fosgate RFX-9120 CD/MP3 Receiver תודה לכם מראש,
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 8 תגובות
- 979 צפיות
משהו שמע פעם איך הקומפונננט MQ QUART DSD216 אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוסיקה וחשוב שהייה עוצמה גבוהה ואיכות טובה מאוד. משהו שמע אותם ? האם הם מתאים לכל סוגי המוסיקה ? בבקשה חוות דעת תודה מוטי
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
איך אפשר להוריד אנימציות לרדיו-דיסק של פיוניר? האם עושים את זה בעזרת קבל USB או שצורבים לדיסק ומכניסים לרדיו-דיסק? ומאיזה אתר מורידים אותם? תסלחו לי על הבורות בנושא
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 1 תגובות
- 988 צפיות
מישהו יודע איזה גודל רמקול אפשר לשים בדלת הקדמית בפיאט בראבה? תודה.[/img]
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה, יש למגבר הגנה נגד חום. אתמול נסעתי על עוצמה גבוהה במערכת, בקיצור לפתע היה ניתוק של המגבר טאז פתאום הוא חזר לנגן..שוב ניתוק ושוב חזר (עניין של שניות...) אני כמובן עוצר בצד, פותח תא מטען, נוגע במגבר-רותח!!!! (היה מעיל שמישהו שם בבגאז' והוא כיסה את המגבר ) כמובן שלא שמעתי יותר ונתתי למגבר להתקרר... אח"כ,יותר מאוחר בלילה יצאתי עם האוטו ושמעתי שוב בווליום גבוהה, שמעו בסדר ובלי קטיעות..... אתם בטח שואלים, אז מה הוא מספר לנו את זה????? אז השאלה שלי היא, האם הקטיעות האלו היו בעצם ההגנה של המגבר? נזק כלשהו שנגרם כתוצאה מזה? (להזכירכם, המגבר היה ממש רותח אבל הקטיעות היו עניין של שניות... ) אם אני שומע עדיין מכל הרמקולים ובעוצמה אז אני…
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
בנית תיבה לסאב
מאת Tweet- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
אנשים, יש לי סאב של פיוניר 350C ואני מביא עכשיו מגבר שידחוף אותו מצויין, הבעיה שלי היא שיש לו תיבה מעפנה, ואני מת לבנות לו אחת חדשה, ואבא שלי אפילו אירגן לי MDF 18 מ"מ כמו שכתוב בספרים, אבל אני לא מצליח לתכנן לו תיבה נורמלית. עזרה דבר שני, שמעתי שיש דבר כזה תדר לאוטו - לכל אוטו תדבר שהוא מגיב בו הכי טוב. איך אני מוצא את התדר הזה? איך אני מכוון תיבה לתדר?? וכמה זה משפיע. אגב, אני מחפש תיבה אטומה בלי פורטים. תודה, אלון [/b]
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה זה אומר שלסאב יש שני סלילים..האם צריך שני מגברים בשבילו?האם מרגישים בהבדל..ומה זה משפר בעיקר,את המהירות או את העוצמה? בנוסף רציתי לשאול מה אתם חושבים על השילוב הבא(התחלתי לחשוב על להוסיך סאב לאוטו): http://www.nakamichi.com/auto/subwoofer/sp_w104s_specs.htm עולה בארץ 500 שקל וחשבתי לשלב אותו עם מגבר פשוט של פירמיד: pb 180px 450 שקל ברכטמן http://www.rechtman.co.il/index1.asp# תודה
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 4 תגובות
- 927 צפיות
Kenwood KDC-M6024GY Pioneer DEH-P5500MP
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
חיבור מאווררים 1 2
מאת arikhous-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 4 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר ממש בפירוט איך מחברים מאווררים למגברים? דבר ראשון איזה דברים צריך לקנות ואז איך ולאן מחברים בדיוק הכל. נא לא לשלוח אותי להסבר של אוטוסאונד [/img]
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביקרתי באתרים, שמנהל הפורום פרסם, על בניית תיבות מפייברגלאס. האם אפשר להשיג את החומר הזה בכל חנות לחומרי בניין (כמו אייס), כמה חומר כזה ייעל בשביל לבנות תיבה לא גדולה לסאב. והאם כל העניין הזה לא מסובך כמו שהוא ניראה באתרים? אם יש אתרים כאלה בעברית זה מאוד יעזור
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חיפשתי הן בפורום והן ב Google רבות לפני שאני כותב פה משהו אך לצערי לא ניתנה לי תשובה... בגוגל לא ידעתי איך לחפש נכון ובפורום פשוט לא מצאתי אף ת'רד מתאים... אוקיי עכשיו לשאלה... אני רוצה לבנות תיבה לסאב שלי (304C של פיוניר) ויש לי מכר שהוא נגר מצויין ואמר שאין לו שום בעיה לבנות לי תיבה מMDF (כמו שהבנתי 9מ"מ). אני צריך את המידות המדוייקות לתיבה של הסאב (לא צריך להתחשב בגודל הבגאז' זה לא עקרוני). כמו-כן עוד דבר שאני לא מבין הוא מהי תיבה פתוחה ותיבה סגורה, האם ההבדל היחיד ביניהן הוא ה PORT (אם הבנתי נכון ה PORT הוא העיגול הקטן שעושים בקופסא למעלה \ בצד של הסאב) תודה לעונים, גיא.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן אני מחפש מגברים שניכנסים לי לתקציב. כבר הייתי נעול על הלייטנינג והחנות שאני קונה ממנה אמרו שאין לה יותר מה שאני רוצה {שזה 400.4 ו 200.2 בולט}. עכשיו , התקציב שלי עד 1500 שח למגבר 4 יציאות ועד 1000 למגבר לסאב. מה אתם מציעים לי לקנות, בעיקרון אני מעדיף שני מגברים מאותה חברה אבל לא כל כך משנה לי. יש לי באוטו קומפ' מורל דוטק פיונייר 220 ואחרי אני אקנה איזה סאב. עד 1000 שח. איזה מגברים אתם מציעים לי???
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקנתי היום את המערכת שלי ברכב וגיליתי שאם מחפשים מספיק ניתן למצוא מתקין מקצועי במחיר סביר ביותר. התחושה מההתקנה המקצועית והסבלנית היא טובה עד שאני מרגיש צורך לחלק את המידע בפורום הזה. המתקין הוא "אוטוטו" מרח' עמל 2 בקרית אריה פ"ת. לא ידוע לי אם כללי הפורום מאפשרים המלצה שכזו אבל שיהיה ברור, אין לי שום עניין אישי מלפרסם את המתקין הזה, והרצון שלי לציין אותו נובע מהעובדה שידוע לי שיש מתקינים שמפריזים במחירי ההתקנה ונותנים שירות חלקי ויקר.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
המנו בלוק הזה של בוס: http://zap.co.il/model.asp?model_id=17225 http://www.bossaudio.com/products/amplifier_riot.htm תמיר
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
Kenwood: חברה טובה מאוד שמתחמחה בתחום החשמל, וגם בתחום האודיו לרכב. אז בואו נראה: הבאנו את האוטו שלנו ואנחנו רוצים לשים בתוכו מערכת שמע שמורכבת כווולה בממוצרים מחברת KENWOOD. בואו נראה מה שי להם להציע: מגבר: המגבר הנחמד והסביר ביותר שמצאתי הוא מדגם KAC-PS650Dץ הנה הוא: הוא במחיר סביר ויש לו מפרט טוב: 60W x 4 and 200W x 1 at 4, 14.4V Class-D circuit design (Sub channel) Dual MOSFET output stage (Sub channel) New BMS (+18dB Boost, freq. offset) יש לו את חיבורי זהב, הרה חיבורים, והוא פשוט נראה טוב בבגז'. נמשיך לרמקולים: זהו רמקול מדגם: KFC-W1225DB רמקול טוב עם עוצמה טובה, והכי חשוב: הוא פשוט נראה טוב! …
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם יש לי מספיק מקום בתא המנוע ניתן להתקין אותו שם...? ככה גם יהיה לו יותר קרור וגם גנבים לא יחשבו על זה... אל תצחקו זה שאלה תיאורטית...
הודעה אחרונה מאת unix, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
ראיתי בכל התרשימים בחנויות שאת תיבת הסאב ששמים בבגאז' צריך להפנות קדימה, כלומר לכיוון הנסיעה, אבל בכל התמונות שאני ראיתי כאן דווקא שמים הפוך, לכיוון פתח הבגאז'. האם יש הבדל רק מבחינה אסטטית?
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
-
צינור שרשורי 1 2
מאת LoudGuy- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למישהו פה יש מושג מאיפה אפשר להשיג בארץ צינור שרשורי? כזה:
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 2 תגובות
- 789 צפיות
http://www.magnat.de/english/car/classic/classic4800.php האם שווה לקנות אותו ב 1400 שח? והאם הוא טוב?
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 42 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי אודי איי 6 שנת 95 דגם ה2600 ואני רוצה שתציעו לי מה כדאי לקנות אני רוצה סאב חזק ,מגבר (ואם צריך 2),רמקולים ובקיצר הכל חוץ מרדיו דיסק כי יש לי צ'נג'ר של סוני . תודה רבה לעוזרים * הודעתך נערכה. אנא קרא את כללי הפורום ולהבא כתוב כותרת שתתן יותר מידע*
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב...שיניתי את דעתי...אני אנסה להתקין את הרמקולים הקידמיים שלי, 6.5' אינץ'!!! והאוטו הוא דיהטסו שרייד שנת 92, ואני מתכוון להתקין אותם בדלתות הקידמיות. מכיוון שככה הרמקולים לעולם לא יכנסו לדלת גם אם אני יחתוך את הפלסטיק אני אבנה בעצמי מין גליל כזה מפיברגלאס אשר אני אכניס את הרמקול בתוכו ככה, שבפלסטיק של הדלת אני יעשה חור קטן רק כדי שהמגנט יכנס ולא יפריע לשום דבר והרמקול עצמו יהיה במין גליל כזה בעובי של 1.5 ס"מ שיחזיק את הרמקול ויחובר אל הפלסטיק של הדלת ככה שזה אמור להיראות לא רע בכלל. את הפיברגלאס אני אצבע בצבע שחור ככה שזה ירא ממש כמו חלק מהרמקול... אם למישהו יש הערות או אולי רעיונות לשיפור אני אשמח לשמוע... דרך אגב אחר כך אחרי שאני אחתך הכל אני אבק…
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
סאבים שנשרפים 1 2 3
מאת unix- 31 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
2 מגברים של קונקורד אחד 800 וואט והשני 600 וואט קרוס של לנזר 2רמקולים של פיונייר 240 וואט צנגר רדיו דיסק בקיצור מערכת סוף הדרך ותגידו מה שתגידו על קונקורד אבל אם תוסיפו לפני המגברים קרוס של לנזר תבינו על מה אני מדבר. בקיצר יש לי בעיה שרפתי 3 סאבים כבר 1.פיוניר 700 וואט 2.פיוניר 450 וואט 3.אינפינטי 1200 וואט שעבד בדיוק חצי שעה למה לעזעזל הם נשרפים? הסאב היחיד שלא נשרף זה jensen475watts כאלו רמקולים טובים נשרפו והזבל הזה גנסן מחזיק מעמד?
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לסאב קוראים power acoustik dfc-12" 500 watts rms bajos 300mm max.500w/maxmo 500 w 26-1000hz.91db/lmlw butyl pubber surround impedance 4 ohms אין לי מושג לגבי מה שרשמתי למעלה זה פשוט מה שרשום על הקופסא מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה זה שווה? ואם הוא מכיר? http://www.poweracoustik.com/dfc.htm
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 0 תגובות
- 668 צפיות
מישו יודע איפה אני מוצא הסברים על המכשירים של פיוניר...כאילו כמו החוברת הדרכה.. שיהיה בקבצים של אקרובט רידר או משו כזה.. הייתי באתר שלהם...אפילו בכמה...ואין שם...מוזר..
הודעה אחרונה מאת PsyTropica, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
מישו יודע איפה אני מוצא הסברים על המכשירים של פיוניר...כאילו כמו החוברת הדרכה.. שיהיה בקבצים של אקרובט רידר או משו כזה.. הייתי באתר שלהם...אפילו בכמה...ואין שם...מוזר..
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בנתיים בדקתי רק באינטרנט ומצאתי ב-1800 ש"ח כולל משלוח. האם זה באמת מחיר אטרקטיבי או כדאי לחפש בחנויות? ואם כן איזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Gforce, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הנה כמה תמונות של המערכת--קודם אצלי בחדר כשקיבלתי אותה מחו"ל ואחרי זה יש שם כמה תמונות שהמערכת כבר מותקנת באוטו!--שימו לב למיקום הבעייתי של הצנג'ר--בגלל המיקום הזה הפיוניר מקפיצים לי דיסקים!! http://www.pbase.com/koby_s/inbox
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, אז ככה. המערכת פשוטה - פיוניר 1500R וכרגע יש זוג רמקולים 6 על 9 אחוריים, של חברה לא מוכרת בעליל, הם די חזקים רק יש לי בעייה עם הסאבים. עכשיו, או שאני מחליף אותם לכאלה טובים יותר, או שאני מביא זוג לקדימה (את זה החלטתי) ד"א - על פיזו 205 (אם זה משנה) אין לי מגבר, וגם לא יהיה (אני רכוש צ.ה.ל ) האם קומפוננט מסוגל להפיק באסים טובים? (לא ברמה שלכם אלה ברמה סבירה...) איזה מומלץ לי להביא? כי אני מבין שאין לי למה להביא יותר מדי טובים שלא ינוצלו כלל, לכן אין חשיבות לתקציב. נראה לי מעל 600 אין למה להביא. יש אולי אתרים באינטרנט טובים זולים ואמינים? ושאלונת ככה על הדרך. מה תפקיד הקבל? לאגור אנרגיה או לסנן רעשים? כי אם זה לרעשים, אין כל בעייה לדמות קבל של 1 …
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 561 אורחים (הצג רשימה מלאה)