פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום שמתי לב למגבר SOUNDSTREAM EGA4220 הנתונים שלו: OUTPUT(Watts) : RMS @ 4-ohms : 110 x 4 RMS @ 2-ohms : 220 x 4 RMS @ 4-ohm Mono : 440 x 2 THD: 0.02 % FREQ. RESPONSE(Hz) : 10 - 30 k S/N RATIO : > 97dB DAMPING FACTOR : > 200 INPUT SENSITIVITY : 200mV CROSSOVER SLOPES : 12dB CROSSOVER FREQS : High-Pass (Hz) : 50 - 600 Low-Pass (Hz) : 50 - 150 SUBWOOFER EQ : 0 - 18dB SUBWOOFER EQ FREQ. (Hz) : 40 - 120 מה אתם חושבים על המגבר הזה?? לפי מה שהבנתי החברה הזו ברמות הגבוהות, זה נכון? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אבא שלי טס לניו יורק בקרוב, הוא רוצה להביא לי רדיו דיסק שיחליף את הג'נרל הצאתי לו שתי אופציות בטווח המחירים של 200-300$ תגידו אם עשיתי בחירה טובה מבחינת המכשירים ומבחינת מה שאני אקבל מהם.. בשום מקום לא היה כתוב אם אפשר לשנות את קפיצות התדרים, אבל אני זוכר שבאלפיין אפשר, מישהו יכול לשפוך אור על ההד יוניט של פנסוניק?? הנה הדגמים ALPINE CDA-9807 PANASONIC CQ-DFX983 תודה.
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, לפני שבוע קיבלתי את הרמקולים האלו שבכותרת, משומשים. התקנתי אותם בעצמי, ועל הקונקטורים שלהם לא היה רשום מה פלוס ומה מינוס. עכשיו כשאני מגביה את המערכת אני שומע רעשי רקע מכיוון הרמקולים האלו. יש קונקטור אחד גדול וקונקטור אחד קטן. איזה מהם הוא הפלוס/מינוס? צחי.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
היי כבר הרבה זמן לא כתבתי פה אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה: יש לי אוטו חדש (וולקסוואגן טואראג V8 ). קניתי את האופציה של המערכת קול המוצלחת יותר (Navigation/Audio system II) שמגיעה גם עם מערכת ניווט. כיוון שהמערכת לא רעה בכלל יחסית למערכת שאינה אפטר מארקט (350 וואט עם 11 רמקולים) ואני לא מוכן להיפרד מהניווט והשליטה דרך המסך, אני רוצה להישאר עם ההד יוניט הנוכחי. הבעיה היא שהוא מגיע עם צ'יינג'ר של 6 דיסקים בלבד. אני מעוניין להחליף אותו בדיסק MP3 כלשהו, אבל שידע לדבר עם ההד יוניט הנוכחי. אחד הפתרונות הפופולריים נקרא phatbox. ניתן לראות באתר phatnoise.com. אבל הבנתי מפורומים של הרכב שלי, שהוא עובד רע מאד (רעשים, אין תדרים נמוכים כשמאריקים ועוד). האם יש מוצר כלשהו שיאפשר לי לשמ…
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 2 תגובות
- 866 צפיות
שךום לכולם הייתי מעוניין לדעת איזה רמקול יותר טוב מבחינת נתונים..... ואיזה מהשנים אתם הייתם מעדיפים?
שאלה בנושא אזעקות.. 1 2
מאת Eddy-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאיזה בחור פרצו לאוטו בכך שיצרו קצר במערכת החשמל וכך הם ניתרלו את האזעקה ופרצו.. איך אני יכול לימנוע היבצרות קצר שיפסיק את פעילות האזעקה?? יש לי אזעקה של רב בריח עם הביפר.. תודה לכול המבינים..
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עד לפני יומיים היתה מותקנת באוטו שלי המערכת שרשומה בחתימה למטה ובנוסף היה מחובר סאב של מק-אודיו שממש לא אהבתי והורדתי אותו (הוא הוחזר למקום ממנו הוא בא.. ) הלכתי למתקין שלי וביקשתי ממנו שבינתיים עד שאני אחסוך לסאב טוב אני רוצה שהוא יחבר לי את הפיוניר 9*6 הקיימים מאחורה במקום 2 הערוצים שלקח הסאב.. המתקין אמר לי שזה דורש פירוק של החיווט הקיים כי החיבור שמגיע למגבר לא מתאים להוספת הרמקולים או משהו כזה... לי דווקא זה נראה ממש פשוט בהתחלה, פשוט לחבר אותם עם חוטים להדקי המגבר ולסדר אותם בצורה יפה דרך המושב האחורי. אז אם מה שהמתקין אומר נכון, אז הבעיה היא ב-rca שמגיע מה-hu למגבר.. מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? למה צריך לשנות חיווט?? דרך אגב- על…
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
ה-מערכת שלי... 1 2 3
מאת Itsik-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת התווספתי לחברי הפורום עם מערכתי החדשה... אני חייב לציין שכל מי שראיתי שאמר שהתקין מערכת לא השתמש ברכיבים שלי (חוץ מה-HU), אז זה הולך ככה: Pioneer 550MP Xetec Xircuit 440.5 6x9 Powerbase USA Component Powerbase USA - י6.5" Pioneer 304 (הרכיב הכי חלש, יוחלף בבוא המשכורת הקרובה ) תמונות מההתקנה לא תראו בזמן הקרוב מכיוון שאין לי כרגע מצלמה דיגיטלית אז..... אבל אני אגיע למפגש ביום שבת, במידה ויתקיים כזה... ואם כבר, אז יש לי שאלה למבינים שביננו, אחרי שהתקנתי את המערכת ניסיתי לעשות כיוון בשביל למנוע Clipping פעלתי לפי ההוראות מהאתר שאייל נתן ביחד עם הדיסק שהם נותנים שם ואחרי שחיברתי את המערכת כולה העוצמה הסופית הייתה ממש נמוכה, ממש. אז…
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחים שלי אני חדש פה.......יש לי רמקולים אחוריים של 120 וואט אבל הם קרועים קצת.......איפה אפשר לתקן באזור פ"ת או בכלל והאם שווה?....או לקנות חדש וזהו..........
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
מה עדיף
מאת yoav206GTI- 1 תגובות
- 767 צפיות
מתלבט בין צנג'ר עם מחסנית של 10 דיסקים במשולב עם רדיו טייפ לבין רדיו-דיסק איכותי. מה אתם אומרים? שניהם של sony תודה יואב
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
סאבים בדיוטי פרי ?
מאת MX- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני יודע שדיברו על זה לא מזמן אבל אולי מישהו היה בזמן האחרון בדיוטי פרי וראה מה יש שם אז איזה סאבים יש ובכמה ?. ועוד דבר מה עדיף שתי סאבים של פיוניר 305Fאו 304C ,או איזה סאב כמו VEGA 124 ? או V-MAX שהוא מחליפו של ה VEGA
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול הייתי בירושלים לצורך יום פתוח של בצלאל, בכל מקרה, היום הסתיים והיו לי כמה שעות להעביר בעיר הקודש, לכן החלטתי לקפוץ לרפד הרכב הקודם ממנו קניתי את הכיסוי שיש לי למדף הנוכחי הרכב. (אני מתכנן מזה זמן להחליף מדף) בכל מקרה, בזמנו הבד עלה לי 30 שקל למטר, לא זול אבל גם לא בשמיים, הגיוני נקרא לזה. ובכן, אני ניגש לרפד, שואל אותו על הבדף מראה לו איזה, הוא אומר לי אין בעיה, 50 שקל למטר, הסברתי לו שאין מצב כי קניתי ממנו לפני חצי שנה את הבד ב30 למטר, והוא, בירושלמיות אופיינית אומר לי "לא רוצה, אל תקנה". אז לא קניתי. נסענו לאכול במרכז העיר, ושם עשיתי סיבוב (יש מלא חנויות בדים במרכז) ובכן, החנות השניה אליה נכנסנו (ראשונה אם לא סופרים את חנות השטיחים אלה נכנסתי) מכרה ל…
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי בעיה- ברכב שלי (לנצ'יה דדרה) מורכב מקדימה קומפוננט XETEC 4 אינצ'(שנשמע מעולה).הבעיה היא שבתדרים מסויימים כיסויי הרמקולים (מקוריים של האוטו) מתחילים לרעוד ולזמזם וזה מוציא אותי מדעתי ופוגע קשות באיכות החיים שלי,שאילמלא אותה בעייה מינורית היתה מושלמת לחלוטין (!?!). מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=lanvb61 איך הם ? שווים קניה או שיש באותו מחיר דברים יותר טובים? (אני מתכוון כנראה לרכוש אותם בארה"ב)
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי בעיה במגבר בוס שהמאוורר מעביר לי רעשים לרמקולים זה על פי דברי מתקין מערכות של עוזי רדיו עכשיו לא יודע למה אבל זה לא ניראה לי הגיוני מיגלל זה אני שואל אתכם זה ניראה לכם באמת או שעבדו עלי כי הוא פשוט לא יכל לימצוא את הבעיה ?????????
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
אתם יכולים לתת לי איזה לינק לדיסק שבעזרתו מכוונים (iasca). (בחינם) ב IMESH אין בכלל. ב SOULSEEK יש רק 3 רצועות ובאיכות לא משהו *זה לא למערכת שלי, היא פשוטה מדי. אני צריך את זה לחבר, יש לו מערכת רצינית.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 754 צפיות
אוקי אז הבנתי שאלו הדגמים הטובים של פיוניר עכשיו אני לא יודע מה לקחת 300 או 260 לא ניראה לי שאני ירגיש הבדל כי בעיקרון אני לא צריך טוויטר יותר חזק לאחורה אלה מיד חזק לאחורה אז מה אתם אומרים ?? מה ההבדלים בינהם ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
מגברים ALPINE
מאת BOOM- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה משהו יודע איך לבדוק אם מגבר של ALPINE מקורי או זיוף?
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות נעלי כבר מוזהבים, גם לרמקולים וגם לחשמל וכל מיני כאלה.... הפכתי את דרום ת"א, בכל החנויות חשמל, רק לאחד היו בכלל נעלי כבל, וגם הם היו מנחושת ומפח.. אבקש את עזרתכם למצוא נעלי כבל איכותיים למערכת שלי. תודה, אלון. נ.ב - אל תגידו לי אוטודיפו כי שם מוכרים 4 נעלי כבר ב23 ש"ח.. (בדוק.)
אנשים, המגבר למטה ידחוף טוב סאב פיוניר 305C?? http://www.dorelcar.com/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=422&kind=ViewShop&idprod=91_6&random=02088413201272448
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
זכיתי במכרז בוולוו S40 ועם המכונית מקבלים רק רדיו טייפ, אפשר להוסיף צ'יינג'ר מקורי ב 4.5 אלף אבל זה יקר לי אז לא הסכמתי, בהתחשב בזה שאמרו לי בחברה שאפשר להוסיף צ'יינג'ר מחברה אחרת (אלפיין אני חושב) בתנאי שזה יתאים למערכת של המכונית, ומאז אני מחפש, אבל אף אחד לא יודע איזה אפשר להתקין (אני לא רוצה על תדר F.M בגלל האיכות ולא יכול להחליף לגמרי את הטייפ (בגלל ההורים..)) אם מישהו יכול לעזור לי כמה שיותר מהר למצוא פתרון, אשריו!
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1. יש לי במגבר צאנל מוד. 2=3=4 זה כפתור העברה מה בידיוק התפקיד שלו ? איזו פעולה הוא עושה בכל אחד מהמצבים האלה ? 2. אם אני מעוניין להוסיף עשרה מפצלי אר סי אי באוטו האם אני אקבל שינוי שניתן לשמוע באיכות הסאונד ? או שמדובר פה בשינוי כל כך קטן שהוא בלתי נישמע? (מדובר על מפצלים רגילים סטנדרטיים לא כאלה ברמות שיא) 3. את הפיר של תיבת התהודה של הסאב. מודדים עם הדופן החיצונית של הסאב ? אם האורך של הפיר צריך להיות 30 ס"מ האם נכון להגיד שעם העובי של הדופן הוא צריך להיות באורך 31.9 או שזה רק אורך פנימי ואז הוא צריך להיות 30 נקודה . 4 שאלה לגבי סאב פיוניר 305. חיפשתי נתונים על תיבה פתוחה - ולא מצאתי מצאתי רק שהסאב צריך להיות בערך ב52 ל…
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הרמקולים הם רמקולים של 4' של lanzar עם הספק של 160w . חיברתי אותם והכל היה בסדר בהתחלה ואז התחלתי לשמוע רעשים מוזרים ,זה מן רשרושים כאלה שהולכים שנשמעים גם בוליום נמוך. מה יכולות להיות הסיבות לזה? האם זה שחיברתי אותם עם הקבלים שהגיעו איתם יכלה לפגוע בביצועים שלהם כל כך? כי האחוריים שלי מחוברים עם קבלים יותר עבים ושומעים אותם מעולה. או שאולי חיברתי אותם ליציאה לא נכונה בהד יוניט ככה שהם ללא הגברה של ההד יוניט והצליל לא נקי . אוף, אני עובד עצות, אני לא יודע מה לעשות
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 13 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
בתודה מראש אני יודע שהנושא מעוש.....
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי A-3 וסאב של DLS UR-12" איך אני מחבר את הסאב שיוריד את המגבר ל2 אוהם ? ועם זה מומלץ ? וסתם בשביל העניין ל 1.333 ?
-
איך המורל פולסר
מאת xavix- 4 תגובות
- 976 צפיות
שמעתי שיצא למורל סט קומפוננט חדש שמחליף את המילניום מישהו שמע ויכול לתת פרטים ?
הודעה אחרונה מאת shahar2003, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני בונה תיבה לסאב ואני רוצה לשים חלון אז רציתי לדעת אם זה בסדר לסים חתיכת חלון מפלסטיק בעובי של 2 ממ או שצריך הרבה יותר או שזה לא משנה כל כך ???
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
סאב של פיוניר
מאת Tweet- 0 תגובות
- 785 צפיות
אנשים, יושב לי בבגאז' סאב של פיוניר 305C שמחובר בגישור על 100 RMS מסכנים (קצת פחות).. עכשיו לאן אני חותר נכון אני מחפש מגבר הבעיה היא שאני קצר בכסף...בעיה אני מחפש בגבר בסביבות 300-400 RMS...עכשיו אני לא מאלה שמחפשים משהו טוב בזילזול..אלא אני מן הסתם מוכן להתפשר גם באיכות קצת כמה שהמחיר יורד... יש לי 2 אופציות על הכוונות ורציתי לדעת מה אתם חושבים...טוב, לא טוב, אין סיבה שלא יהיה טוב..כל מה שיש לכם להגיד תגידו...אם יש לכם רעיונות אחרים אני פתוח להצעות (לא יד שניה..) הלינקים הם: Pyle - Blue Wave - Pla785 http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=588 Jensen - XA2125 http://www.soundonline.co.il/car/storage.asp?action=fullProd…
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
על איזה רמקולים אתם ממליצים לשים???? אם אני לא טועה הם גודל 4 הם לא בדלתות יש לי כבר במגש האחורי 2 רמקולים 300W פיוניר
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק kenwood דגם דיי חדש.. לא זוכר בדיוק את מספר הדגם, קניתי אותו עם הרכב והוא עוד לא ניגן דיסקים לפני זה. השאלה זה האם זו יכולה להיות העינית ואז כדאי לקנות את הדיסק שמנקה אותה (אגב כמה עולה דיסק לניקוי עינית ?) או ישר למסור לתיקון ?
הודעה אחרונה מאת KICKER,