Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-מערכת שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת התווספתי לחברי הפורום עם מערכתי החדשה...

אני חייב לציין שכל מי שראיתי שאמר שהתקין מערכת לא השתמש ברכיבים שלי (חוץ מה-HU), אז זה הולך ככה:

Pioneer 550MP

Xetec Xircuit 440.5

6x9 Powerbase USA

Component Powerbase USA - י6.5"

Pioneer 304 (הרכיב הכי חלש, יוחלף בבוא המשכורת הקרובה :) )

תמונות מההתקנה לא תראו בזמן הקרוב מכיוון שאין לי כרגע מצלמה דיגיטלית אז..... אבל אני אגיע למפגש ביום שבת, במידה ויתקיים כזה...

ואם כבר, אז יש לי שאלה למבינים שביננו, אחרי שהתקנתי את המערכת ניסיתי לעשות כיוון בשביל למנוע Clipping פעלתי לפי ההוראות מהאתר שאייל נתן ביחד עם הדיסק שהם נותנים שם ואחרי שחיברתי את המערכת כולה העוצמה הסופית הייתה ממש נמוכה, ממש. אז הגברתי את הGainים ידנית... השאלה אם יש עוד משהו שאני אמור לדעת או לעשות שלא עשיתי?

תודה ויום טוב לכולם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש :)

תכוון את המגבר על פי השיטה החשנה והמקובלת. הורד GAIN למינימום, הכנס דיסק, כוון את הווליום ברדיו דיסק על 80% מעוצמתו המקסימלית, התחל לעלות לאט לאט את הGAIN עד שאתה שומע עיוות מהרמקולים ואז הורד אותה טיפה חזרה כך שהעיוות נעלם.

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי, השאלה היא אם זה תלוי ברמקול שאיתו אני משתמש כי השתמשתי ברמקול 4WAY של פירלס לצורך הבדיקה ואחרי שבדקתי את הקדימה והאחורה הרמקול נשרף, חוצ'מזה שבדקתי עם הטרק של 1:1, ועם כל זה העוצמה הסופית הייתה נמוכה...

פורסם
זה בדיוק מה שעשיתי, השאלה היא אם זה תלוי ברמקול שאיתו אני משתמש כי השתמשתי ברמקול 4WAY של פירלס לצורך הבדיקה ואחרי שבדקתי את הקדימה והאחורה הרמקול נשרף, חוצ'מזה שבדקתי עם הטרק של 1:1, ועם כל זה העוצמה הסופית הייתה נמוכה...

זה לא משנה עם איזה רמקול בודקים. אם אתה מכוון לפי הדיסק תכוון עם הסיגנל של 3:1.

פורסם

אם יש לך כמה רמקולים של 4 אוהם, תחבר אותם בטור, ככה ההתנגדות תיהיה גבוהה והסיכוי שתשרוף אותם נמוך..

עם רמקול אחד של 4 אוהם, באמת יש מצב שהוא ישרף.

עוד אפשרות נוספת, יש טוייטר piezo בעל נצילות גבוהה והתנגדות מאוד גבוהה, שמאפשר לזהות clipping מיד כשהוא מתרחש, בניגוד לרמקול רגיל...

הוא עולה בערך 50-150 שקל...

הוא ישמיע "בזזז" מתי שיש קליפינג.

בגלל ההתנגדות המאוד גבוהה שלו הוא לא ישפיע על המגבר, וניתן לחבר אותו במקביל לרמקול.

יש לציין שהוא יעבוד בעיקר לזיהוי קליפינג בתדרים נמוכים, שזה אומר לדריברים מסוג מידבאס וסאבים.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אחי אם אתה מכיר את הכיוונים טוב בכפתור" A" במכשיר שלך (יש לך כמו שלי)

טוב...

אז תלחץ על כפתור "A" הרבה זמן.... אתה תגלה עוד ים של כיוונים ! (אם לא ידעת)

רק היום גליתי ! עכשיו שומעים את הסאבבב ואייי אני לא יוצא מהאוטו כול היום....ואת הטויטר נקי סוף..

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

שאלה....

בהתחשב במגבר שיש לי שכידוע לי יש לו חיתוכים טובים ומדויקים (נכון poko?) האם כדאי לי לכוון את ההד-יוניט ככה שתתייחס ליציאה של הסאב וופר כיציאת full range ולתת למגבר לעשות את החיתוכים לבד? האם הסאונד יהיה יותר טוב? המצב כרגע שיש חיתוך גם של המגבר וגם של ההד יוניט...

פורסם

מה אתה מדבר.

אתה יודע איזה חיתוך מדוייק ויפה נותן הרדיו דיסק!

נסיתי בהתחלה לעשות FULL ובמגבר לחתוך התוצאה היתה סבבה, אהבתי.

אחר כך עשיתי דרך הרדיו דיסק SUB ואז מהמגבר עשיתי על סאב ואז על250HZ

ואז התוצאה הייתה מדהימה אני חייב לציין הבאס מדוייק! וחזק כמו שתמיד רציתי!

תמיר

** הקרוס אובר של המכשיר רדיו דיסק הרבה יותר מתקדם! זה קרוס דיגיטלי.

זה לא אנלוגי כמו במגברים.

**** ההודעה נערכה בגלל ריבוי שגיאות כתיב, להבא אנא קרא את ההודעה לפני שאתה שולח אותה (חלק מהדברים לא תוקנו בשל קושי להבין אותם), תודה.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

עוד כמה דברים שתוכל לעשות:

לחץ בכפתור F עד שתגיע לSLA ונסה להוריד ולהגביר.

לחץ בכפתור F עד שתגיע ל COMP זוהי אפשרות לקבוע את התחום הדינמי

במכשיר.

לגבי הרמקולים שנשרפו, אני ממש לא מבין אותך...

קנית מערכת בריאה, ושמת לה רמקולים נכים?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
השתמשתי ברמקול 4WAY של פירלס לצורך הבדיקה[/b[

ואם יש עוד חוות דעת לגבי השאלה הקודמת שלי אני אשמח...

פורסם

אין לך מה להשתמש במכשיר ככלי לחיתוך, אני אישית לא אוהב קרוסים של מכשירים יותר מדי. המגבר שלך בעל קרוס מאוד מדוייק, השתמש בו.

ואל תשכח גם להפעיל את ה Subsonic שיש לך כדי לחתוך את התדרים שמחוץ לטווח השמיעה שלך.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...