Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי בירושלים לצורך יום פתוח של בצלאל, בכל מקרה, היום הסתיים והיו לי כמה שעות להעביר בעיר הקודש, לכן החלטתי לקפוץ לרפד הרכב הקודם ממנו קניתי את הכיסוי שיש לי למדף הנוכחי הרכב. (אני מתכנן מזה זמן להחליף מדף)

בכל מקרה, בזמנו הבד עלה לי 30 שקל למטר, לא זול אבל גם לא בשמיים, הגיוני נקרא לזה.

ובכן, אני ניגש לרפד, שואל אותו על הבדף מראה לו איזה, הוא אומר לי אין בעיה, 50 שקל למטר, הסברתי לו שאין מצב כי קניתי ממנו לפני חצי שנה את הבד ב30 למטר, והוא, בירושלמיות אופיינית אומר לי "לא רוצה, אל תקנה".

אז לא קניתי.

נסענו לאכול במרכז העיר, ושם עשיתי סיבוב (יש מלא חנויות בדים במרכז)

ובכן, החנות השניה אליה נכנסנו (ראשונה אם לא סופרים את חנות השטיחים אלה נכנסתי) מכרה לי את הבד הנכסף ב40 שקל ל2.5 מטר על 1.6.

לה לה לה

והמסקנה?

טובה חנות אחת עם התמחות בבדים מאשר אלף רפדים, שעם כל הכבוד להם ינסו לעשות עליך קופה בכל פעם שניה שתצטרך אותם.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...