Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי טס לניו יורק בקרוב, הוא רוצה להביא לי רדיו דיסק שיחליף את הג'נרל הצאתי לו שתי אופציות בטווח המחירים של 200-300$

תגידו אם עשיתי בחירה טובה מבחינת המכשירים ומבחינת מה שאני אקבל מהם..

בשום מקום לא היה כתוב אם אפשר לשנות את קפיצות התדרים, אבל אני זוכר שבאלפיין אפשר, מישהו יכול לשפוך אור על ההד יוניט של פנסוניק??

הנה הדגמים

ALPINE

CDA-9807

PANASONIC

CQ-DFX983

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה יעלו?

יבואו עם שלט?

מה עם תדרים?

מה איכות כל יותר טובה

אלפיין או קלריון

יש 3RCA?

אני רוצה מלא מכוניות מרוץ!! (בהתלהבות מרובה)

פורסם

אתה רוצה מלא מכוניות מרוץ אז אולי רק לJVC יש משהו ואני גם לא בטוח.

יש שלט, תדרים, ו3 יציאות לכולם.

ה9813 יתן את מירב הפיצ'רים (מלבד דולפינים). מחירים בין 250-350$. כעקרון את כולם ניתן למצוא ברשת מתחת ל300 אבל אני לא בטוח מה יהיה המחיר בחנות.

פורסם

מה זה מכוניות מרוץ

אני מחפש לקנות רדיו דיסק אמ פי 3

איזה כדאי לי אני מחפש משהו זול ולא משוכלל

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

לאלפיין 13

יש הספק של 60 וואט

הוא צריך חיבור ישיר למצבר

אין לי כוח לזה את האמת.

הג'יי וי סי למרות שהוא חמוד הוא מצועצע מדי לטעמי.

הקלאריון קטלני גם איכות צליל וגם המון פיצ'רים..

נראה לי שאני אלך על הקלריון

פורסם

כתוב זה לא אומר צריך. התוספת בכח פה היא זניחה. זה יפה לכתוב שהמגבר הפנימי צריך כח ולכן צריך לחבר אותו ישירות למצבר אבל זה בולשיט.

גם אם כן, זה עדיין דבר פשוט.

בוא נאמר שמבחינת SQ תאורטית לקלריון יש DAC טוב יותר, בפועל הוא לא ישמע טוב יותר מהאלפיין. האלפיין לדעתי הוא העדיף אבל הוא גם היקר יותר. יש לו קרוס משוכלל יותר, וטיים קורקשיין.

• תוכן חדש...