Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני אומר לו שינסה להשיג את האלפיין בעדיפות ראשונה

ואת הקלריון בעדיפות שניה

הJVC לא בא בחשבון, הוא נראה כמו משחק.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באלפיינים עם ה 4X60 אכן ממליצים על חיבור ישיר למצבר בשל המתח הגבוה יחסית שהם צורכים.

במידה ואתה משתמש במגברים אין לכך שום השפעה עלייך שכן ממילא אתה לא משתמש בהגברה הפנימית של המכשיר.

במידה ולא, זה ממש לא סיפור למשוך לו חוט מהמצבר. כמו כן ניתן להשתמש בחוט המקורי של מתח לפני סוויץ ורק לבדוק אחרי 20-30 דקות הפעלה בווליום שהחוט לא מאוד מתחמם.

Leon Cupra 2009

פורסם

כמו שאמרתי, הם ממליצים אבל אין בזה צורך ממשי, ההבדל בהספק הוא קטן וכבר התקינו רבים ללא בעיה.

במקרה הכי גרוע יש פיוז לפני כבל המתח בקופסאת הפיוזים. אין צורך לבדוק ביד אם החוט מתחמם ועד כמה, זה ממש לא מדד.

בקיצור, אם תקנה ואתה רוצה ראש שקט לגמרי, תמשוך חוט מהמצבר זה פשוט מאוד. אם אין לך כח למשוך רוב הסיכויים שזה יעבוד בסדר גמור גם בלי זה.

פורסם

אמנם אני לא מומחה לסאונד ובדרך כלל אני רק קורא פה -

אבל בענייני חשמל בשקט אני יכול להזהיר אותך שאם אתה מושך מתח ישירות מהמצבר או מלפני תיבת הפיוזים לצרכן כבד, מאוד מאוד כדאי לך להקפיד על פיוז INLINE ועל כבל עבה ותקין.

אל תסמוך על הפיוז ב-HU. כמה שקלים ויש לך ראש שקט.

פורסם

באלפיינים הספציפיים האלה יש פיוז על החוט היעודי של המתח ועוד אחד על המכשיר עצמו, עדיף פיוז חיצוני אבל באלו לא חובה.

לגבי התחממות החוט , מאוד חשוב במקרה הזה , מכשיר דגם 2000 של אלפיין בחיבור לחוט מקורי אצל חבר גרם להמסת בידוד. מאוד לא מומלץ.

Leon Cupra 2009

פורסם

העניין הוא שבדיקת התחממות ביד לא תאמר לו הרבה. הבידוד יכול להתמוסס גם לאחר זמן ולא לאחר 30 דקות שימוש.והרדיו דיסקים שנת 2000 לא היו בעלי הספק גבוה מרדיו ממוצע היום.

כמו כן יש להפריד בין העובדה שהזרם לא יספיק לרדיו דיסק לבין עובי החוט שזה שני דברים שונים. אם הזרם לא מספיק והחוט עבה דיו, הפיוז בתיבת הפיוזים ישרף ורוב הפעמים לפני החוט מכיוון שהחוט שמחובר אחרי הפיוז יועד לעמוד בצריכת זרם גבוהה ממנו. אם הזרם מספק והחוט דק (מאיזו סיבה שלא תהיה) או ישן ובלוי אז החוט ישרף מכיוון שהוא לא עבה דיו ולא מאפשר הולכה טובה.

יש לזכור שמדובר פה בעליה של עד 7W בהספק, זה דבר זניח, הבדלים בין כבלים לא נמדדים ביכולת לספק 7W יותר או פחות.

פורסם

אז לא להכין כבל 2גייג' מיוחד :)

אפרופו כבלים

אני צריך את הדברים הבאים, איפה אני יוכל להשיג אותם בזול ביותר

15 מטר 4גייג'

2 מטר 8גייג'

מפצל מ4גייג' ל2 של 8 או ארבע של 8.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תראה אני לא יודע מה בקשר לאחרים אבל לי יש פנסוניק CQ-DFX983U שהבאתי מארה"ב אני אישית יכול להגיד לך שזה מכשיר תותח ברמה גבוהה מאד.....

אם אתה רוצה את הדעה שלי הצליל מעולה והוא משחרר באסים מעולים...גרפיקה מדהימה....מכשיר יפה....בלי פונקציות מתוחכמות מדי הכל ישר ולעניין....תפריט יפה מעוצב...משהו פצצה...תאורה כחולה צרחנית (יושב אצלי בגולף משתלב עם התאורה של לוח השעונים נראה כמו מיליון דולר).....

פורסם

איך אתם מעלים נשכחות?!

חיבור ישיר למצבר אומר שתמשוך חיווט ישירות לHU מהמצבר (כמובן עם פיוז כמה שיותר קרוב למצבר) לHU. אבל אלא אם כן הרדיו דיסק שלך עם מגבר פנימי של יותר מ40 RMS לערוץ, אין לך סיבה לעשות את זה, אני בדקתי את החיווט הרגיל שלי והוא לא מתחמם גם כאשר הHU פתוח על 100% לשעה.

• תוכן חדש...