פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, יש אצלי בעיית מגעים עם הכבלים של האודיו שמגיעים מההד יוניט, שגורמים לניתוקים. האם יש אפשרות ללחוץ תקעים חדשים ולהמנע מהחלפת כל הכבל? במידה ואפשרי, האם יש לוחץ ספציפי?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי את האזעקה לרכב של מולטי לוק MVP625 . באחד המפגשים יצא לי לדבר עם בחור נחמד בשם עופר , הוא אמר שניתן להוסיף לאזעקה חיישנים נוספים מלבד אלו המגיעים איתה באופן סטנדרטי . רציתי לדעת איזה חישנים ניתן להוסיף ואיפה משיגים אותם ..? איך מחברים אותם ? מה עוד ניתן להוסיף ולשפר ?
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עכשיו שמתי לב שהקומפוננט הימני מנותק לגמרי מהמערכת.. אני לא מאמין שהוא נשרף כי הוא מקבל מהמגבר 50 וואט RMS כשההספק שהוא יכול לשאת הוא 75 RMS.. יכול להיות שיש בעיה בבידוד? אולי קצר? (למרות שנראה לי שאם היה קצר הוא היה מנתק לי את המערכת לא?).. מחר בכל אופן אני אפרק אותו ואבדוק.. יש למישהו עוד רעיון מה יכולה להיות הבעיה? ושאלה נוספת באותה הזדמנות, ה-FADER וה-BLANCE במערכת שלי הפוכים.. הבעיה היא בחיבור ל-HU?? אני שואל כי המגבר עובד באותו רק על FADER אחד מבין 2 הכיוונים (REAR אם אני לא טועה) ??!! תודה לכולם..
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את הרדיו דיסק שיש לי ברכב ... יש לי תקציב של בערך עד 1500 ש"ח . אני צריך הצעות לרדיו דיסקים איכותיים שיספקו צליל יפה חשוב שיהיה גלגלת ברדיו דיסק ... ואם יש אז שהתאורה תהיה אדומה או כחולה ... תודה
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 2 תגובות
- 910 צפיות
שלום לכולם! פעם מישהו שמתעסק עם מערכות אמר לי לא לקנות מורל, כי הם נשרפים מהר. אבל בכל זאת קניתי זוג מורל מילניום 6X9 ואני מאוד מרוצה מהם, הבעייה היא שאני לא מעז לשמוע בהם בווליום גבוה... עכשיו השאלה שלי היא: המורל האלה מחוברים לפיוניר 1550, בלי מגבר ובלי כלום. הוא מוציא 22 RMS לכל רמקול. הרמקולים יכולים להשרף מהספק כזה? עליהם כתוב 120 וואט ב 4 אוהם. אופן הפעולה של הרמקולים האלה הוא מאוד בועט. סכנות כלשהן? תודה לכל העונים.
- 4 תגובות
- 807 צפיות
שלום לכולם, שאלה בפי. מהו תפקידם המדוייק של הטוויטרים? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק מותקן ברכב מדגם קנווד 2020 ורכב סיטרואן AX שנת 96 כאשר אני מרים את הווליום ל 30 ככה, כשגג זה 35 ומעלה את החלון \ מאותת אני מתחיל לשמוע את השיר כאילו שדיסק קופץ. המערכת נכבת ונדלקת מחדש. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש, שי
מגברים -דעות 1 2
מאת Eddy- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז ככה אני יש לי שני הצעות .. 1.מגבר של לנזר http://www.lanzar.com/itempage.asp?model=VIBE431 2.מגבר אמיתי של בוס שהמוכר ממליץ אליו http://www.netactive.co.il/product.php?item=1564&cat=166 שניהם ב1200+ - בבקשה רק מאנשים ששמעו אותם.. אז מה אתם אומרים מה כדי??
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתלבט בין 3 קומפוננטים(פתוח להצעות)...... מורל הייבריד\דוטק או רוקפורד FNQ מה לקחת?איך הצליל של כל אחד מהם,אני מחפש עוצמה ואיכות אבל עם עדיפות לעוצמה זה הולך לטראנו....
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 5 תגובות
- 997 צפיות
אוקיי... אז מה עדיף? מגבר לרמקולים ומגבר לסאב? מגבר חזק להכל? מה הקשר קבל? וקבל של 1 פאראד זה לא קצת גדול מאוד מאוד? ולשאלה העיקרית.... רוקפור... מגבר טוב... בסביבות ה1500-2000 מה הולך?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני רוצה להביא דאבל סאב. לבנות להם תיבה רשמתי 3 סוגי סאבים פשוטים. מי בינההם יתן את הכי הרבה עוצמה בזוג? Pioneer TSW305 x2 Pioneer TSW304 x2 Morel 15' 300W RMS x2 חלק רק מכירים אותו כי הוא לא מהליין הרגיל שלהם. וזה גם תלוי בסוג התיבה. ** עדיפות ל 6th Order Bandpass
הודעה אחרונה מאת xavix, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי קיבל היום (יותר נכון אמא שלו קיבלה) 206 חדשה דנדשה (37 ק"מ על השעון) ורציתי לדעת של מי ההד יוניט המקורי ואיזה רמקולים מותקנים בדלתות (קומפוננט מקדימה ורגילים מאחורה, בדלתות)... עשיתי חיפוש ולא מצאתי... (וכן, הבנתי שזאת חרא של מערכת, סתם לידע כללי...) לילה טוב לכולם!
הודעה אחרונה מאת Paradigm, -
- 1 תגובות
- 772 צפיות
האם כדאי לקנות את הפיוניר 4 אינץ' דגם 1017 בשביל הדשבורד שלי? הציעו לי ב 200 שקל - כדאי?
- 5 תגובות
- 925 צפיות
שלום לכולם! לחבר שלי יש מזדה 6 הצבק והוא מעוניין להרכיב מערכת- הצעתי לו עקב התנאים לרכוש 2 זוגות קומפוננטים, מגבר לקומפוננטים, סאב ומגבר לסאב. הוא שמתעקש רוצה רק פיוניר על המגש מאחור! הסברתי לו שיותר איכותי, חזק ואקוסטי זה קומפוננט בדלתות הוא בכל זאת לא מעוניין להקשיב לדברי ורוצה להתייעץ עמכם מה עדיף לו לקנות וגם איזה סוגי רכיבים לקנות.. הוא משאיר את הרדיו דיסק המקורי של החברה. הוא מעוניין בעצה על 2 זוגות רמקולים סאב ו2 מגברים אחד 2 יציאות ואחד 4 יציאות. תודה מראש! קחו בחשבון שאצלו הרמקולים הם מידה 6.5 אינטש בדלתות (5*7 אבל ניתן לשים 6.5 אינטש) והם ממוקמים גם מאחור וגם מקדימה! ויש גם מקום במגש מאחור! התקציב הוא בסביבות ה4500 שקל!
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 4 תגובות
- 977 צפיות
יש לי בעיה מוזרה שאפילו טכנאי לא עלה עליה ואולי היא מוכרת ואני לא יודע יש לי מכשיר של פיוניר 8500 כשאני מכניס דיסק אחרי שהמכשיר לא עבד לילה שלם נגיד הוא קורא אותו אחרי איזה חצי שעה הוא מפסיק לקרוא דיסקים ועושה מין רעש מוזר של גלגלי שיניים מחליקים כשאני מכניס דיסק,והדיסק לא מסתובב ואם נותנים מכה קטנה על הדיסק זה עובד לפעמים, הטכנאי בדק והכל תקין!! ואם כבר הוא קורא הוא רושם לי אחד מהארורים הבאים: EIROR 10,12,17,30 מישהו יכול לעזור לי?!....... * יש לך גם בעיה בכתיבת כותרת מובנת, לתשומת לבך בבקשה.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא מוצא את השיטה לכוון שעון , הדגם הוא 35 , זה הדגם בלי השלט. תודה.
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
כשהרכבתי את המערכת המתקין אמר לי שיהיו לי נפילות מתח באוטו- שהכל היה מותקן כבר הוא הגביה את הווליום במערכת והראה לי לדוגמא את ההיבוהבים את המנורה באוטו שחלק מנפילות המתח(ההיבהוב היה לפי קצב הבאס)---הוא אמר לי שכבל יפתור את הבעיה! עקב חוסר מזומנים לא קניתי. לפני כמה ימים קראתי פה על בחור שאמר שהיה לו סט חיווט זול והיו לו נפילות מתחף לאחר שהוא החליף את הסט חיווט ליותר יקר הנפילות פסקו. השאלה שלי זה האם סט חיוווט יכול להיות פתרון לבעיה הזו? סט חיווט משפיע בכזו צורה??
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 4 תגובות
- 907 צפיות
שלום רציתי לדעת כמה בערך עולה הסאב וופר הזה ללא תיבה בארץ ומה אתם חושבים על הסאב הזה בהשוואה לחברות הגדולות. COMP VR 10 DUAL 2 OHM 300WRMS 10 אינץ' תודה
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
התקנת מגבר
מאת אבי007- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום בשעה טובה קיבלתי מגבר מחו"ל 110*soundstream 4 ברשותי רדיו דיסק קנווד בעל יציאת rca אחת ואליו יחוברו קומפוננת וסאב. השאלה הנשאלת האם יש צורך לחבר את הרדיו דיסק למגבר עם 2 זוגות כבלי rca ומפצל rca על מנת להפעיל את הרמקולים והסאב. כמו כן האם ידוע על מקום שמוכר את הכבלים והמפל במחירים סבירים. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי עכשיו אחרי שיש לי מגבר 4x100rms 800peak אני צריך רמקולים עכשיו לצערי זה הולך לשבת על האוטו שרוב הזמן גם ככה אני נוסע עליו הוא טויוטה סטארלט 98 אני רוצה לדעת מה הגדלים של הרמקולים שם כי הם בצדדים של הדש לא נראה לי שנכנסים שם רמקולים גדולים... ואני רוצה סאב שלא יפוצץ את האוטו כי כולה אוטו קטן... כל הציוד הולך לבוא מארה"ב כי אבא שלי נוסע ואני צריך להזמין באינטרנט וזה יגיע אליו לדירה... המלצות ועזרה יתקבלו בברכה...
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני לדעת העם יש דגם של פיוניר 7550 או 750 פרמייר שהוא ללא האנימציות?
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , רציתי לדעת איזה רדיו דיסק מבין השניים עדיף : 1) Pioneer DEHP550 - מחיר 1,630 ש"ח . 2) Rockford RFX9120 - מחיר 1,210 ש"ח . השאלה היא בעצם מה עדיף מבחינת איכות צליל , עוצמה ותמורה למחיר . תודה .
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי שאלה בנושא מיקום: באוטו שלי שמתי סאב פאסיבי (מקבל את הכוח מההד יוניט בלבד) של ג'נסן 80 וואט. התיבה עצמה היא סגורה ויש רק פורט מקדימה. הבאגאז שלי מאוד דומה במבנה שלו לזה של פיאט אונו, ואני שואל איך למקם את הסאב: שהפורט יהיה כלפי דלת התא מטען, או שצריך לסובב את הסאב ושהפורט יהיה כלפי פנים הבאגאז'. (צירפתי שירטוט על מנת להבהיר יותר טוב... תודה לכל מי שיוכל לענות!
הודעה אחרונה מאת Paradigm, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה מערכות יש ל KENWOOD עם פאנל מתהפך ??? הציעו לי מערכת כזאת ב 900 ש"ח - שווה את המחיר ??? (לא ממש ברור איזה דגם... אבל למיטב ידיעתי אין הרבה דגמים כאלה...)
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני צריך אתרים שונים עם דוגמאות להתקנות ברכבי גולף. אני מחפש כל מיני דוגמאות באתרים שונים ואני אישית לא מצאתי יותר מידי , אולי אתם תוכלו לעזור לי בעניין. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Mishka, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנחנו אוהבים לשים כמה שיותר ציוד בכמה שפחות כסף ולפעמים אנחנו מתעלמים מהדברים החשובים בכדי להפיק את המיטב מהמערכת (ואני לא מדבר על אקוסטיקה). מה עשיתם ברכב בכדי לקבל את כל מה שהמערכת מסוגלת לתת??? ותמיד תזכרו חוזק השרשרת תלוייה בחולייה הכי חלשה שלה.
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
היי יש לי קומפונט 6.5 אינצ שאני רוצה לשים מקדימה. הבעיה היא שאמרו לי שזה לא אפשרי ב106 לשים רמקול כזה. מה הבעיה אי אפשר לעשות התאמה לרמקול כזה אני לא מבין
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק דגם deh-1450 שבא בלי שלט,ניתן לקנות שלט בנפרד?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לחבר שלי יש רדיוטייפ+צ'יג'ר של סוני מדגם CDX606 (אבא שלו היה בחו"ל וזה היה אצלו באוטו ועכשיו הוא הביא את זה לארץ) והוא ביקש ממני להשיג הוראות הפעלה , מאיזה שנה המכשיר וכל מה שאפשר לגביו מי שיוכל לעזור לי... תודה רבה *הודעה עם כותרת של מילה אחת תימחק להבא *
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 0 תגובות
- 850 צפיות
http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=459&lead_id=&look= שמוכר כזה קומפוננט ב390 שקל.. ובכלל מה אתם אומרים של הקומפוננט הזה??
הודעה אחרונה מאת Eddy,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 970 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יבגניפ
- סולל הדרך
- EliC25
- shmulik88
- nglancer
- discoTD5
- פיזיקאי שימושי
- לב טוב
- hans
- itaysamurai
- gpro
- gpm11