Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהרכבתי את המערכת המתקין אמר לי שיהיו לי נפילות מתח באוטו- שהכל היה מותקן כבר הוא הגביה את הווליום במערכת והראה לי לדוגמא את ההיבוהבים את המנורה באוטו שחלק מנפילות המתח(ההיבהוב היה לפי קצב הבאס)---הוא אמר לי שכבל יפתור את הבעיה!

עקב חוסר מזומנים לא קניתי.

לפני כמה ימים קראתי פה על בחור שאמר שהיה לו סט חיווט זול והיו לו נפילות מתחף לאחר שהוא החליף את הסט חיווט ליותר יקר הנפילות פסקו.

השאלה שלי זה האם סט חיוווט יכול להיות פתרון לבעיה הזו? סט חיווט משפיע בכזו צורה??

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

כן, בדרך כלל כבל מתח יכול להעביר ערך של זרם מסויים... ככל העוצמה יותר גדלה גם הזרם יותר גדול ולכן אתה צריך שהכבל מתח יהיה עבה יותר, בד"כ כבל מתח למגברים חזקים זה 4 GAUGE, כמובן שגם אורך משפיע, ככל שהכבל יותר ארוך אז תצטרך כבל יותר עבה, זו גם הסיבה שאם מתקינים סאב אז החוטים שעוברים מהמגבר לסאב יחסית דקים כי הם דיי קצרים

אתה יכול לראות את הטבלה באתר של AUTOSOUND.CO.IL

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

באוטו של חבר שלי היתה את אותה הבעיה, אבל זה לא הפריע לו כל עוד זה לא פגע באיכות הסאונד. הגיע זמנו של המצבר הישן והיה צריך לקנות חדש. הוא קנה מצבר 65 אמפר (נחשב די חזק לרכב פרטי ללא ציוד חשמלי רציני) והבעיה נעלמה.

אם אתה חש שהמצבר חלש ושבקרוב תצתרך להחליפו, אז אל תמהר לקנות קבל, כי הוא יקר. תנסה להחליף מצבר ותבדוק אולי הבעיה תעלם. תחסוך כסף. :idea:

• תוכן חדש...