Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לחבר שלי יש מזדה 6 הצבק והוא מעוניין להרכיב מערכת- הצעתי לו עקב התנאים לרכוש 2 זוגות קומפוננטים, מגבר לקומפוננטים, סאב ומגבר לסאב. הוא שמתעקש רוצה רק פיוניר על המגש מאחור! הסברתי לו שיותר איכותי, חזק ואקוסטי זה קומפוננט בדלתות

הוא בכל זאת לא מעוניין להקשיב לדברי ורוצה להתייעץ עמכם מה עדיף לו לקנות וגם איזה סוגי רכיבים לקנות.. הוא משאיר את הרדיו דיסק המקורי של החברה. הוא מעוניין בעצה על 2 זוגות רמקולים סאב ו2 מגברים אחד 2 יציאות ואחד 4 יציאות.

תודה מראש! קחו בחשבון שאצלו הרמקולים הם מידה 6.5 אינטש בדלתות (5*7 אבל ניתן לשים 6.5 אינטש) והם ממוקמים גם מאחור וגם מקדימה! ויש גם מקום במגש מאחור!

התקציב הוא בסביבות ה4500 שקל!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

רק לשם הדיון אני הצעתי לו את הרכיבים הבאיים:

2 קומפוננטים של מורל מילניום-- שימוקמו בדלתות

מגבר לנזר 431 לקומפוננטים

סאב של פיוניר דגם 305

מגבר של לנזר דגם 240

זה גם עומד בתקציב, חזק, איכותי-ברמה סבירה.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

ההצעה שלך בנוייה על לנזר אה...

מעניין בחרתה לו מגבר 4 ערוצים לזוג רמקולים

ועוד מגבר לסאב...

ומה תעשה עם הזוג ערוצים הנותרים?.

אם בא לו 6X9 תציע לו רמקולים מסויימים לא כולם רוצים קומפננט יש כאילו שמחפשים יותר עוצמה ואפשר לקבל את זה עם אחוריים גם.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לא הבנת נכון....

זוג קומפוננט לדלתות קדמיות

ועוד זוג לדלתות אחוריות------הוא רוצה במקום קומפוננט בדלתות אחוריות פיוניר 6*9 על המגש! הסברתי לו שיותר עדיף קומפוננט כי זה יותר איכותי ויותר חזק!

לא נשארים ערוצים פנויים.!!!

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

למה את מתווכח עם הבחור גם חברים שלי ככה רוצים רק כוח ... :?

בכול מקרה במאזדה 6 שמתי לחבר סאב פריי אייר של DLS ושומעים בן זונה רק מה צריך לאטום את ה מגש בצדדים ( ורצוי גם את הבאג'ז ) ...

בדלתות כמו שאמרת 6.5 לכיוון היותר חזק מכוח עם זה מה שהוא מחפש

ושקנה או מגבר 5 ערוצים או שניים, אני אישית היתי שם 5 כדי לחסוך כסף ...

יובל

פורסם

כך בחשבון שבתקציב הזה אתה צריך גם להכליל מנחת איכותי כדי שהמערכת תפעיל את כל הציוד הנלווה..

אחרי המנחת, תתחיל דבר ראשון עם זוג קומפוננטים איכותיים מקדימה..

סאב, לדעתי האישית, לוותר על פיוניר ולהביא או dls או סרווין ווגה..

מאחורה יש לך 2 אפשרויות:

או שתשים זוג קומפונטים (אותו סט כמו מקדימה)

או שתשים פיוניר 9*6 300 וואט שהם באמת מצויינים- ואני במקומך לא הייתי מחבר אותם למגבר בכלל אלא ישירות להד-יוניט כדי שיהיו פאסיביים ולא דומיננטים..

מגבר הייתי הולך על מונובלוק לסאב ו-4 ערוצים לרמקולים..

• תוכן חדש...