Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 3 קומפוננטים(פתוח להצעות)......

מורל הייבריד\דוטק או רוקפורד FNQ

מה לקחת?איך הצליל של כל אחד מהם,אני מחפש עוצמה ואיכות אבל עם עדיפות לעוצמה

זה הולך לטראנו....

פורסם

התקציב הוא לא כל כך בעיה,אבל(!) לא מעוניין להוציא סתם כסף....בכל זאת אלו סכומים גבוהים יחסית וההבדלי מחיר בין אחד לשני גבוהים

ואני שומע בעיקר מיזרחי\עיברי או מוזיקה אלקטרונית ומידי פעם גם לועזית.....בקיצור הכל..

פורסם

ההיבירד הם הטובים ואיכותיים מבין ה3 שציינת הדוטק והFNQ הם בערך אותה רמה רק שהFNQ יקרים יותר אני הייתי לוקח את ההיבירד לפי דעתי זהו הרמקול הטוב מבין ה3 ועם אתה פתוח להצועות אני ממליץ על XTANT הם עולים 1900 שקל בערך והם רמקוליים מממממש טובים ועם בא לך על משהו יותר טוב יש את הריינבו שהם עולים בסביבות השלוש וחצי אלף

אני אומר לך קנה או את ההיבירד או את האקסטנט

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני שמעתי הרבה קומפוננטים לא התלהבתי מאף אחד כמו שהתלהבתי מה-MBQUART למינהם ... בתקציב הזה ...לך על ה-QSD שמעתי אותו בטרופר עולם אחר

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

בואו נגיד שלא יעבור את המחיר של הFNQ,ימקד אותכם יותר

אבל לפי מה שראיתי בינתיים ההייבריד הכי רלוונטיים

פורסם

הFNQ עולים בסביבות ה2500

ההייבירד עם איני טועה עולים גם בסביבות ה2500

והXTANT עולים 1900-2000

הכול פה הוא עניין של טעם לFNQ יש צליל מתכתי מידי לטעמי צליל רך אתה תמצא אצל ההיבירד או אצל הXTANT

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...