פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם אני יחבר אותם ישירות להד יוניט.. הם יפתחו יותר יפה מהרגילים של האוטו? כי יש לי מגבר 4 יציאות שמחובר לקומפוננט קידמי וסאב..
-
- 1 תגובות
- 794 צפיות
מעניין אותי כבר זמן רב למה אני רואה הרבה מכוניות מיני שחברות שונות בונות עליהם את מערכות האודיו לתצוגה שלהם.. אמרו לי שכנראה המיני זה אחת המכוניות הכי אקוסטיות שיש... יש אולי הסבר אחר? או שאכן המיני הכי אקוסטית?!
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
היום אטמתי את התיבה של הסאב כמו שצריך ובנוסף ריפדתי אותה בצמר סלעים, חבר'ה- מה אני אגיד לכם.....שיפור אדיר! הסאב נשמע יותר טוב, יותר מרעיד... מרב רעידות המראה הקידמית ששמתי (זאת שמתלבשת על המקורית) פשוט נשברה מבפנים אני מרוצה ולמי שמעוניין, כולה סאב של פיוניר 304.... שי.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התקנתי היום את המערכת וגיליתי שהרדיו עובד רק על תדרים אי זוגיים... האם יש איזה קומבו כפתורים שאני צריך ללחוץ כדי להחליף אותו לאירופאי?? הדגם הוא jvc kd-lh2000.
הודעה אחרונה מאת NEED4SOUND, -
למבינים בבנית kick-panel 1 2 3
מאת Eddy- 33 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
מישהו יכול לומר איזה חומרים צריך לקנות כדי ליבנות kick-panel ובאיזה קוטר אני עושה את העיגול של רמקול 5.5???
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המונו בולק הזה??? הוא ירים לי סאב של 400RMS????? ובכלל מישהו מכיר את החברה?? http://www.ultimate-sounds.com/maaudio/m1883i.htm
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
דוד שלי טס לפריז השבוע ואני רוצה לדעת עם יש הבדל גדול במחירים עם בכלל ? באיפה יש חניות בפריז ? תודה
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה אני בבעיה... היום התקנתי את המערכת ורציתי לשים 6.5 רמקולים לדלתות הקידמיות.. המתקין אמר שאין שם מספיק מקום בשבילהם ולכן אי אפשר להכניס אותם... עכשיו יש לי 2 ברירות, או לקנות רמקולים של 4 אינצ' שניראים לי ממש פיציים, בטרייד אין שאני יכול לארגן עם המוכר הוא יתקין לי רמקולים של דראגסטר ויקח את ה6.5 של פיוניר שרציתי לשים ואני עוד אצטרך להוסיף 200 שקל...ככה הרמקולים עולים 300. או שאני יכול לקנות רמקולים 5.25 אינצ' ולהתקין אותם בדלתות אבל ההתקנה תהיה יקרה יותר מכיוון שצריך לעשות חורים בפלסטיק בדלתות ( האוטו הוא שרייד 92). מה עליי לעשות? ועל איזה רמקולים במחיר הגיוני הייתם מיעצים לי?
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
שאלת חיווט
מאת אמיר ט- 8 תגובות
- 856 צפיות
למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג את תוכניות החיווט של Blaupunkt rimini rcm 169 זה דגם מאד ישן ששכב אצלי בבית והחלטתי לחבר אותו איפשהו, באמת שלא צריך את ההטפות של "חשמל זה מסוכן וכאלה" יש לי הרבה לי ניסיון בחשמל וגם בהרכבת מערכות אני רק צריך למצוא את הדף חיווט שלו. תודה מראש, אמיר.
הודעה אחרונה מאת אמיר ט, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איך אתם מדרגים את המגברים של חברת AUDIOBAHN מול ROCKFORD FOSGATE כי יכול להיות שאני קונה מגבר שלהם. תודה!
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 963 צפיות
אהלן חבר'ה אז ככה, יש לי סאב פיוניר 304 אשר מורכב בתיבה של EXPLOSION למי שמכיר, בכל אופן יש לי צמר סלעים בשביל לרפד את כל פנים התיבה ובגלל שהיום פירקתי את הסאב מהתיבה בשביל לתקן בתיבה משהו רציתי לדעת אם כדאי לי לרפד את התיבה בצמר... אז מה אתם אומרים או שפשוט לוותר על הרעיון ולהרכיב את הסאב לתיבה כמו שהוא היה מקודם ושלום על ישראל... מחכה לתגובות, שי.. מצורפת תמונה של הסאב+התיבה
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחבר שלי יש מיצובישי קולט והוא רוצה לשים קומפוננט מקדימה הוא טוען שאין אפשרות לשים מקדימה ברכב הזה שום דבר בלי להזיק לדלתות האם הטענה שלו נכונה ?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 26 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
א- הסאב דופק יפה והכל אבל שהוא מגיע לווליום גבוה הצנגר מתחיל להתקע\לקפוץ מה דפוק הקפיצים או העינית?? ב- המגבר של קנווד kac626 מחובר לקומפוננט של audiobahn abc525t עכשיו מה שקורה זה שהמתקין לא פתח את הגיין כמעט בכלל-ואני לא ממש מרוצה מהקומפוננט הוא צורם באוזן! אני צריך לפתוח את הגיין עד הסוף נכון? כי המגבר מוציא 50 אראמאס והקומפוננט מקבל 125.... --מה לעשות???? *** אפשר להמתין יותר משעתיים לפני שמקפיצים הודעה, אף אחד לא מקבל פה תשלום ממך!
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי קנה רדיו דיסק mp3 של פיוניר. לא זוכר איזה דגם, אבל יש שם כל מיני סירטונים ואנימציות. כאשר בוחרים סירטון כלשהו רואים אוב, אבל לאחר כדקה המסך נהיה יותר בהיר וכבר לא רואים כל כך ברור כמו פעם. האם יש את הבעיה הזאת בכל הדגמים האלה או שכדאי לו להחזיר אותו שיחליפו?
הודעה אחרונה מאת mooch, -
אני צריך לחבר זוג טוויטרים ליציאות או הקדמיות או האחוריות של הרדיו. לרדיו מחובר מגבר. לאיפה אני צריך לחבר את הטוייטרים (יציאות קדמיות או אחוריות) בשביל שמשחק עם ה Fader ישנה את העוצמה של הטוייטרים ביחס לרמקולים שמחוברים למגבר? למישהו יש ניסיון עם זה? אני פשוט רוצה לחסוך את העבודה של המשחק עם החוטים.. אין עצבים תודה.
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 2 תגובות
- 901 צפיות
רציתי לדעת מה ההבדל בין הסידה HED של סרוין וגה לבין הסידרה IT ? יש לי את הרמקול HED 1693 הוא מנגן נקי ביותר אבל אסור להכניס לו באסים. ידוע למישהו איך ה IT ?
הודעה אחרונה מאת ariKk, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה מכשיר מבין השתיים הבאים יותר עדיף- אני לא מסתכל על תצוגה וכאלו שטויות! אלא על איכות שמע קרוסאובר ופונקציות סאונד! התצוגה ממש לא מעניינית אותי! alpine cda-9815 http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=alpcda9815 או הפיוניר deh-p750mp http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=piodehp750mp לפי מה שהבנתי בפורום האלפיין יותר עדיפים על פיוניר אבל לא הבנתי איזה דגמים.. עזרה תתקבל בברכה! במיוחד אייל שחולה על אלפיין!
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק של סוני דגם CDX-CA810X והבאתי אותו מחו"ל אז הקפיצות ברדיו לא מתאימות לארץ... רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את זה?
הודעה אחרונה מאת SONY, -
חברת "מגנט" גרמניה 1 2
מאת saxo_boy- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תגידו, מכירים חברה בשם "magnat" גרמניה ? מייצרים רמקולים...
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת האם היה למשהו התנסות על החברה הזו, או מה אתם חושבים על המכשיר הנ"ל: רדיו דיסק לרכב MP3 עם שלט אלחוטי דיגיטלי 4x50WATT - מגבר רב עוצמה 200 וואט !!! קורא טקסטים ID-3 TAG DISPLAY קורא דיסקים צרובים MP3-CD / CD-R/RW playback פנל LCD בעל תצוגה גרפית מוארת מלאה ורחבה אפשרות לסריקה ושמירה אלקטרונית של 24 תחנות בזיכרון פנל "נופל" ונשלף בעל אפשרות להשמעת שירים שנצרבו ב-256Kbps שליטה דיגיטלית מלאה מהרדיו וכן משלט אלחוטי !!! תצוגה מוארת צבעונית יפיפייה טעינת דיסקים אלקטרונית אוטומטית בולם זעזועים למניעת קפיצת הדיסק DSL - מערכת הגברת בסים ייחודית פונקצית LOUDNESS להעשרת הצלילים בעל אפשרות להשמעת שירים שנצרבו ב-256Kbps …
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איך אני יכול בעצמי להוציא את הרדיו דיסק ברכב ? הרכב נקנה עם הרדיודיסק ככה, הוא אינו מובנה, ואין לי שום חלקים שלו נוספים. תודה.
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין במכשיר התומך בנגינת MP3 ו-WMA. התכנון הוא לרכוש את המכשיר בחו"ל. לאחר נסיון מוצלח מאוד של שנים עם מכשיר של אלפיין וביקורות המעולות שמקבלים מכשירים אלה בחו"ל, נטיית הלב הטבעית שלי היא ללכת על מכשיר כמו: ALPINE 9807 או ALPINE 9811. אולם, מכשירי קלריון זוכים גם כן לביקורות מצויינות אצל המומחים ולכן גם דגמי ה-735 וה-835 שלהם באים בחשבון. בארץ, שבה שני המותגים הקודמים פחות פופולריים, אעפ"י שכאמור ללא שום צל של ספק הם יותר "נחשבים" בעולם מאשר פיוניר, הדגמים שראיתי ורלוונטיים הם ה-7550 וה-5550. הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם. על איזה דגם עדיף ללכת? המטרה היא לא להוציא בהכרח הכי הרבה כסף אלא לקבל את התמורה בטובה ביותר לכסף ולכן יתכן שדווקא הדגם הזול יותר כאן י…
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 4 תגובות
- 939 צפיות
ללא ספק המוטור (ברמקול) לייצור "סידרתי" הכי גדול שיצא לי ליראות. זה הולך להיות מוצג בתערוכת CES. סאבוופר שיעשה שימוש במוטור הזה יהיה בעל מהלך מכני פשוט מטורף... http://www.adireaudio.com/Files/Dan/Parthenon
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 5 תגובות
- 858 צפיות
אנשים מה דעתכם לעשות מיפגש סאונד בחניון הענק ליד היכאטות בקישון זה ליד הטכני.. מה אתם אומרים??? עם רוצים תשאירו תגובה כדי ליראות מי מעוניין.. אני אישית רוצה לעשות מיפגש בסוף החודש... ושאני יספיק ליגמור את הבניה באוטו..
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קרוס של לאנזר הדגם עם השלט ששולט על חוזק הסאב לפי מה מכוונים אותו? הדגם הנ"ל http://www.aaacamera.com/lanzar_crossover_vibe_x6.html
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 906 צפיות
הדגם: Clarion DXZ635MP המכשיר של חבר ,הוא הביא אותו מארה"ב, ומעוניין לשנות תדרים לתדר איפרופאי (ברדיו). הבחור לא כל כך חזק באנגלית , מישהו יודע על מה צריך ללחוץ? מה לעשות? תודה מראש ושנה אזרחית טובה...!
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 41 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
כמה נפח תיבה צריכה להיות בשביל הסאב הזה http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=2599&taxonomy_id=25-130 והאם הוא צריך תיבה אטומה ??
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הייתי רוצה לבקש ממביני העניין שבינינו , מאחר והאזעקה שלי באוטו כבר עשתה את שלה RANGER שהגיע עם הרכב בשנת 92 , והייתי רוצה להתקין אחת חדשה . מה אני צריך לחפש במפרטים של האזעקות , מה התכונות החשובות והמומלצות ? חברות ? דגמים ? טווחי מחירים ? מתקינים ? בקיצור - אבקש כמה שיותר מידע שיוכל לעזור לי בקנייה . הדרישות המינימליות שלי - אמינות , הרמת חלונות , הגנה על פתחים . הרכב - 205 GTI עם סאן רוף ( אם זה משנה ... )
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה יותר מומלץ? pioner deh2100 או pioneer deh1300 תענו לי בכנות ומהר כי זה דחוף ואם בכלל שווה להשקיע עליהם? תודההה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 713 צפיות
יש לי פיוניר 750 אמפי.. עכשיו יש שם כמה אופציות שאין לי מושג מהם.. יש שם Sensor level.. ועוד משו של Fm (לא הרדיו) ועוד כל מיני שטויות שאני שומע הבדלים בסאונד אבל לא יודע בדיוק מזה עושה... מישו יכול לעזור פה ?
הודעה אחרונה מאת basss,