Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני בבעיה...

היום התקנתי את המערכת ורציתי לשים 6.5 רמקולים לדלתות הקידמיות..

המתקין אמר שאין שם מספיק מקום בשבילהם ולכן אי אפשר להכניס אותם...

עכשיו יש לי 2 ברירות, או לקנות רמקולים של 4 אינצ' שניראים לי ממש פיציים, בטרייד אין שאני יכול לארגן עם המוכר הוא יתקין לי רמקולים של דראגסטר ויקח את ה6.5 של פיוניר שרציתי לשים ואני עוד אצטרך להוסיף 200 שקל...ככה הרמקולים עולים 300.

או שאני יכול לקנות רמקולים 5.25 אינצ' ולהתקין אותם בדלתות אבל ההתקנה תהיה יקרה יותר מכיוון שצריך לעשות חורים בפלסטיק בדלתות ( האוטו הוא שרייד 92).

מה עליי לעשות? ועל איזה רמקולים במחיר הגיוני הייתם מיעצים לי?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

יש קומפוננט 4 אינטש של חברת רוקפורד! הוא ממש מצויין!

תעשה חיפוש באתרים של סאונד לרכב ותנסה למצוא קומפוננטים במידה 4 אינטש!

זה עדיף לך! כי אם תעשה חור בדלתות או שתצטרך להשאיר את הרמקולים לבעל הרכב הבא--מי שיקנה ממך או שתצטרך להשאיר חורים בדלתות!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

לא תצטרך להשאיר את הרמקולים לקונה הבא!

כשתחליט למכור שים רמקולים במידה החדשה (6.5 או 5.25) כאלה שעולים 100 ש"ח באוטו דיפו, אולי אפילו משהו יותר זול אם תמצא... ושמור לעצמך את הטובים.

ככה אתה תישאר עם הטובים, הקונה לא יתלונן על חור בדלת וכולם יהיו מרוצים.

פורסם

הנה 2 אופציות שיתאימו לך באוטו

קומפוננט של חברת רוקפורד מסדרת פנאטיק p

http://www.sounddomain.com/sku/ROCFNP2414

קומפוננט של חברת רוקפורד מסדרת פנאטיק q

http://www.sounddomain.com/sku/ROCFNQ3414

תהנה! שתיהם מצויינים אבל כידוע סדרת q ממש מוצלחת באיכות ועוצמה אדירה יחסית לגודל הממש קטן!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אחי...אני בטוח שרוקפורד מצויינים...אבל אני לא הולך להוציע עכשיו 500 שקל על רמקולים...

אני מחפש משהו יותר מעשי...אני לא בונה מערכת של עשרות אלפי שקלים..רק שישמע טוב ואיכותי...ואם רמקולים של עד 300 שקל יספקו לי את זה ,אני אשמח מאד...

ככה שאני בטוח שרוקפורד עושים אחלה סידרה אבל אין לי כסף אליה:)

תגידו מישהו מכיר את החברה maxstar? עוד זבל סיני?

ןמה אתם אומרים על רמקולים 4' של lanzar?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

• תוכן חדש...