פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
באיזה טכנולוגיה הוא עובד , והאם יש סיכוי שההספקים שלו יעלו משמעותית בעקבות התפתחות המגברים הדיגיטליים?
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתלבט אם לקנות רדיו דיסק רגיל או כזה שתומך ב MP3, למרות שאת כל השירים שלי אני לוקח מהמחשב ככה ש MP3 יהיה יותר נח, עדיין נראה לי שאולי פשוט עדיף להשתמש בדיסקים רגילים, כולה שקל אחד כל דיסק, במקום לשלם איזה 800 שקל יותר על תמיכה ב MP3, לא ככה? מה אתם חושבים? אז אולי הפיתרון האולטימטיבי זה להשתמש בדיסק CD RW עם טרקים? אז האם מערכות רגילות לרכב מסוגלות לקרוא CD-RW עם טרקים? (האם אפשר בכלל להשתמש באופציה של ה REWRITE כשמדובר בטרקים?) כי אני יודע שמערכות סטריאו ביתיות, רובן לא מסוגלות לקרוא CD RW, אז האם מערכות לרכב מסוגלות? איזה יכולות ואיזה לא?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 863 צפיות
לא יודע אם הטרקטור קשור אבל ככה רדיו טיפ ישן שלכל רמקול יש יציאה אחת (והשניה למינוס) קיצור אני חברתי תחשמל פועל תענוג חברתי תרמקול (לא שומעים כלום) חברתי תאנטנה ניהיה ביפפפפפפפפפפפ כזה אכשרמוטה הביפ לא קשור לעוצמה של הרדיו.. משהו יכול להסביר לי מה הבעיה? תודה גיל
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
תגידו איך המחירים שמה על הסטריאו לרכב??? כי אני אולי יהיה בתל אביב השבוע???? במיוחד אני צריך מחירים על סאבים ומגברים..
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
- 2 תגובות
- 919 צפיות
היי חברה! אני צריך המלצה על דגמי רדיו דיסק/mp3 ב200 דולר הנמכרים בדיוטי פרי
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אולי יש לימשהו אתה הטלפון שלהם... או האתר...
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 10 אלף צפיות
ככה שמתי דיסק במערכת באוטו אני מנסה להוציא אותו הוא לא יוצא........... ניסיתי להדליק את האוטו שוב לכבות להוציא את הפנל וזה .. כי אמרתי אולי זה יסדר אותו......... אבל לא הוא עדיין תקוע יש עצות מה לעשות??? תודה!!!
הודעה אחרונה מאת dodo, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשותי אופל קורסה ויש בה רדיו טייפ מקורי של אופל (של פיליפס) שיש בו שליטה מההגה .. אני רוצה להחליף לרדיו דיסק אבל אם אני מחליפה לרדיו דיסק אז לא תהיה לי שליטה מההגה, אלא אם כן אני אחליף לרדיו דיסק מקורי של אופל שזה יעלה לי 1500 .. שזה לא משתלם מישהו כאן במקרה יש לו אולי אופל והיה לו את אותו הדבר ? אם כן מה עשיתם .. כמה עלה .. וכו' .. אשמח לקבל עצות תודה ליאת
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 723 צפיות
ברשותי רדיו טייפ של בלקפונט ניתתי את המצבר של הרכב ומחיבור חזרה הרדיו דורש קוד השאלה שלי איך אפשר להשיג את הקוד? לרדיו יש כרטיס
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
מגבר של לייטנינג אודיו מדגם סטרייק קומפוננט רד סאונד 200 w התקנה ועוד לסדר את הנעילה מרכזית שלא עובדת, כל זה ב2000 ש"ח מה אתם אומרים??? * הודעתך נערכה, להבא דייק יותר בכותרת*
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 2 תגובות
- 975 צפיות
שלומי
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שווה לקנות את המגבר בזה בסביבות ה-250 דולר (בדיוטי-פרי): http://www.sounddomain.com/sku/LITB23004
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 2 תגובות
- 907 צפיות
שלום ללכולם היום בבוקר התקנתי זוג רמקולים חדשים של קנווד 240 במקום 220 של פיוניר שהיו לי ניתקתי את הסאב איפסתי את הבאס והטרבל ברדיו דיסק כיונתי ווליום ל3/4 והתחלתי לשחק בגיין ובבצלילים שמבגבר רק שבזמן שכיוננתי השארתי את הFADDER כמו שיש סאב האם זה בסדר איך שעשיתי... כי אני ממש לא שומע הבדל
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רדיו דיסק של פנסוניק שנקנה בקנדה, וכולם מוכרים עם בעיית התדרים. אני אשמח אם מישהו יוכל ליעץ לי איך אפשר לשנות את התדרים שיתאימו לארץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Syoma, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפני ככמה ימים נפרץ רכבי ובאתי ממש על חם הפורצים הספיקו לקחת רק את הפאנל של המעררכת מסוג samsung האם ניתן לקנות או להזמין רק את הפאנל המיועד לאותו מכשיר רק פאנל בלבד? האם אתם מכירים חנויות שמוכרות ת זה? תודה רבה אגב אני חדש פה ואשמח להעזר ולעזור
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגברים של מגנט ועל הקומפוננט הזה הוא טוב יחסית למחיר??? http://www.magnat.de/car/car.php?serie=Bull_Power&detail=111216&area=1&lang=en
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לעשות "קיר" מי מתכת שעושים מימנה שטיחים.. . לשים את המגבר אליה וגם סאב. שאלתי היא כזו העם איכות הבאס תיפגע בגלל הקיר האלומיניום?????? : משהו כזה אבל אצלו זה הריצפה אני רוצה לעשות מי מתכת כזו קיר איפה שהמגברים נימצאים אז לשים שמה את המתכת..
הודעה אחרונה מאת dodo, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת האם ניתן להתקין רמקולים במדף האחורי של הקליאו מבלי לעשות חורים במדף (כלומר להתקין אותם ממש בצדדים)? האם יש שם הכנה לרמקולים ואם כן, איזה גודל של רמקולים נכנס שם? מלבד זאת, איזה גודל של רמקולים ניתן להתקין מקדימה בקליאו הנ"ל (בדלתות הקדמיות)-האם 6.5" ייכנסו שם? תודה.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כרגע יש לי באוטו hu קנווד 2023, פיוניר 330 וואט 9*6, זוג רמקולים קידמיים פשוטים! אני מעוניין כרגע להוסיף מגבר 4 יציאות חזק!!! וזוג קומפוננט קידמי. אין לי כוונה לבנות מערכת איכותית ברמה גבוהה אלא מערכת חזקה, סבירה, עם שמיעה נאה ויפה שיכולה לספק צרכים בינוניים+ ההורים שלי טסים ביום א' לחו"ל.. כעיקרון ההתלבטות היא בין מגבר בינוני ומוכר של הליטטנינג אודיו 4.300 שאמור להימכר בדיוטי פרי בסיבות ה-200 דולר ממה שהבנתי (או 250) לבין boss 1000 וואט שכולכם כבר בטח מכירים, הוא אמור לעלות לי 700 ש"ח... והבנתי שהוא מאוד בסיסי ויכול לספק את הצרכים שהזכרתי למעלה. התקציב הוא 1000 ש"חלמגבר, אולי 1100 כדי שתהיה חריגה קטנה.. אם הלייטנינג אודיו יכנס בתקציב הזה הוא…
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 28 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
תיראו שמעתי משהו כזה ... עם יש לך מגבר 800וואט באוטו אז הוא לא מוצאי את כול העוצמה בגלל המתח הנמוך שסורר באוטו ולכן אתה צריך מגבר שמיספר הוואטים שלו נמוך (200,400,500)והמגברים האלה יוציאו עוצמות יותר חזקות... קיצור ככול שמיספר הוואטים יותר קטן האיכות יותר טוב בגלל שהמגבר מנצל את כול הכוח של החשמל. ומגברים חזקים לא מנצילם את ולכן הוא לא מוצים את מה שהם יכולים.. האם זה נכון???
- 4 תגובות
- 949 צפיות
שלום לכולם אחרי חפושים שהרצתי בכול מיני מנועי חיפוש לא יצא לי כלום אולי מישהו מכיר או יודע לאן להפנות אותי אני מחפש מידות לתיבה של סאב של סרווין 10" lschy 2030 בתודה מראש
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי אז ככה מערכת באוטו יש לי (עד לא גמורה..) אבל כרגע יש לי מדבר קונקורד 750W דיי מעפן אבל זה מה שיש כרגע בכל אופן הוא ארבע יציאות... שתי יציאות מחוברות לסאב ושתי יציאות לרמקולים 9'6 220 של פיוניר... אז ככה אתמול אמרתי לעצמי שאני חייב לשחק קצת עם המגבר כדי להבין מה יש שם בכלל וראיתי שיש מן כפתור שכתוב מתכתיו קרוס אובר והוא יכול להתכון לשלוש אופציות אחת HIGH השנייה MID והשלישית LOW וליד הכפתור הזה יש שני כאלה צ'ופצ'יקים שאפשר לסובב (לצד אחד מגביע לצד אחד מנמיך) מתחת לאחד כתוב LEVEL ומתחת ובצ'ופצ'יק השני יש בצד אחד 45HZ וצד שני 40HZ. שאלתי אליכם היא קודם כל מה הם עושים כל הכפתורים האלה ודבר שני כיצד אני יוצר דרך הקרוסאובר מצב שהרמקולים יקחו את כל צלילי הMID ו HIGH והסאב…
- 1 תגובות
- 737 צפיות
למי שלא יודע בכל שנה מתקיימת בלאס וגאס תערוכת CES שבה מציגים כל יצרני האודיו את החידושים האחרונים שלהם. http://www.cesweb.org/attendees/awards/innovations/2004/default.asp?category=11 כמה מהחידושים האחרונים: ההד יוניט והפרוססור היוקרתיים מסדרת F1 של אלפיין מקבלים שידרוג: MB QUART מתחילים לעשות מגברים: פיוניר 8MP:
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 40 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בואו נעשה תרד' מעניין! רדיו דיסק http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=piodehp750mp קומפוננט: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=audabc6002q&store=&catid=362 אחוריים: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=audacx693 מגבר לרמקולים: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=crup1754 סאבוופר: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=audaw1200q&store=&catid=369 מגבר לסאב וופר: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=crup2250 מה דעתכם תרשמו גם את המערכת חלומות שלכם!....
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 4 תגובות
- 940 צפיות
אני יודע שאני כבר שיגעתי אותכם.... אבל מה אתם אומרים על הסאבים של סרווין???? לדוגמה: http://www.netactive.co.il/product.php?item=1692&cat=193
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איזה מכשיר עדיף ??? מהם היתרונות והחסרונות של כל מכשיר ???
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
DVC וברידג'... ??? עזרה...
מאת Guest gonen- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם יש לי מגבר שמוציא 80 RMS לערוץ ב 4 אוהם, (יציב ב 2 אוהם) ויש לי סאב DVC שכל סליל בעל התנגדות של 4 אוהם אם אני אחבר בדרך שמופיעה בתמונה (למי שהתבלבל הכוונה חיבור מקבילי) מה אני אקבל בסוף ? כמה וואט יקבל הסאב ? מה תהיה ההתנגדות הסופית של המעגל ?
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כרגע אני בעלים של רוקפורד 9000-הצליל נהדר אבל המערכת עדינה מאוד-למרות שאני מתנהג איתה כמו עם תינוק בעדינות ממש-טיונר של רדיו רגיש לתנאי הסביבה,עיינית שזייפת בגלל כל לכלוך קטן-צריך לפתוח את המערכת פעם בשנה ולנקות אותה,גלגות שמושכות את הדיסק מתלכלכות מהר מאוד וגורמות לתקיעות קטנות בהכנסה ויציאה של דיסקים.... בעיקרון יש את PIONEER,JVC,KENWOOD הקנווד ניתנת להשגה במחירים טובים לאחרונה-מחיר טוב ושפוי בשבילי זה עד בסביבות 1,500 ש"ח.... תנו בבקשה את חוות דעתכם מנסיונכם לגבי הנתונים ו"מחלות" של כל יצרן. תודה רועי שנמאס לו לטפל יותר מאשר הוא נהנה בדברים שלו...
הודעה אחרונה מאת ofir106, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני הרכבתי מערכת אחת לאוטו המשפחתי, עכשיו אני רוצה משהו פגזי בשבילי! עכשיו מה שקורה זה ששולחים לי כל פעם חלק מחו"ל (כל שבוע עוד חלק) בחרתי כבר את כל החלקים בהסתמך על הנתונים וההצעות בפורומים! הבעיה היחידה שלי היא בחירת הסאב! הרי אני לא שומע אותו- ושמיעה לפי מה שאומר אייל היא הדרך היחידה לבחור! על איזה נתונים צריך לשים דגש??? אראמאס? רגישות?? תדרים db????? אם יש עוד פרטו בבקשה....
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הייתי מעוניינת לקבל המלצות לקניית צ'יינג'ר לאוטו .. מה מי מו כמה עולה וכו' .. חשבתי לכיוון של Pioneer CDXP1250 ... תודה מראש למגיבים ליאת
הודעה אחרונה מאת SaCKeR,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 575 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TZR84
- `Infinity
- gpro
- Shaike.Zam
- orankohn
- amirtoar
- ארז 1
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- מיץ פטל
- שביט