Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הרכבתי מערכת אחת לאוטו המשפחתי, עכשיו אני רוצה משהו פגזי בשבילי!

עכשיו מה שקורה זה ששולחים לי כל פעם חלק מחו"ל (כל שבוע עוד חלק)

בחרתי כבר את כל החלקים בהסתמך על הנתונים וההצעות בפורומים!

הבעיה היחידה שלי היא בחירת הסאב!

הרי אני לא שומע אותו- ושמיעה לפי מה שאומר אייל היא הדרך היחידה לבחור!

על איזה נתונים צריך לשים דגש???

אראמאס?

רגישות??

תדרים db?????

אם יש עוד פרטו בבקשה....

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

לא אמרת שאין לך דרך לשמוע אותו. במידה כזו נסה להסתמך כמה שיותר על ביקורות ודעות של אנשים. אי אפשר לקנות את הסאב לפי נתון כזה או אחר לכן תאלץ לשמוע להמלצות שיוכלו לעזור לך להחליט.

פורסם

עברת את החלק החשוב ביותר לדעתי בבנייה של המערכת שלך והוא המידריינג'ים והטוייטרים.

האוזניים שלנו יותר רגישות לתדרים גבוהים.

לפי דעתי הסאב הוא החלק האחרון במערכת שתורם לאיכות השמיעה, אבל סאב גרוע שמכוון לא טוב יכול להרוס התקנה טובה.

תסתמך על ביקורות דעות והמלצות כמו שאייל אמר.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

חשבת על ללכת למקומות פה בארץ שמחזיקים את הסחורה שאתה מביא מחול על מנת לשמוע את אותה סחורה ? זו גם אופציה...

פורסם

ואז לפחות יהיה לך את הציר של הוואטים..

עכשיו אתה צריך להיסתמך על ביקורות ולכן תחפש את החברות שהכי מצביעות לאוזן שלך או לאזני רבים

תתחיל ב JL .. FOCAL CADANCE ושאר החברות המובילות.. ותיראה מה עונה לך על הצרכים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...