Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים ALPINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפשוטה ביותר, ולכן גם הכי פחות אמינה, אבל עדיין תבדיל בין זיוף למקור, הוא באיכות הגימור, לאלפיין V12 יש לוגו ייחודי (הV וה-12 מעט נוטים על הצד)

חוץ מזה יש להם גם פונט (צורת אות מאוד ייחודית - רחבה כזו) ופס כחול על המגבר.

חוץ מזה אתה יכול לראות הה-DIALS על המגבר צריכים להרגיש איכותיים ולא רופפים או קלים מידי.

כל זה בקשר לבחינה ויזואלית של המגבר.

מעבר לזה אתה מוזמן לפתוח אותו, בפנים, על הלוח אתה צריך לראות שכתוב מס' דגם\קוד + לוגו של אלפיין, והכל חייב להרגיש מאוד איכותי ומאוד מושקע.

אם זה נראה לך רופף,חאפרי, גימורים רעים ל-PCB עצמו או להלחמות, אתה יכול לנחש שזה זיוף.

כעקרון, יש המון זיופים ל-V12, זה מגבר מאוד מאוד איכותי (היה לי כזה באופל שהיתה לי, עד שגנבו לי אותו) ולכן גם מאוד מאוד מבוקש בתחום הזיופים.

עד כה לא ראיתי זיוף של V12 שהצריך ממני אפילו לפתוח את המגבר, על כולם ראו מבחוץ שהוא מזוייף.

רון.

-ובמידה ואתה חושד, פשוט כנס לאינטרנט ותעשה חיפוש בגוגל, נסה לאת חו"ד על המגבר הספציפי שאתה מחפש, מצאת - מה טוב. לא מצאת, זה כנראה זיוף.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
סך הכל על החיקוי שאני מכיר של אלפיין פשוט רשום V12 ולא רשום עליו אלפיין או דגם קיים שלהם כך שלזהות שזה חיקוי זו לא בעיה.
לא מדוייק ישנם חיקויים שכן רשום עליהם אלפיין.לBOOM תן לנו דגם עם כל האותיות והמספרים ואולי נוכל לעזור לך או פשוט תעלה לנו תמונה ברורה של המגבר ואני מניח שלא תהיה בעיה.
  • תוכן חדש...