Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה MQ QUART DSD216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שמע פעם איך הקומפונננט

MQ QUART DSD216

אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוסיקה

וחשוב שהייה עוצמה גבוהה ואיכות טובה מאוד.

משהו שמע אותם ?

האם הם מתאים לכל סוגי המוסיקה ?

בבקשה חוות דעת

תודה

מוטי

פורסם

הקומפוננט הזה הוא הסידרה הנמוכה של mb qurt המון אומרים שיש לו צליל מתכתי וצורם באוזן.....

אבל זה קומפוננט טוב עם צליל טוב ואכותי יחסית למחיר

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יצא לי לשמוע אותו על לוח, במקביל לסדרות הנמוכות של רוקפורד ו- JL.

משלושתם הייתי בוחר את ה MBQ.

הרוקפורד צורמים ביותר, ומדממים את האוזניים.. לא הייתי מתקרב אליהם.

ה-JL יותר מידי רגועים ועמומים לדעתי..

ה MBQ פשוט היה איפשהו ביניהם, היה לו צליל בהיר באופן כללי, לא הייתי מגדיר אותו צורם, אבל כמו שbasss אמר להרבה אנשים הם צורמים בוולויומים גבוהים.

לMBQ יש סאונד בולט, ישר ב"פנים" אפשר להגיד, באופן כללי ללא מידבאס חזק.

הם עובדים טוב עם מוסיקה אקוסטית בגלל הדינמיות שלהם והקצב המהיר.

אני מאמין שתואהב את הסאונד שלהם והם יתאימו לך, עדיף שתקפוץ לחנות מערכות שיש להם את הרמקול הזה ותשמע אותו..

תן לאוזניים שלך להחליט.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אני חושב שאם אתה מחפש משהו צורם יותר ומדגיש את הטרבל (בדרךכלל) - לך על חברות כמו רוקפורד וסרווין וגה.

מורל לעומת זאת, מייצרים רמקולים יותר עדינים ונעימים לאוזן (לפחות לטעמי - אבל שמעתי עוד כמה דעות כמו שלי).

אם יש לך אפשרות לשמוע את ה-MBQ DSD - לך על זה ותראה אם אתה אוהב- זה מה שהכי חשוב. אם זה צורם לך יותר מדי לאוזן עדיין, הייתי ממליץ לך ללכת על המורל מילניום באותו סדר גודל של מחיר שישמעו יותר עדינים והרמוניים מרוב חברות המותגים.

פורסם

אני מצטרף לSOUNDWAVE

בהמלצה

גם אני שמעתי אותם ודי אהבתי אך הם די צרמו לי בקטע של הטרבל והמיד היה פחות ברור לדעתי מאשר במורל מילניום

( ובסוף בחרתי במילניום שיושבים לי באוטו כרגע ואני מאד אוהב אותם )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני בכלל שונא טווטר שצורם אני לא יכול לשמוע.

חשוב לי הטווטר יהיה חלק ולא מתכתי ועדין

כמו הטווטרים של מורל .

המידבאס שהייה ברור ולא המום שיהייה סאונד פתוח

שמעתי את ה XTANT

וממש התרשמתי.

משהו מכיר קומפונט בסגנון

(רק לא אותו מחיר)

• תוכן חדש...