Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי הן בפורום והן ב Google רבות לפני שאני כותב פה משהו אך לצערי לא ניתנה לי תשובה... בגוגל לא ידעתי איך לחפש נכון ובפורום פשוט לא מצאתי אף ת'רד מתאים...

אוקיי עכשיו לשאלה...

אני רוצה לבנות תיבה לסאב שלי (304C של פיוניר) ויש לי מכר שהוא נגר מצויין ואמר שאין לו שום בעיה לבנות לי תיבה מMDF (כמו שהבנתי 9מ"מ).

אני צריך את המידות המדוייקות לתיבה של הסאב (לא צריך להתחשב בגודל הבגאז' זה לא עקרוני).

כמו-כן עוד דבר שאני לא מבין הוא מהי תיבה פתוחה ותיבה סגורה, האם ההבדל היחיד ביניהן הוא ה PORT (אם הבנתי נכון ה PORT הוא העיגול הקטן שעושים בקופסא למעלה \ בצד של הסאב)

תודה לעונים,

גיא.

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם
זה סאב פריי אייר הוא לא צריך תיבה :roll::p

ממש ממש ממש ממש אבל ממש

לא נכון.

שים לב :idea: לדגם - - - 304C

הסאבים של פיוניר שהם FREE AIR מסתיימים ב-F.

לגבי תיבה - אני לא יודע.

אבל לפני שהוא דופק את הסאב שלו בגלל העצה שלך.... שווה לשים לב לכאלה דברים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
איזה בזבוז-יש לכולם אינטרנט מהיר ולא יודעים להשתמש בו, הנה לינק לנפח של התיבה שרצית.

אגב לא שמתי לב אבל הוא צודק זה לא סאב FREEAIR

http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/Files/ts-w304c_spec_20011241032353030.pdf

אין משהו יותר נח לעבודה?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

EDDY:

"זה סאב פריי אייר הוא לא צריך תיבה "

סאב פרי אייר לא דופק בלי בוקסא חזק..

הוא חזק עם בוקסא פתוחה... אם תשים אותו סתם ככה על הבגאז אני רוצה לראות איזה באס הוא יתן.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

סאב פרי אייר זה סאב שעובד עם נפח תיבה גדול מאוד. אפשר להתקין אותו למשל על המגש האחורי ברכב סדאן (ולבודד טוב את הפלטה).

כל סאב "ידפוק" חזק יותר בתיבה פתוחה מאשר בתיבה אטומה (שוב, פרי אייר זו תיבה רק שהיא גדולה מאוד) השאלה היא האיכות.

פורסם
מה ז"א יותר נוח????????

יותר נח אני מוכוון פשוט המידות...

זה נראה לי מסובך מידי מה שנתת לי... אבא שלי שהוא מסגר במקצועו לא הבין כלום מזה...

פורסם
אחי היה לי כזה סאב הוא דפק מצויין וגם היה איכותי ומדויק..

הוא עובד טוב יותר בתיבה אטומה(מינסיון)..

מה אתה מנסה להגיד בזה?

אני רוצה לעשות תיבה אטומה אבל אני צריך מידות מדוייקות.

פורסם

אחי עד כמה שאני יודע אין מידות כי הוא סאב פריי אייר לא צריכים תיבות הם עובדים עם האוויר שיש בתא המיטען ומה שאייל אמר זה גם..

:wink:

תיבה לו תיבה של 43 ליטר וזהו.. :p

40 אורך

30 רוכב

40 גובה..

פורסם
אחי עד כמה שאני יודע אין מידות כי הוא סאב פריי אייר לא צריכים תיבות הם עובדים עם האוויר שיש בתא המיטען ומה שאייל אמר זה גם..

:wink:

תיבה לו תיבה של 43 ליטר וזהו.. :p

40 אורך

30 רוכב

40 גובה..

למה אתה לא קורא את כל הת'רד?! זה לא סאב פרי אייר!

מישהו יכול לתרגם לי את הנתונים שנתן Kicker למטרים?!

תודה,

גיא.

פורסם

לפי הנתונים שנתן קיקר:

תיבה אטומה 34 ליטר

תיבה עם פורט: נפח תיבה 36.7 ליטר

גודל פורט: קוטר 7.62 ס"מ אורך 17.78 ס"מ

• תוכן חדש...