Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בטוח שלJBL יש מאוורר ובכל מקרה לא כל המגברים זקוקים למאוורר (למרות שזה תמיד יכול להועיל).

מגבר טוב כשהוא מותקן בסביבה מאווררת דיו (כמו גב המושבים) לא יזדקק למאווררים.

אתה חושב שכדאי לי לוותר על התקנת המאווררים??

מהניסיון הקצר שיש לי עם ה-jbl , הוא היתחמם בצורה סבירה בהחלט לאחר שעה וחצי נסיעה בעוצמה גבוהה...תוך כדי שהוא סוחב את הקומפוננט והסאב..

מה שכן, בטח בקיץ זה יהיה כבר אחרת..

פורסם

אמיר(BMW)...פבל אמר לי שהוא עשה איזה כמה פעמים מע' איוורור כאלו(אחרי הכל יש לו תואר בתרמו)....תשאל אותו.

אני מקווה שהוא יחרוג ממנהגו ולא יגבה ממך כסף :lol:

תדמיין איך זה יראה ממש רציני עם מאווררים מאחורה ,הא?

:wink:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
אמיר(BMW)...פבל אמר לי שהוא עשה איזה כמה פעמים מע' איוורור כאלו(אחרי הכל יש לו תואר בתרמו)....תשאל אותו.

אני מקווה שהוא יחרוג ממנהגו ולא יגבה ממך כסף :lol:

תדמיין איך זה יראה ממש רציני עם מאווררים מאחורה ,הא?

:wink:

תתחדש על ה-ניק החדש..

בכל אופן אם אני יעשה את המאווררים האלה, אני אבנה את זה לבד כי זה כל הכיף!!

ולאייל- תודה על העצה, ואם התכוונת להגנה במגבר- אני מבין שההגנה זה אומר שהמגבר נכבה- אז כרגע זה לא קורה אבל אתה צודק..

את הממסר אני מקבל חינם, (חברת חשמל :D ) כמו גם את המאווררים אז אני יעשה איזה פרוייקט קטן וחמוד ואני אצלם אותו..

אני רק בתקווה שזה לא יזיק למערכת ולמגבר... :idea:

• תוכן חדש...