Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ככה. המערכת פשוטה - פיוניר 1500R וכרגע יש זוג רמקולים 6 על 9 אחוריים, של חברה לא מוכרת בעליל, הם די חזקים רק יש לי בעייה עם הסאבים.

עכשיו, או שאני מחליף אותם לכאלה טובים יותר, או שאני מביא זוג לקדימה (את זה החלטתי)

ד"א - על פיזו 205 (אם זה משנה)

אין לי מגבר, וגם לא יהיה (אני רכוש צ.ה.ל :lol: )

האם קומפוננט מסוגל להפיק באסים טובים? (לא ברמה שלכם אלה ברמה סבירה...)

איזה מומלץ לי להביא? כי אני מבין שאין לי למה להביא יותר מדי טובים שלא ינוצלו כלל, לכן אין חשיבות לתקציב. נראה לי מעל 600 אין למה להביא.

יש אולי אתרים באינטרנט טובים זולים ואמינים?

ושאלונת ככה על הדרך. מה תפקיד הקבל? לאגור אנרגיה או לסנן רעשים?

כי אם זה לרעשים, אין כל בעייה לדמות קבל של 1 פראד באמצעות קבל קטן ושני מגברים...

פורסם

קומפוננט בדרך כלל לא נותנים באסים טובים... יחסית ל-6x9...

אבל אם אתה מעדיף קומפוננט - יש סט של אלפיין שנראה לא רע... עולה 350 שקל אם אני לא טועה - היו הרבה מאוד דיבורים על זה כאן...

פשוט חפש בפורום או שכנס לאתרים של חברות וחפש קומפוננט שמתאימים למגבר של רדיודיסק (20-40 RMS)

פורסם

תראה , אם אתה לא מתכנן להשקיע במערכת - ולשדרגה בעתיד , אז לא משתלם לך ללכת על קומפוננט - הוא לא יפיק באס . בדרך כלל חותכים את התדרים הנמוכים ומשאירים אותם לסאב , כך שאם אתה לא מתכנן לרכוש אחד כזה ( מה שידרוש בנוסף מגבר) אז אני לא בטוח שזה כדאי.

מה שכן , בדרך כלל הקומפוננט יתן ברוב המקרים צליל יותר איכותי. למרות שבדרך כלל הוא ימצא את עצמו רק בעזרת מגבר חיצוני.

קבל אינו משמש לצורך סינון תדרים. תפקידו לאגור אנרגיה ולפרוק אותה במהירות בשעת הצורך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם חסר לך באס קומפוננט במחיר סביר (לא השקעה רצינית 300-500) לא יעזור כנראה וגם קומפוננטים יותר יקרים יתכן ולא יספקו אותך.

הרכב צבאי לפי מה שהבנתי - זה לא מונע ממך להשקיע ולשים גם מגבר, ולהוציא כשתחליף/תזדכה על הרכב.

אם התקציב שלך נמוך ואתה מחפש שיפור של הנוכחי מבחינת הבאס, לך על זוג 6*9 טובים יותר מהקיימים. אם אתה רוצה גם קצת יותר איכות, לך על קומפוננט לקדימה (כזה שיכול לעבוד סבבה ללא מגבר - ויש כאלה) וזוג 6*9 טובים יותר שישלימו לך באס.

בפיוניר יש אופצית FIE שעושה LOW PASS FILTER לאחוריים, ומשאירה עליהם רק תדרים נמוכים (באס ומיד-באס) ככה אני שומע אצלי באוטו עד שיהיה לי סאב במקום האחוריים.

בגדול השאלה פה היא תקציבית והאם אתה מחפש איכות קצת יותר טובה מהיום (שיפור הבאס) או איכות יותר גבוהה מהיום (העברת במה לקדימה של הרכב + שיפור באס)

פורסם
הרכב צבאי לפי מה שהבנתי - זה לא מונע ממך להשקיע ולשים גם מגבר, ולהוציא כשתחליף/תזדכה על הרכב.

לא, לא הבנת... הרכב לא צבאי.. אני כן 8) חייל, גובניק עם משכורת של 350 בחודש - זאת הכוונה...

בכל אופן אז אתם מליצים לשים רמקולים אחוריים חדשים? ולא לשים מקדימה?

נראה לי אני יכול להביא רמקולים נחמדים של פיוניר או קנווד ב 600 700, לא? יותר מזה זה קצת בעייתי (זה לשרוף יותר מדי משכורות)

ורק לצורך הבהרה - כשאני אומר באסים טובים, אנ לא מתכוון לאייכויות כמו שאתם בטח מתכוונים, אבל שישמעו (יחסית) טוב..

אני לא הולך לשדרג בעתיד, בלי מגבר, סאב וכל זה...

תודה לכולם

:D:D

פורסם

לפי מה שאתה אומר , זוג רמקולים טובים אחורים 6X9 יתנו לך את מה שאתה מחפש.

הסדרות הטובות של פיוניר \ קנווד מומלצות לדעתי. בכל אופן , אל תקנה רמקולים של חברות לא מוכרות, ברוב המכריע של המקרים זה לא משתלם למרות ( ובגלל ...) המחיר הזול שלהם.

והכי חשוב , אל תקנה חתול בשק , תשמע את הרמקולים לפני שאתה קונה . כך בטוח תהיה מרוצה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אין מילים רמקולים מפוצצים ממש יש לי אותם אני מפוצץ חושבים שיש לי סאב באוטו..

נראה לכם??

לא יודע, אולי זה כי אני לא מבין אבל המחיר נראה לי חשוד למדי... :roll:

אבל כמובן, אני לא שש להוציא סטפות של כסף סתם, אז אם זה סבבה 8) מתאים לי..

פורסם

הם רמקולים סוף הדרך שמעתי אותם אצל שכן ויש לו מגבר לא משהו אבל שומעים חבל על הזמן לך עליהם

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לי היו את הפיוניר 300 - דגם 6995.

נותנים יופי של צליל - ואני משווה אותם להרבה סוגים שונים של 6X9 ששמעתי בעבר.

מבחינת תמורה למחיר הייתי ממליץ עליהם.

עוד משהו - אולי יותר יקר אבל זה ה 7X10 של קנווד - נותנים בס יותר משאר הרמקולים מהסוג הזה. אולי שווה לך ללכת עליהם. תבדוק אבל על המחיר. אולי אפילו משומש אם תשיג רמקול במצב טוב.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם אצלי יש 6*9 של פיוניר, אמנם דגם קצת יותר ישן אבל גם מפוצצים...

אם אתה מאזור המרכז, אתה יכול להגיע לספק כמו שכתוב בקישור, לראות שהכל כשר והרמקולים מגיעים בקופסא מקורית עם הלוגו של פיוניר, אם הקופסא נראית חדשה ואם הם מאפשרים לך לפתוח ולראות שהרמקולים לא דפוקים פיזית, אז לדעתי זה כדאי.

• תוכן חדש...