Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט של jbl

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי עכשיו נמצא בחנות בדיוטי פרי- אני חייב מהר המלצה לקומפוננט של jbl 5 ורבע אינט ו-6.5 בדחיפות..

צריך גם המלצה בקשר למגבר 4 ערוצים של jbl

המחירים של הרמקולים- 500 ש"ח לסט.

פורסם

מה שמתאים לאוטו שיקח...

אם נכנס 6.5 שיקח אותו אם לא שיקח את ה 5.25...

אם המחיר מתאים לך, JBL הם מצויינים ברמקולים...

הכי הרבה תמכור ותחליף עוד חודש...

פורסם

אם ה 6.5נ נכנס לך באוטו אז הוא שווה...

חוץ מזה שאתה יכול לעשות חיפוש, המליצו לא פעם על הסט הזה...

לדעתי סבבה... אין מה להפסיד, בייחוד אם אתה לא משדרג קומפוננט אלא מחליף מרמקולים רגילים לקומפוננט...

פורסם
אם ה 6.5נ נכנס לך באוטו אז הוא שווה...

חוץ מזה שאתה יכול לעשות חיפוש, המליצו לא פעם על הסט הזה...

לדעתי סבבה... אין מה להפסיד, בייחוד אם אתה לא משדרג קומפוננט אלא מחליף מרמקולים רגילים לקומפוננט...

אני אכן מחליף רמקולים פשוטים ומאוד ישנים בקומפוננט של ה-jbl..

כעיקרון חשבתי קצת פחות מהסכום שהשקעתי בסוף וממש לא תכננתי לקנות קומפוננט שעולה קרוב ל-1000 ש"ח (לפי האתר העולמי)

בכל אופן, את הסט של ה-6.5 רכשתי בשביל חבר שמחליף אותם ברמקול 9*6 220 וואט של פיוניר מקדימה..

באמת שמעתי רק דברים טובים.. אחרי ההתקנה אני יכתוב לכם.

למישהו יש עוד מידע על המגבר הזה של jbl??

אני לא יודע את הדגם, אבל אבא שלי אמר לי שעל המגבר רשום 600 וואט ויש לו 4 יציאות.

זה הדבר היחיד שמצאתי באתר:

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=PX300.4&ser=POS&cat=AMP

הגיוני שמגבר שעולה 500 ומשהו דולר- מכרו לי אותו בדיוטי פרי ב-200???

פורסם

תשמע, אני הייתי בברצלונה וראיתי את הסט הזה של JBL באיזה חנות וזה עלה שם 90 יורו בערך... שזה בסביבות ה 520 ש"ח, אם הייתי קונה שם הייתי גם מקבל החזר מס (של תייר) של 15% או משהו כזה ככה שזה היה יוצא 450 בערך...

חבל שלא קניתי את זה אז...

אבל לצורך ההשוואה - המחיר הוא די דומה למה שקנית בדיוטי פרי אז אתה יכול להיות מבסוט...

פורסם

דבר ראשון הייתי שם סה"כ 10 ימים ולא לקניות, הייתי עם חברה וזה היה לטיולים ובילויים, המטרה שלי מלכתחילה לא הייתה לשרוף את הטיול בקניות...

קטלוניה זה כל המחוז... הייתי בברצלונה = הייתי בקטלוניה כי ברצלונה היא חלק מחבל קטלוניה...

בכל מקרה, באותה תקופה לא ממש חיפשתי ועוד לא הייתי סגור על זה שאני רוצה להחליף לקומפוננט בגלל שזה היה כרוך בלהתקין שלא היה לי סבלנות באותה תקופה ולכן לא קניתי.

יכול להיות שהייתי יכול למצוא יותר זול אם הייתי מתאמץ...

פורסם

מישהו יכול לשלוח לי לינק של המגבר?

חיפשתי בכל מקום כולל גוגל וסאונד-דומיין, אבל המגברים ששם לא תואמים את הנתונים שאמר לי המוכר בטלפון..

• תוכן חדש...