רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
באיצטדיון ר"ג, הגיעו כ-30 רכבים מתקופות שונות. מטרת המועדון הינה ליצור גוף מסודר שיאגד כמות מספקת של אנשים לשיתוף ידע, אירועים חברתיים ובשום פנים ואופן לא למטרות רווח. רוב האנשים שהגיעו היו נגועים בחידק ברמה כזאת או אחרת, בינהם כאלו שחולים כבר 30 שנה ויותר, חלקם אנשי מקצוע מנוסים שניתן ללמוד מהם רבות. בין האטרקציות המוטוריות ניתן לציין ג'וניור אדומה, משופצת להפליא, GTV6 83, יד ראשונה יפהפיה, מנוע ה-2.5 ליטר של ה-156 שהוא ללא ספק אחד המנועים היפים ביותר שמסתובבים חופשי בכבישי ישראל. נשמח מאד להצטרפות של אנשים נוספים כבר למפגש הבא שיתקיים בקרוב. לפרטים אנא צרו קשר ע"פ הפרטים המצויינים למעלה. יש להודות לזלמן שהשקיע רבות באירגון המפגש.
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בסוף אוקטובר תחפתח במוזיאון ישראל תערוכת עיצוב איטלקי. בידיעה על כך שמופיעה ב"מסע אחר" נאמר שבין המוצגים יהיו קטנועי וספה ולמברטה.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ביום ששי, 4 אוקטובר, החל משעה 18:00 יתארחו חברי המועדון ה"דרומיים" במפגש הקבוע של ה"צפוניים" במקום המפגש הקבוע ב"מפגש אסא" בלב המפרץ. ה"דרומיים " יתארגנו לשיירה בתחנת דלק "פז" במחלף הסירה בשעה 16:00. יצא "האבטומוביל", ביטאון המועדון. בכתבות העיקריות: התארגנות בעלי החיפושיות, כתבה על תולדות סטודיבייקר, תולדות N.S.U ועל תולדות אופנועי טריומף. כל הכתבות פרי עטם של חברי המועדון. החלו ההכנות ל"הגביע הנודד" על שם שאול גלאי של מועדון החמש ומגזין "אוטו". הארוע יתקיים בחנוכה ובנתיים נרשמים בעלי הרכב המתאים במשרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
היכן ניתן לבצע טיפוליים ותיקונים שותפים לרכב מסוג מרצדס 450 SLC
הודעה אחרונה מאת Harel, -
טסטים- שאלה
מאת yaron_z-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
(באם אי"ה לא תהיה שביתה ביום רביעי). נגיד ששילמתי כבר את האגרה בדואר, מה אני צריך לשלם במכון הרישוי עצמו?
הודעה אחרונה מאת V8Driver, -
-
- 1 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שנת 66 עם טסט!!! 797984 - 055
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
דרוש גיר 350
מאת border- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מחפש גיר 350 או 700
הודעה אחרונה מאת V8Driver, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התערוכה תתקיים ביום ששי מ 9 עד 15 ובמוצ"ש מצאת השבת עד חצות. הכניסה לקהל הרחב בתשלום. לחברי מועדון החמש בני/בנות זוגם וילדיהם הכניסה חינם כנגד הצגת תעודת חבר. פרטים על התערוכה באתר: http://www.car4all.co.il תהנו!
הודעה אחרונה מאת ישי, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בימים ששי - שבת,11 - 12 אוקטובר, תתקיים תערוכת רכב בגני התערוכה. במסגרת התערוכה יציג מועדון החמש כ 35 מכוניות עתיקות, נוצצות ומשופצות. כולם מוזמנים לבוא ולהנות...
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 15 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הנה http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2228385.jpg ועמוד 2 http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2228404.jpg
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש בנרות CJ5 אספנות (הוריקן 2.2) נוסע ובמצב סביר (לא "פרוייקט") אם משהו שמע/יודע/מוכר בבקשה שיגיד לי 052735767 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
מצבר 6 וואט 1 2
מאת ron_mazda323-f- 22 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אינני יודע אם זהו האינדקס הנכון לפרסום הת'רד אבל אכתוב פה בכל זאת, אם זהו לא המקום , אודה להנהלה אם רק תעביר אותו לאינדקס הנכון לפי ראות עיניה, לדעתי זה המקום הכי נכון. ובקשר לשאלה עצמה- המצב הוא כזה: לסבא שלי שיזכה לחיים ארוכים יש ג'יפ סי ג'יי 5 משנת 1959 (אזרחי) והוא משתמש במצבר של 6 וואט, לאחרונה המצבר לא היה בשימוש והוא בן שנה וחצי לטענותיו. הבעיה היא שהרכב לא מניע, וגם לאחר התנעה בעזרת רכב אחר ופעילות של חצי שעה העניין לא הסתדר. סבי אדם מבוגר ולא יכול להוציא את המצבר שלטענתו כבר די כבד יחסית לאדם בגילו והוא לא מסוגל להתרוצץ בין חנויות מצברים. לטענתו גם מאוד קשה להשיג מצבר מסוג זה שכן מרבית הרכבים כיום משתמשים במצברים של 12 וואט. מה ניתן לעשות? אני…
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לבקשת רבים הקישור הישיר לדף הצילומים מארוע חצרים http://www.edu-negev.gov.il/goel/rally2002/index.htm שתהנו גואל
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש רפד לרכב מסוג מרצדס וגם אחד שיודע לבצע גג חלון לדגם Mercedes 450slc
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז כפי שכתבתי כבר, חברי המועדון הדרומיים נוסעים לפגוש את ה"צפוניים" בנקודת מפגש יום הששי הקבועה שלהם. כל המעונינים לראות מבחר של ענתיקות מוזמנים למסעדת בנדיס בקניון לב המפרץ, בין השעות 18 - 20.
-
גומיות שילדה
מאת V8Driver- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב. ברשותי רכב מסוג ביואיק ריגל 2 דלתות מודל 82', ואני מחפש גומיות שילדה. שכן בעת גשמים ניתן לחוש נטיה של גוף הרכב לזוז לכל מני כיוונים בזמן פניות. כמו כן ראיתי בעצמי שהגומיות קרועות. אני יודע שזה לא אספנות, אבל לדעתי רק פה אוכל למצוא תשובה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ביום שישי האחרון בשעת בוקר התנעתי את הלארק 63 שלי ושמתי פעמיי לעבר המרכז לבקר חבר,בשעה שלוש אחהצ נסעתי לעבר מחלף הסירה בהרצלייה שם החלו להאסף כמה מכוניות של חבריי מועדון החמש,יצאנו בשיירה לעבר חייפה למפגש עם החברים מהצפון לא עוברים את ה 90 קמ''ש,בדרך מספר פקקים לא גדולים במיוחד,יורדים ימינה לכוון הכביש לזכרון יעקוב וממשיכים ישר,הכביד ממש טוב נסיעה כייפית צפירות עידוד מרכבים חולפים,ב חמש וארבעים הגענו בשיירה מסודרת לצומת הצ''ק פוסט הקבלת פנים מרגשת מסתדרים בחנייה שצרה מלהכיל את המכונייות,היה ממש כייף להחליף חוויות עם החברים,מספר חברים נשאו דברים ב סביבות 8 בערב נפרדנו ונסענו חזרה דרך העיר חייפה לדרום הגעתי הבייתה לירושליים ב 11 אחריי נסיעה כייפית
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל האספנים, רציתי לשתף אותכם בתצפית שראיתי, כולי תקווה שמישהו אכן יעזר בפיסת המידע והדבר יתרום לכל אספני המכוניות. אז ככה, הרכב נראה באיזור מערב ראשל"צ (שכונת נוה-ים למדייקים) והוא מרצדס C-190 משנת 64'. המוכר דורש עליה 12K$ וניתן להשיגו בטלפון: 051-769145 אגב, בעיה קטנה שנודעה לי אתמול-גיליתי כי בשכונתנו הקטנה מתגורר לו סוכן רכב רשע שמוכר מספר של מכוניות (אולי לא רשע כי זה המקצוע שלו אבל בכל זאת לא הצלחתי לגייס סימפטיה). אז כדאי לבדוק הייטב את העניין ולהזהר "שלא יעבדו עליכם..." בהצלחה למעוניינים. ותודה לבני שבזכותו פרסמתי גם בפורום. רון.
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מי אמר שבקארטינג אין רכב אספנות? מוקי אדיב במרוץ בערד רצה שכולם ידעו שהוא נוסע על קארט מדור קודם . דור קודם או לא דור קודם האדון עלה לפודיום. אילן
הודעה אחרונה מאת ilan, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש גיפ\טנדר וויליס מיני מיינור לגבי כל הרכבים מתחת לשנת 1970!!! נא ליצור קשר למייל!! תודה!!
הודעה אחרונה מאת border, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לכל מכונית יש סיפור, ואין דבר יותר טוב מלקרוא סיפור טוב על מכונית ישנה. תרשמו בבקשה סיפורים על המכוניות שלכם . . . .
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש חלקים למרצדס 450slc מודל 1977
הודעה אחרונה מאת Harel, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זה היה אירוע מהמוצלחים שאני זוכר בתולדות המועדון. התכנון הקפדני של ועד המועדון, בראשות היו"ר נחום קדמיאל, ושיתוף הפעולה עם מוזיאון חיל האויר בפיקודו של יעקב טרנר, הניבו ארוע בן יומיים שכולו הצלחה אחת גדולה. השתתפו כ 40 מכוניות שהפגינו רמת תחזוקה גבוהה בנסיעה הלוך וחזור במזג אויר חם, וכן רמת תצוגה שלא מביישת ארועים דומים בחו"ל. המכוניות חולקו לשני מקבצים: האחד הכיל את רוב המכוניות ברחבה מגודרת היטב ליד הנגר שנתן מספיק צל לחברים. הקבוצה הקטנה יותר הכילה שלושה מוסטנגים שעמדו ליג מטוסי מוסטנג, ספיטפייר שעמדה ליד מטוס ספיטפייר ומסרשמיט שעמדה ליד מטוס מסרשמיט. הפעילויות במקום כללו הרצאה של חבר המועדון בנצי פכטהולד על רכבים צבאיים במלחמת העולם השנייה. כמו כן היו הדרכות של …
-
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני שנה פירסמתי בפורום של YNet שאני מחפש דופין בשביל אבי,קיבלתי מספר טלפון של אחת בי-ם שהבעלים שלה רוצה עליה 30000 ש"ח. יקר מדי, לצערי. ברצוני לנצל את תופעת ה-"נצפתה ענתיקה נטושה", ולבקש ממכם לפקוח את העין למראה רנו דופין (או שאולי אפילו כבר נתקלתם בכזאת כבר...). התודה מראש, צחי.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני בבית, המוסטנג מנמנת מתחת לסככה, מגיע לה, היא נסעה חלום וחזרה חלום. בשש בבוקר אני יורד למטה, מניע בקלות, מתמרן ליציאה ו..בום. האוטו נתקע בעמוד..לא נורא, הבניין לא קרס. "זהו" חשבתי. "עם התחלה כזאת..." עוד קדימה- אחורה והרכב יוצא ומשייט לו בגהה לכוון ת"א, כל המערכות עובדות, קריר בחוץ. בנאות אפקה מחכה לי צביקה, חבר טוב לענתיקות וקטרי קיטור עם בנו אייל, גם כן חבר טוב לענתיקות וקטרי קיטור. לצביקה ייתרון נוסף, הוא מהנדס מכונות ומבין במערכות של ענתיקות..זה תמיד טוב... נוסעים באיילון, רבע לשבע, פקק. מסע אופניים. מזדחלים גז ברקס ואז סוטים לאיילון דרום, דרך בת ים לכביש אשדוד.... נוסעים ואז מרגישים משהו לא נעים באף..ריח של גומי שרוף..."נו, זה מתחיל" אני אומר לעצמי. עוצר…
-
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי בני ברוך הבא ראיתי את תמונת המוסטנג לייד המוסטנג,כל הכבוד צילמת שם?התמונות של האירוע ייתפרסמו באבטומוביל הקרוב? כל הכבוד בני עופר
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אומנם הרכב שלי רחוק מאוד מלהיות אספנות, אבל אני יודע שבמיוחד אתם מתעסקים עם פחחים/צבעים טובים לצורך שיחזורים. אצלי באוטו הצבע "עייף" וחלש, בנוסף יש נק' של חלודה ופטריות מתחת לגומיות. מה שאני רוצה לדעת הוא : 1. המלצות על פחחים/צבעים טובים מאוד, במיוחד אם יש לכם נסיון איתם. 2. סדר גודל שזה אמור לעלות. אני יודע שזה תלוי ברכב ובכמות העבודה, אבל פחות או יותר כמה זה אמור לעלות לצרפתיה בת שמונה עם נק' עיכול חלודה ופטריות בכמה מקומות. מצטער אם זה לא המקום לשאול את זה...
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
מחפש חלקים כולל גלגלים לפורד 49 טנדר f3
הודעה אחרונה מאת border, -
האימפלה...
מאת Liran_a- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ליד הבית שלי (לא ממש ליד, 300-400 מטר בסוף הרחוב), חנתה בעבר אימפלה מודל 96' כחולה, אוטו יפיפה, אבל הוא היה דיי מוזנך, צבע שרוף, חלודה, דפיקות, צמיגים מחוררים, והוא עמד שם בערך חצי שנה נטוש. לפני שבוע בערך, עברתי ליד באיזור, והאוטו נעלם. התבעסתי כי חשבתי שהעיריה לקחה אותו. חבל, אוטו כל כך יפה. אבל היום עברתי שם, ונתגלתה לעיני האימפלה הכי יפה שראיתי אי פעם - המכונית עברה טיפול פחחות, צבע, וקס, צמיגים חדשים, והגריל והפנסים האחוריים מבריקים. רכב יפיפה. יום אחד אני יקנה אחד כזה...
הודעה אחרונה מאת border,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 202 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פול-טנק
- רב הנסתר
- yahaga
- גולד1
- amlh
- oferg22
- T_A
- SurfHigh
- urich
- golangti
- Michazzz
- stx