רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לבני הספל שלום רב. מה בדבר הנפקת מדבקה לרכבים שהשתתפו בראלי סוכות בחצרים ? חבל לשבור מסורת. עדכן אותנו .
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש ג'יפ אספנות לסוגיו רצוי אחד מהכלים שדומים לסיקס ה"עדכני". מוכן לשמוע על רכב בכל מצב ומכל שנה (הצ'ירוקי מתחיל מ-74 והייתי מעוניין לשמוע גם על זה). תודה רבה אייל
הודעה אחרונה מאת Eial Gonen, -
האם יש מיני אספנות??.. 1 2
מאת אליה- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
האם יש מיני מיינור בשנתון 73 ומטה?... בא לי על מיני... ומי שיכול לספר על המיינור מנסיון, מוזמן..
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מנסה למצוא פחח רכב ברמה השם אלכס מאשדוד עלה על הפרק אך אין לי מושג מה הטלפון שלו או שם המוסך שלו בכל אופן מי שמכיר פחח טוב עם ידיים ברמה אבל שמתעסק ומתמחה ברכבי אספנות {חלודה רבה} בבקשה שיודיע כמה שיותר שמות יעזרו יותר תדא מראש
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שמוכר מנועים של פורד מהדורות הישנים (קרי קרוס-פלו), אני מחפש 1.8 או 2.0 של סיירה או קורטינה, אני רוצה משהו שמגיע מבית טוב ועם אחריות כי אני לא רוצה למלא שמן כל יומיים, אני רוצה את אותה אמינות שיש ב1.3 הפשוט שיש לי באוטו כרגע. בשורה התחתונה- למישהו יש נסיון עם זה/המלצות?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- 13 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הספיידר למכירה כאמור עוצבה בסדנאת - פינינפרינה ( על הרכב מוטבע חתימת ידו ) מנוע 2000 סמ"ק - הזרקה למבינים בלבד מחיר : 35000 שקל אילן - 058486655
הודעה אחרונה מאת ilan, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, ברצוני לרכוש רכב משנת 1974. אגרת הרישוי לא שולמה כבר כמה שנים. שאלתי היא: האם אני יכול לקנות את הרכב, לחנות אותו ולהמתין עד ליום בו ניתן להפכו לאספנות ולאחר מכן לשלם רק את אגרת הרישוי שלו כרכב אספנות או שאני אאלץ לשלם את כל השנים בהם לא שולמה האגרה ? האם יש דרך להשיבו היום לכביש (כרכב רגיל) ולא לשלם את כל התקופה שעברה ? האם ניתן להגיש בקשה ולפרט בה סיבות אילו או אחרות להשבתתו הזמנית ? תודה מראש אייל.
הודעה אחרונה מאת יניב.ש, -
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן, בלוח קונים\מוכרים באתר של מועדון ה-5, http://www.5club.org.il/sales/sales.htm יש באמצע שני בתי עסק שעוסקים בחלפים לרכבים ישנים - או"ם פרטס בחיפה ועוד אחד בפתח תקוה. התקשרתי היום לאו"ם פרטס בחיפה והוא אמר לי שבטוח יש לו את כל החלקים שאני צריך לגולף שלי (מצנן שמן+יוניט), האם למישהו מחברי מועדון ה-5 יש ניסיון איתו? אפשר לסמוך על המילה שלו? ממש לא בא לי ליסוע מראשל"צ לחיפה הלוך חזור ולחזור עם ידיים ריקות. תודה, צחי.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום שלום לכולם.מעוניין להביא רכב אספנות מח"ל.ורוצה לקבל כאן עזרה וטיפים בנושא בתודה מראש ובברכה אורי.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מצאתי בחו"ל (אנגליה) רכב שאני צריך לחלפים, והמחיר שרוצים עליו נשמע סביר. האם אני יכול ליבא את הרכב ולפרק אותו בארץ, או שאני צריך לפרק אותו בחו"ל ולשלוח אותו כחלפים? מישהו עשה פעם יבוא כזה ויכול לשתף בעלויות הכרוכות בתהליך? האם אני יכול כאדם פרטי לקנות רכב (או חלקים לצורך העניין) מאדם פרטי בחו"ל וליבא אותם בעצמי לארץ? אשמח לשמוע עצות/המלצות Fazer
-
מוסטנג 1967 1 2 3
מאת bondoo7-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
ברשותי מוסטנג יד 1 35000 מי'ל של המשפחה שירשתי כרגע אין באפשרותי להחזיק את הרכב בשל נסיעה לחו"ל בכמה למכור וכמה שווה.תמונה מצורפת. בתודה סטפן בשל השאלות הרבות הרכב הוא 67 דגם 2+2 FASTBACK גיר ידני מנוע 390 המחיר 45000$
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה. יד שניה. במצב חדש . מנוע 6 צילדרים 3900 מזגן שילטה יחודית על הגיר מכפתורים על הדאשבורד. 25000 054665999 קובי.
הודעה אחרונה מאת guy8, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, האם מדבור בקריטריון יחיד של 30 שנה או האם קיימת אפשרות להפוך רכב לאספנות על סמך נדירותו בארץ (בהנחה שמדובר ברכב מסוף שנות השבעים). תודה רבה אייל.
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
מודל 1970 אספנות ami 8 .מצב כללי טוב מושלמת, טסט בתוקף למרבה במחיר , מחיר מינימום 6500 ש"ח נייד 513544-058 ותגידו שירין היפנה אותכם
הודעה אחרונה מאת ראובן, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נודע שלפעמים שווה לקחת את הרכב לחו"ל דרך הים לצורך שיפוץ החלפת רכיבים וכו" אני חושב על מסע לאיטליה עם משהו יודע כיצד מבצאים את זה ובמה זה כרוך הודה לו מאוד על האינפורמציה... ליאור
הודעה אחרונה מאת ליאור אלוביץ, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש בירשותי רכב כזה (אני חושב שהוא היחידי בארץ) הוא היה בבעלותו של רפי נלסון ואצלי הוא יד שלישית. המידה הדרוש הוא מאיכן אני יכול להסיג לו סט אוברול (סט אטמים, רינגים, ולגרים) אמרו לי שזה מנוע כמו של טריומף TR2 תודה מראש לכל היודע דבר ובא לעזרתי ירין
הודעה אחרונה מאת ברי, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה פורד אנגליה 105e שנת 66 זקוקה לפחחות וצבע במצב מכני מצויין (הרכב מניע ונוסע) מנוע 997 סמ"ק (קמו של סוסיתה קוביה) 4 הילוכים הנעה אחורית 2 דלתות ירין 055831358 (ניתן להתגמש אבל ממש קצת) (אני חייב לשפץ את האופל מנטה שלי)
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום עקב אילוצים שונים המפגש שתוכננן ל- 15.11.2002 נדחה לחג החנוכה יום שישי 6.12.2002 באותו המקום-"מטה מדבר" בעיר העתיקה בבאר שבע. נא לעקוב אחרי הפרסומים בקלסיקון. סליחה ותודה גואל דרורי
-
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי אם אתם יודעים על מישהו שיש לו סאאב 96 מפורקת או שהיא לא בדיוק במצב נסיעה (אפילו שהוא משתמש בחלקים שלה) אני צריך מידע עליו בדחיפות. מה שאני צריך לסאאב שלי זה מושבים קידמיים (אני צריך לסיים שיפוץ) אני הודה לכם מאוד עם תעזרו לי (תענו לי בבקשה בה"פ) תודה מראש ירין
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ראובן, -
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
החלטתי לחווט מחדש את רכבי הבייה היחידה שאני מעוניין לשמור על מקוריות(צבעיי חוטים) עם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש חוטי חשמל במגוון צבעים בבקשה שיחזיר תשובה אגב הרכב מסוג פיאט 128 ספורט
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
ייבוא גרוטאה
מאת 356- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום האם מישהו ניסה לייבא מכונית קלאסית במצב לפני שיפוץ לארץ ? כל מידע בקשר לתהליך יתקבל בברכה בניוחד נושא המיסים ? , האם עליה להיות במצב נסיעה או יש אפשרות לייבא אותה בחלקים מה לגבי הרישוי בנוסף האם מישהו יודע מה המחירון של פורש 356 B T5 לפי משרד הרישוי ? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
ארוע בבית ניר
מאת oferbz-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבת בבוקר,התעוררות ב6 יום יפה היום אמרתי לעצמי,יצאתי לחצר והתחלתי בניקוי הלארק שלא הונע שבועיים,טלפון ליושב ראש המועדון בוקר טוב הוא אומר לי סע בזהירות ואכן בשעה 9 אני מניע את הלארק המנוע משתעל קלות ומייד מתייצב,ואני בדרך לתידלוק המיכל,מתחיל בנסיעה כייפית לעבר שער הגיא ויורד לכיוון ביית ניר,עוצר בדרך על מנת להשתלב בשיירה,שמגיעה זה ממש כייף לנסוע עם החברה ,הגעה לקיבוץ וסידור הרכבים ,אט אט נוספים עוד רכבים גם כאלה שאינם חברים מן המיניין ונרשמו כבר אני מניח מההתלהבות,יום יפה ממש נחמד בקיבוץ,אוירה מהנה ביותר,בשעה 2 בצהריים חזרה לכיוון הביית ירושליים נסיעה דרך ההרים, לסיכום רק אומר אחד הארועים המלבבים ביותר שחויתי בזמן האחרון. כל הכבוד למארגנים
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונה לדוגמה
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
רציתי לדעת!
מאת סהר-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי רציתי לדעת איפה אני יכול לעשות ביטוח למכונית אספנות וטסט כמה יעלה לי פשוט אני צריך לדעת כמה זה עולה כי אני רוצה לקנות חיפושית מודל 72! ואני לא רוצה לשלם 2000 שקל בישביל ביטוח אז אני מקווה שתענו לי מהר!! תודה מראש על התשובה סהר
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת מה המחירונים של רכבים אמריקאיים משנתונים 1965-1970 נאמר לי שלמועדון ה-5 יש מחירונים לריכבי אספנות!! אודה מאוד לכל תגובה \תשובה\קישור תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איפה אני יכול לקבל פרטים על כל התנאים והמיסים על הבאת רכב ישן מחו"ל!! תודה מראש ואשמח לקבל עצות מבעלי ניסיון ידע בנושא תודה מראש
-
אטמים למסירה
מאת אבי נוף- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש ברשותי מלאי אטמים גדול, גם סטים לקרבורטורים, ניתן לבוא ןלבחור. אם יש לי אטם המתאים לכם - יינתן בחינם לחברי המועדון.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 6 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מחפש עזרה בשיפוץ מיני מיינור איפה אני יכול להשיג חלקים לרכב הזה ? תודה מיכאל
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
- 3 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
רפלקטור של פנס ראשי התבלה ולא מחזיר את האור כמו שצריך. שמעתי פעם שבמכוניות אספנות, בהן חלקי חילוף הן דבר נדיר, מפרקים את הפנס ומצפים מחדש את הרפלקטור. "גלוונומטה" אמרו (לא לי) שהם לא מתעסקים בדברים כאלה ושאין מה לעשות אלא לקנות פנס חדש. מישהו יודע איפה אפשר, אם בכלל, לצפות רפלקטורים ישנים? אני יודע שזה קשור לטיפול ברכברגיל, אבל אני רושם את ההודעה כאן, כי לדעתי יש סיכוי טוב יותר שאספנים ידעו את התשובה. איתן
הודעה אחרונה מאת אבי נוף,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 202 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פול-טנק
- רב הנסתר
- yahaga
- גולד1
- amlh
- oferg22
- T_A
- SurfHigh
- urich
- golangti
- Michazzz
- stx