Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,כאמור מפגש מרכז סוכות קרב ובא[14.10.06] והפעם בשונה מפעמים קודמות,היינו רוצים להוציא לפועל בצורה מוצלחת את עניין "על האש". לשם כך אני פונה לרציניים בנינו [ולא רק במלל,אלא גם בעשייה]

שמעוניינים לקראת סוף המפגש לתפוס פינה נחמדה לשבת בכייף ולאכול בשרי היישר מהגריל,לדבר ולצחוק.

וכמובן איך לא ,לעזור ולהשתתף באירגון העניין גם בהתארגנות,בחלוקה ובעיקר בשטח.

ראשית שירשמו פה את שמם [ואם אפשר מספר קשר]

שנית,את חלוקת המצרכים באופן שווה בין כולם מבחינה פיננסית[שפחות או יותר התכולה שX יביא תהיה שווה לערך לשווי תכולתו של Y].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מפגש צפון או מרכז?
...

אוקיי,כאמור מפגש מרכז סוכות קרב ובא[14.10.06]].
מ ר כ ז!

פורסם

אממ .. מביאים מהבית או ששמים כסף?

כי מהבית זה כבר יהפוך לרסק בשר...חח אני בא מהדרום..ב"ש

אשמח אבל להביא נרגילה :)

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה - אני מציע (ויסלח לי אסף) על מנת לעשות סדר, שכל אחד שמעוניין להצטרף אלינו יביא סכום כסף וירשום את שמו ויתחייב לכך שהוא אכן מגיע. על סמך סכום הכסף שנאסוף אני ואסף (ואם יהיו עוד כאלו שירצו להצטרף נשמח) נלך ונקנה הכל בשישי (יום לפני המפגש) וככה הכל יהיה מאורגן.

שוב - רק אם אסף יסכים ואם שאר פורום המפגש יסכים לרעיון.

חשוב להבין - מי שמודיע שהוא מגיע - שישלח לי או לאסף ה"פ.

אני מקווה שאסף ישמח שנידבתי אותו למשימה (אפילו בלי לשאול אותו...:) ).

ביי לכולם ושבוע טוב,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

בוריס. קרית גת. 0578103135

לי לא משנה איפה ומתי יהיה מפגש המרכז, אסף שים לב להצבעה - יש מצב שהרוב יהיה לרשל"צ.

בכל אופן אני בפנים עם כל הסידורים של על האש - רק תגידו מה להביא או כמה ג'ובות :).

בברכה.

בוריס.

פורסם

אמת רז שבשישי ככל הניראה אני יהיה קצת עסוק,מה שכן יכול להיות נחמד אם כולנו ניקבע סכום מסויים כתלות במספר האנשים[סכום נגיד של 30 שח כל אחד] ונלך לקנות באותו היום בשראבל מצד שני צריך כבר מראש לדעת על חנות בשר באיזור שפתוחה ומוכרת בשר טוב במחיר טוב.

עדין אפשר להתחלק בנטל ולעשות רשימות חלוקה בין חברי הפורום מה כל אחד יביא אבל שוב-מניסיון יש תמיד כמה שברגע האחרון מתאדים .

בכ"א הרעיון הטוב ביותר שמי שרציני שיפנה אליי או אל רז בה"פ ופשוט נעשה רשימת חלוקה של מוצרים[לא חושב שבעיה לכ"א לארגן איזה צידנית או קלקר לשמירה על המוצרים שהוא יביא.

נגיד המפגש מתחיל ב12 אז כבר ב14:30-15:00 אנחנו מתארגנים לפינה שלנו [שתיקבע בהמשך] ומתחילים למנגל.

פורסם

חברים - כמו שכולם בוודאי מכירים, המפגש מתקיים ביום שישי ברשל"צ.

למי שעוד לא אבדה תקוותו (בעזרת השם יונייטד תיקח אליפות השנה) לגבי העל האש, שיגיב ,

לדעתי יכול להיות מאוד נחמד, אבל באותה מידה גם מאוד מכוער (אנשים לא יביאו מוצרים וכאלו פלטות:) ).

אז יאלה להיתעורר.

בברכה.

בוריס.

פורסם

רק יכול לעבוד[הכוונה שנקדים את המפגש ל12 נגיד,וב13:00 נתחיל למנגל ונשבל בכייף עד 5 ככה,זה מצד שני סבבה כי ככה כל אחד יביא את המוצרים מבלי לדאוג יותר מדיי שהם ישבו באוטו[כי תאכלס מגיעים למקום ואחרי 40 דקות כבר מתחילים למנגל].:-D

• תוכן חדש...