Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב במדובר הוא כאמור ניסאן סאני כאשר הבעיה היא שהרכב מניע לסירוגין,

הרכב היה כבר במעל לחמישה מוסכים כולל מוסך ניסאן המרכזי כשבמהלך הבדיקות

נבדקו או הוחלפו הרבה מאוד דברים:

1. פלאגים / מערכת הצתה - הוחלפו.

2. משאבת דלק - הוחלפה.

3. אינג'קטורים - נבדקו ובוצע ניקוי.

יש מצב שבדקו דברים נוספים אבל אלו הדברים שאני יודע עליהם.

חוצמזה הרכב היה כבר גם אצל חשמלאים מומחים (לפחות לפי המלצה) ובכל פעם הרכב יוצא מהמוסך כשהוא מניע ואחרי יומיים עושה בעיות, כאשר הוא לא מניע יש סטרטר אבל הוא לא מצליח להניע.

אני יודע שקצת קשה לתת יעוץ מרחוק אבל בכל זאת יש למישהו רעיון אני ישמח לשמוע מכיוון שבעל הרכב כבר מיואש.

תודה מראש על התשובות.

פורסם

קשה מאוד לאבחן תקלה כשהיא לא קיימת.

במקרים כאלו אני הייתי משתמש בחיבור מיוחד אל מצת הרכב שמאיר ומהבהב כשיש ניצוץ וכשהרכב לא היה מניע מייד רואה אם יש ניצוץ אל המצת. לצורך זה בעל הרכב היה משאיר מכוניתו במוסך ובמשך היום היינו מנסים פעמים רבות להניעו וגם נוסעים בו כדי לגלות הבעיה.

אין מנוס אלא להשאיר הרכב במוסך כדי שינסו הרבה פעמים להניעו עד שהתקלה תופיע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אינני יודע אם אכן ביצעו את הבדיקה אשר אתה מדבר עליה אבל באחד המוסכים הרכב היה יותר משבוע והיה לו זמן לנסות להניע כמה שהוא רק רוצה.

אני ישאל את בעל הרכב אם אכן ביצעו בדיקה כזו.

תודה רבה!

פורסם

אני לא מבין מה התסבוכת.

כפי שרפי רשם, יש לבודד את התקלה, למערכת ההצתה או למערכת הדלק.

זה אוטו לא מסובך, למרות שלעיתים אכן גם בפשוטים ניתן להתברבר ולא מחוסר מקצועיות.

דווח האם בוצעה אבחנה לזיהוי התקלה ממערכתהדלק או ממערכת ההצתה (כלומר האם היה ניצוץ עת האוטו לא הניע.)

דווח כאמור ונתקדם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב אז יש עדכון...

הרכב נמצא כרגע במכון שמומחה להזרקות וקרבורטורים ואחרי יומיים שהרכב שם הוא

מתקשר לבעל הרכב ואומר שהוא כנראה מצא את התקלה ובית המצערת דפוק ולכן הוא צריך לשפץ אותו.

המחיר שהוא דורש: 1200 ש"ח.

השאלה שלי היא אם עפ"י תיאור התקלה המפורט יתכן שזו הבעיה ואם המחיר סביר.

פורסם

מה בדיוק יש לשפץ שם?

אולי להחליף את הtps , מעבר לזה הכל ברזל לדעתי.

1200 שקל אפשר לקנות בית מצערת מפרוק , של אלמרה הרבה יותר חדשה.

פורסם

ומי מבטיח שהTPS שיגיע מפירוק יהיה טוב יותר מהTPS שעכשיו במצערת?

לא מכיר את ההזרקה של האלמרה (חד נקודתית? מונוג'ט?) אבל 1200 ש"ח זה מחיר זול לבית מצערת.

אפשר לשאול באיזה מכון הזרקות מדובר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא אמרתי שהtps מפרוק יהיה יותר טוב פשוט אני לא מבין מה הולכים לשפץ שם בדיוק במחיר של 1200 ש"ח. וכן זה המחיר לבית מצערת שאחי קיבל, הייתה לנו בעיה דומה ובגלל שהמנוע צעדים יושב על הבית מצערת המחיר שקיבלנו היה כולל את כל החלק .

ההזרקה שם רב נקודתית והמנועים של הסאני והאלמרה עד לשנת 98 אם אני לא טועה זה אותו המנוע.

לפי דעתי מנסים לעשות כסף על בן-אדם , אני מחכה שיגיד מה בדיוק הולכים לשפץ עד אז זו דעתי.

פורסם
לא אמרתי שהtps מפרוק יהיה יותר טוב פשוט אני לא מבין מה הולכים לשפץ שם בדיוק במחיר של 1200 ש"ח. וכן זה המחיר לבית מצערת שאחי קיבל, הייתה לנו בעיה דומה ובגלל שהמנוע צעדים יושב על הבית מצערת המחיר שקיבלנו היה כולל את כל החלק .

אי אפשר לשפץ TPS.

אפשר לקנות חדש, אבל הוא יקר ואף אחד לא יעשה את זה.

מה שכן אפשר זה לקמבן מכמה בתי מצערות אחת תקינה, ולמכור אותה כמשופצת. היתרון היחיד של מצערת כזאת על מצערת מפירוק הוא האחריות שאתה מקבל. אם היא לא תקינה - היא תוחלף באחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נראה לי שהבעיה הזו משותפת לכל בעלי הסאני :? ופתרונות אין...

אף על פי שהמערכת של הסאני אמורה להיות די פשוטה , היא יכולה למרר לך את החיים (ואת הכיס כמובן).

פורסם

ברוך השם הסאני שלנו טפו טפו טפו בסדר גמור.

אני לא מבין על מה 1200 שקל בית המצערת של סאני מאוד פשוט.

האם אחרי נסיעה ארוכה( מנוע חם ) הוא מניע בלי בעיה?

יש ניצוץ כאשר לא מניע?

בלחיצה על הגז יש שינוי?

לדעתי הבעיה היא בכלל במפלג שהרטיב את עצמו בשמן!

אצלנו בסאני הוא אפילו נוזל קצת אך לא משהו רציני.

פורסם
ברוך השם הסאני שלנו טפו טפו טפו בסדר גמור.

אני לא מבין על מה 1200 שקל בית המצערת של סאני מאוד פשוט.

האם אחרי נסיעה ארוכה( מנוע חם ) הוא מניע בלי בעיה? התופעה לא קבועה, גם כאשר המנוע חם הוא עשה בעיות.

יש ניצוץ כאשר לא מניע? כן.

בלחיצה על הגז יש שינוי? לא.

לדעתי הבעיה היא בכלל במפלג שהרטיב את עצמו בשמן!

אצלנו בסאני הוא אפילו נוזל קצת אך לא משהו רציני.

חוצמזה, עדכון קטן.

הרכב יצא מהמוסך וכעת הוא מניע (לפחות היום) , לגבי כל השאלות שלכם על מה בדיוק נעשה בשיפוץ אני מבטיח לנסות לברר מה בדיוק נעשה שם ולעדכן וכן לברר מה שם המקום.

תודה רבה על הייעוץ !

• תוכן חדש...