Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום בבוקר לאבא שלי הייתה תאונה-אדם מבוגר שנסע בתוך חניה נכנס ברכבו של אבי מאחור..אבא שלי יצא ואותו אדם מבוגר החל להילחץ ולהתבלבל ..אבא שלי החליט לוותר לו למרות שנגרם נזק קטן לרכב (הטמבון נדפק) רק בשל גילו של הפוגע והלחץ שבו הוא היה נתון (אבי חשש שיקרה לאותו אדם משהו)..אחרי כשעתיים התקשר אל אבי אדם שהזדהה כבוס של אותו אדם והחל להאשים את אבי שהוא פגע בו והוא נפצע ונגרם נזק למכסחת דשא שהוא הוביל...הוא איים בתביעה ובהגשת תלונה במשטרה על תאונת פגע וברח (כי אבי נסע )..מיותר לציין כי אבי עזב את המקום לאחר שהוא ווידא שאותו אדם לא נפצע ויותר מכך הוא וויתר לו בשביל שלא ייגרם לו איזה נזק כתוצאה מהלחץ שהוא היה נתון בו..

מה ניתן לעשות כעת?..אבי מעדיף שלא להכנס לעימות ..דבר שהוא לגמרי לא הגיוני וככול הנראה כן יגרר לעימות...

:-)
פורסם

יש אנשים חראות במדינה הזאת אין מה לעשות...

אם שום דבר לא עוזר אז בית משפט

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

תגיד לו שלמזלך הרב אביך עו"ד, ושבמקרה הנזק לרכב צולם ע"י מצלמה. ושילך להתלונן היכן שירצה, לך יש את ההוכחות שלך (מכה מאחורה ולא מקדימה ..)

בקיצור , הוא מדבר לא יפה, תדבר עליו מגבוה.. הוא ירד ממך מהר מאוד :) מניסיון.

פורסם

מה ניתן לעשות כעת?..אבי מעדיף שלא להכנס לעימות ..דבר שהוא לגמרי לא הגיוני וככול הנראה כן יגרר לעימות...

אם אפשר, להתייעץ עם עו"ד.

אני הייתי רץ למשטרה ומגיש קודם כל תלונה על הנהג השני שהוא פגע וברח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי אין לך מה לפחד.

ה"בוס" רק מנסה להפחיד את אבא שלך ולגרום לו לשלם.

הבן אדם הזקן בטוח לא יישקר בבית משפט, כי אם אחרי תאונה הוא נילחץ עד כדי כך שאבא שלך ריחם עליו, תאר לך איך הוא ייראה במהלך מתן עדות שקר בבית משפט.

פורסם
אם אפשר, להתייעץ עם עו"ד.

אני הייתי רץ למשטרה ומגיש קודם כל תלונה על הנהג השני שהוא פגע וברח.

מחזק את ההמלצה, גש למשטרה שם תפגוש בוחן תנועה, ספר לו מה קרה בדיוק ותגיש נגדו תלונה על תאונת "פגע וברח", הרי כנראה שמדובר ברכב של עסק/חברה ולא של אותו אדם מבוגר כפי שתיארת, לכן הבוס שלו נלחץ מזה שהוא כנראה יצתרך לספוג את הנזק, בכל אופן, כאשר מדובר על פגיעה מאחורה בד"כ זה ידוע שהרכב הנפגע הוא לא האשם, אל תתפלא גם אם בבית משפט מישהו יגיד שאתה פגעת.

היה לאבי סיפור כזה, שמישהו שלא שמר מרחק פגע מאחורה ברכב של אבי ,בצומת מרומזרת אחרי ירידה...

בקיצור אותו אדם לא הסכים להודות ובתביעה בבית משפט הוא טען בפני השופט שאבי נסע רוורס בצומת ונכנס בו...כן, רוורס בצומת מרומזרת אחרי ירידה, ממש הגיוני, בכל אופן הגיוני או לא , עדיין אנשים יעשו הכל כדי להמנע מלהיות אשמים.

וסתם בשביל העניין, אני מחליף פרטים עם כל נהג אשר לא מעוניין בסגירת הנושא ביננו(במידה ומדובר על נזק זעום כמו פנס או דפיקת טמבון קלה) רק כדי להמנע מכך שאותו אדם ילך יקח פטיש 5 ק"ג וישבור את כל האחורה של הרכב רק כדי להתלונן על תאונת פגע וברח, כמוכן רצוי לצלם את הנזק ל2 המכוניות, או לפחות את הנזק שלך, בוחן תנועה/שמאי יוכלו להעריך את התאונה גם עפ"י ניתוח צילומי פגיעה של רכב אחד מהמעורבים בתאונה.

under construction..

פורסם

קודם כל:

לגשת למשטרה, לדווח על התאונה, מה שנקרא, להקדים תרופה למכה, ככה הוא לא יכול להגיש "פגע וברח"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

התייעץ עם הביטוח שלך - ייתכן והם יעזרו לך ויעשו עבורך טלפונים וישלחו טפסים וכו'

שלם לשמאי שיבדוק את רכבך, הגש תביעה נגד הרכב שפגע בך מאחורה לבעל הרכב (והוא ימסור אותה לחברת הביטוח צד שלישי שלו).

בקיצור תעשה מה שעושים כשפוגעים בך מאחורה. כמובן בהנחה שיש לאביך את מספר הרכב. פגע וברח זו כמובן עבירה פלילית שנהג הרכב הזקן יצטרך לטעון ולהוכיח. (וכמובן הפוגע זה הוא עצמו).

בקיצור, רציתם לוותר לזקן, אבל בגלל הבוס החרא שלו תתבעו אותו בכל זאת. כמובן בתביעה שלכם תבקשו גם את ה 600 ש"ח ששילמתם לשמאי. הפיצוי שתקבלו מתבסס על דו"ח זה, של שמאי-מוסמך.

בהצלחה.

פורסם

איזה אנשים יש בארץ הזאת כאלה מלוכלכים!

תלמד להבא לא לרחם על אנשים גם אם הוא זקן או נכה לא מעניין אותי כלום.

נהג מונית נכנס באוטו של חבר שלי בטמבון מאחורה, הנהג מונית אפילו לא יצא לראות מה קרה!!

חבר שלי יוצא אליו והנהג מונית אומר " תחזור לאוטו שלך יא זבל לפני שאני דוקר אותך"

חבר שלי לא רצה להתעסק איתו ונכנס מזל שלא קרה כלום לאוטו רק טיפה יצא הצבע לטמבון.

פורסם

קודם כל לכולם...

תלמדו לקרוא, אתם מדברים ל-MOR שבעברית זה "מור" שם של בחורה.

בחתימה כתוב לה "חולת מכוניות".

למור, יישמי את ההמלצות שניתנו לך פה.

אני מקווה שאביך להבא ילמד לא לסמוך על אף אחד, כי הוא רואה מה קורה שהוא מנסה לצאת הכי בסדר שאפשר.

בבקשה, תעדכני אותנו, המקרה מעניין.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

היי,

קודם כול תודה על התגובות המהירות..

אז המצב עומד ככה...

הבוס של הפוגע יצר עם אבא שלי קשר אתמול בפעם האחרונה ..הוא המשיך באיומים שלו להגיש תלונה במשטרה על פגע וברח...אבא שלי אמר לו שייגש למשטרה דבר שרק יוכיח לו שה"נפגע" בעצם משקר..הסוכן ביטוח של אבא שלי המליץ לאבא שלי שלא לגשת למשטרה מאחר והוא מאמין שהם לא ייגשו למשטרה והם רק מנסים "להפחיד" את אבא שלי ואולי לסחוט קצת כסף.. ופשוט לחכות לצעד שלהם ורק אז נדע בדיוק איך לפעול..נראה מה יהיה ביום ראשון עם זה..נקווה לטוב.

מה שבטוח שבחיים לא יקרה מצב שככה סתם נוותר למישהו..הטוב לב יכול להפוך למחלת לב יש הרבה זבל של אנשים בחוץ...

דרך אגב נקודה שלא ציינתי..אותו "נפגע" הוא כביכול עולה חדש שלא יודע לדבר עברית..כשאבי יצא לדבר איתו לאחר התאונה הוא רק מילמל "בסדר, בסדר.. סליחה ,סליחה.." מה שמעניין שכשהוא התקשר עם הבוס שלו הוא דיבר פשוט מצויין...כנראה שבשקרים הוא שולט בצורה מעולה בעברית...

** היה לו את הטלפון של אבא שלי מאחר וזה היה במקום שבו אבא שלי עובד (הוא נייד ולכן הוא היה צריך לעזוב את המקום ולהמשיך בעבודתו) אז הם שאלו אנשים לפי התיאור של אבי וככה הם הגיעו אליו...

:-)
פורסם
איזה אנשים יש בארץ הזאת כאלה מלוכלכים!

תלמד להבא לא לרחם על אנשים גם אם הוא זקן או נכה לא מעניין אותי כלום.

נהג מונית נכנס באוטו של חבר שלי בטמבון מאחורה, הנהג מונית אפילו לא יצא לראות מה קרה!!

חבר שלי יוצא אליו והנהג מונית אומר " תחזור לאוטו שלך יא זבל לפני שאני דוקר אותך"

חבר שלי לא רצה להתעסק איתו ונכנס מזל שלא קרה כלום לאוטו רק טיפה יצא הצבע לטמבון.

למה חבר שלך לא לקח את מספר הרכב לפחות?

אחרי זה היה הולך למשטרה ומספר להם את כל הסיפור...

לוותר ככה ועוד לאחד כזה?

פורסם

mo15da

אתה יכול להסביר לחבר שלך "כלב נובח אינו נושך"

יש לי תחושה שהוא רק ניסה להרחיק אתכם, והוא הצליח גם

אבל לעולם כבר לא נדע האם זה נכון...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היי,

זה היה לפנות בוקר אחרי מסיבה ולא רצינו להתעסק איתו כי הוא היה נראה עצבני מדיי .

גם לא קרה משהו רציני לטמבון אז חבר שלי וויתר.

• תוכן חדש...