Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, תקציבי עומד על 2000 שקל 2300 גג.....

אני מחפש סאב מגבר וסט קומפוננטים...

אני שומע בעיקר מוסיקה שחורה ודאנסים...

לא צריך לכלול התקנה במחיר..רק חיווט ומוצרים , כולל תיבה לסאב...

אז מה ההצעות שלכם חברייה

תודה מראש... ותיהיה ספציפים אם אפשר בקשר למוצרים לא שם חברה וכאלה..

ואני לא יכול להביא ת GTO מהדיוטי פרי ב 200$...:)

תודה

פורסם

התקציב שלך נורא נמוך אם תעלה אותו תוכל לעלות ברמה של המגבר למגבר שמוציא יותר RMS ליציאה וככה תוכל להביא סאב יותר חזק

אבל גם הסאב הזה לא פראייר היה לי באוטו ולא האמנתי שהוא 150 RMS

פורסם

אז יש לי רעיון אחר...

אני יעזוב תסאב

ויקנה את הקומפוננטים האלו ומגבר של לאנזר וייב 421 או 412 מה שלא יהיה, ואולי גם אחוריים..

אני צריך עזרה, מה האחוריים הכי טובים שיש במחיר של עד 450 שקל?

ובפסח אני יביא סאב באיזה 1000 שקל ויקנה לו מגבר בנפרד...

פורסם

מגבר הייתי לוקח בינתיים את זה http://www.home-car.co.il/product.asp?Pid=Z-4100&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64&aff=pricer

קומפוננט או את הפולס או הלייטינג או אם אתה מוכן ליד שנייה אתה יכול לעלות ברמה...

סאב בין 200 ל300 RMS יש לך את הרוקפורד P2 יש את הפוניקס גולד סדרה R סרווין וגה HED

ההקצבה שאני נתתי הולכת ככה

860 מגבר

500 קומפוננט

800 על סאב

200 על חייוט

2360

פורסם
מגבר הייתי לוקח בינתיים את זה http://www.home-car.co.il/product.asp?Pid=Z-4100&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64&aff=pricer

קומפוננט או את הפולס או הלייטינג או אם אתה מוכן ליד שנייה אתה יכול לעלות ברמה...

סאב בין 200 ל300 RMS יש לך את הרוקפורד P2 יש את הפוניקס גולד סדרה R סרווין וגה HED

ההקצבה שאני נתתי הולכת ככה

860 מגבר

500 קומפוננט

800 על סאב

200 על חייוט

2360

אני ילך על זה רק בלי סאב

אני צריך עזרה ברמקולים אחוריים ב 500 שקל...מה אתם ממליצים?

פורסם

לא חבל בשביל עוד 300 שקל תוכל להביא סאב

רמקולים 6*9 לא יקדו לך נמוך כמו סאב הם פשוט לא יכולים להגיע לתדרים האלה...

פורסם

בעמוד של התרד הזה תסתכל פתחו תרד בשם:"צריך המלצה לרמקולים אחוריים". תסתכל שם אנשים המליצו לכל מני רמקולים בתקציב הזה.

יש לך את הג'י בי אל, את המורל , פיונר וקנווד..

סתכל שם.

סם.

• תוכן חדש...