Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי את השאלה שלי בפורום אחזקה וטיפול ומשום מה אמרו לי לנסות את מזלי כאן :-)

השאלה היא כזאת

אני מתכוון לרכוש אזעקה

עד עכשיו התכוונתי לרכוש את האזעקה של רב בריח עד שחבר בפורום הציע לי את האזעקה הנ"ל

http://www.guard-ql.co.il/ProductDe...x?productID=441

המחיר כולל מרים חלונות והתקנה עומד בסביבות 1200 ש"ח

אשמח לעצה שלכם

תודה רבה

תאיר

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

הפעולות זה אותו דבר

השאלה איזה חברה עדיפה אם מישהוא מכיר

ההבדל במיחיר בסביבות 300 ש"ח כולל התקנה לשניהם

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

יענו אותה אמינות??

פורסם

כן אמינות אותה אמינות..........אולי גם יציאה נוספת .......או אפשרות חיבור של רכיב נוסף .......כמו חיישן שטח או חיישן חלונות (אפשרי לחבר גם על אזעקת רב בריח ...... אבל יש צורך "להתחכם טיפה" ).......

לגבי מרים שמשות ,תבדוק אם אתה צריך את היחידה הזאת ....יש רכבים שבהם "מוח" הרכב מבצע את הפעולה ........ולא היחידה (כך אצלי בגולף ,ונאלצתי לשלם עליה כי לא ידעתי על כך )

פורסם

לפי מה שאני שמעתי של גארד יותר טובה מרב בריח

ותנסה לקנות דרך הסוכן כי זה יעלה לך הרבה פחות, אזעקת ביפר של גארד מהסוכן תעלה לך 600 ש"ח ותוסיף את ההרכבה 300 מקס' כבר חסכת 300

פורסם

איך 600 שח? למה סתם לבלבל?

אזעקה של גארד עולה לחנות בקופסא 700שח!!!

וזה עוד לפני גלאי נפח, וגלאי נפח מקורי של גארד גם יקר יותר מכל האחרים--

והוא גם רוצה מרים חלונות כפי שהוא רשם, ולא את המרים ביד, אלא גם להתקינו..

אז?..

גם אם הוא קונה במחיר חנות 700 שח ואז כפי שאתה רושם, התקנה 300 שח זה כבר 1000 וזה לפני גלאי נפח שזה עוד נגיד רק 100שח (מחיר חנות) ומרים חלונות של גארד שגם הכי יקר מכולם עוד נגיד רק 190 שח לפני התקנה, אז איך 1200 שח שהוא רשם זה יקר? וזה עוד לפי מחירי קנייה של חנות בתוספת מחיר התקנה סביר

וואלה מחיר בריצפה!!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כן אמינות אותה אמינות..........אולי גם יציאה נוספת .......או אפשרות חיבור של רכיב נוסף .......כמו חיישן שטח או חיישן חלונות (אפשרי לחבר גם על אזעקת רב בריח ...... אבל יש צורך "להתחכם טיפה" ).......

לגבי מרים שמשות ,תבדוק אם אתה צריך את היחידה הזאת ....יש רכבים שבהם "מוח" הרכב מבצע את הפעולה ........ולא היחידה (כך אצלי בגולף ,ונאלצתי לשלם עליה כי לא ידעתי על כך )

בגולף יש מערכת שנקראת קומפורט,ומה שהיא עושה זה בעת פקודה ממושכת של נעילה היא מרימה את החלונות.

בחלק ממערכות האזעקה יש אפשרות לתכנות של הפקודת נעילה וע"י כך לסגור את החלונות ואת חלון הגג,במידה ואין לאזעקה את הפונקציה הזאת יש צורך להוסיף רכיב בדלת הנהג ועל זה שילמת! בעת קניית הרכב מתקינים את הרכיב הנ"ל באופן אוטומאטי.

המערכת הנ"ל נמצאת ברכבים בודדים וברוב המכוניות יש צורך להוסיף מרים חלונות חיצוני-ויותר מכך ברכבים החדשים לפעמים צריך מרים חלונות מיוחד (דיגיטלי) לפי סוג הרכב דבר שלעיתים מכפיל את מחיר המרים הרגיל. כמו כן עוד משתנה למחיר המרים הוא מרים 2 חלונות ומרים 4 חלונות.

ולגבי המחיר של התקנת אזעקה:

כאשר באים למוסך כלשהו בלי קשר לסיבה משלמים על שעת עבודה 180-230 ש"ח לפני מע"מ עם זה אין ויכוח. אבל יש לנו בעייה עם לשלם למתקין שעושה תרגילי פילאטיס ברכב לפעמים כמה שעות על התקנה סבירה?!?!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אין שום דבר רע בפילאטיס... בייחוד אם אתה בהריון!

גם מתקין אזעקה וגם עושה התעמלות בריאה - מגיע לו שישלמו לו יותר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אנשים

נראה לי אני אלך על הגארד

נראה לי שהמערכת יותר אמינה

פורסם

חיפה, רח' יפו 100 מול בניין הסיטי סנטר

בעל המקום הוא חבר פורום והציע לי את האזעקה במחיר טוב

השם שלו מופיע בשרשור למעלה

דבר איתו בפרטי והוא ייתן לך הצעת מחיר

• תוכן חדש...