Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשרות חוקית של בניית lowrider

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת החלומות שלי מאז ומתמיד היה ה-lowrider. האם כיימת בארץ אפשרות חוקית של בניית lowrider? יש לי מערכת הידראולית וספקי הכח שלה וג'אנטים dayton's עם מתאמים. הבנייה כרוכה בהחלפת הבולמים, העברת צינורות והתאמת התא מטען של האוטו להכלת המערכת. בנוסף חיזוקים של החלקים הרופפים+ עוד כמה שינויים קטנים שחוץ מהג'אנטים והגובה של הרכב (שגם הוא נתון לכיוון) לא רואים כלום מבחוץ. האם ניתן לעבור איתה טסט מבלי להחליף בולמים כמה פעמים בשנה?

הנה משהו להמחשה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cadillac-Fleetwood-BROUGHAM-1985-CADILLAC-FLEETWOOD-BROUGHAM-LOWRIDER-W-HYDRAULICS_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6149QQitemZ4598065180QQrdZ1

במערכת הנ"ל יש שלוש משאבות,

במערכת שלי יש 4.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש למערכת שלך פיקוד חשמלי או פיקוד מכני?

יש לך שרשרת לשים במקום הגה?

גם אם תעבור טסט בקצרין, מה הסיכוי שתוכל לעבור בוחן משועמם שמחליט לעצור אותך באמצע הדרך?

לי היה חלום לעשות את זה לטנדר...

פורסם

זה החלום שלי להביא שברולט אימפלה מארה"ב עם מערכת לווריידר

אני גם רוצה לדעת אם זה חוקי בארץ ולמה אף אחד לא בנה דבר כזה בארץ,

מקסימום אם אי אפשר אז תתפשר על סיטרואן BX :wink:

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
יש למערכת שלך פיקוד חשמלי או פיקוד מכני?

יש לך שרשרת לשים במקום הגה?

גם אם תעבור טסט בקצרין, מה הסיכוי שתוכל לעבור בוחן משועמם שמחליט לעצור אותך באמצע הדרך?

לי היה חלום לעשות את זה לטנדר...

אפשר הסבר על המערכת?

ומה הקטע של השרשרת?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מבחינה וויזואלית, המערכת אינה ניתנת לזיהויי, חוץ מצינורות שמתחברים לבולמים, שאם מתאמצים, גם אותם לא יראו. גובה הרכב יכול להישאר קבוע (בכל גובה) ואני יכול גם לשלוט בו. עד לפתיחת התא מטען, אתה לא יודע שהמערכת כיימת באוטו.

יש פיקוד חשמלי, 12 מתגים.

ומה קשור שרשרת? אני נראה לך ערס? אני מבקש, עד גבול הטעם הטוב...

ולי ששאל מה זה שרשרת:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Grant-Lowrider-Chrome-Chain-Link-Steering-Wheel_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33704QQitemZ8023304763QQrdZ1#ebayphotohosting

כמו שכתוב בתיאור: אם אתה רוצה להיות ערס אמיתי אתה חייב אחד כזה... ;-)

פורסם

Are you gonna be the "Israeli Snoop Dog"? :wink::-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם כבר אז להיות Cypress hill, יש להם אפילו שיר שנקרא Lowrider:

We some real life hustlers, playin games in the street

We got that low-ri-der, scrapin dippin on three

So pop your collar, give a holla, throw yo' dubs in the air

We tear the roof, off the mother, lady let down yo' hair

Playa do that thang, that make you feel alright

Smoke that tree, crack that brew, we gettin freaky tonight

למרות שלהקפיץ את האוטו עם טקילה סאן-רייז זה כבר משהו הרבה יותר מגניב

haters will hate

פורסם

סבבי בבי , אבל איפה תחביא (כמו שאתה טוען) 4 משאבות??? המשאבה של הוישר לא תעשה את העבודה אתה יודע....,

בינינו, אתה צריך מדינה הרבה יותר מתירנית בשביל פרוייקט כזה,

והשרשרת במקום ההגה סתם בשביל הליצנות.

להקפיץ את האוטו בכביש, אתה לא תעשה את זה, משתי סיבות, אחת, אין צורך, הכביש גם ככה גלי עד גבה גלי, ושניה, כי אז ידעו על המערכת שלך....

אז אם אתה הולך לעשות את זה, פשוט קנה לך איזה רכב אמריקאי ישן, וגרור אוןתו על עגלה, ככה לא תצטרך לעשות טסטים ולא שום דבר. ולא לדאוג כמובן.

פורסם
יכול להיות... נשמע נחמד, גם מפיק סרטי פורנו, גם כסף, גם מכוניות... נשמע מעניין

ודימה אני מקווה שתלך על פרויקט כזה, כי חייבים משהו כזה בארץ.

(הכוונה ל LOW rider )

אני ילך על זה, זה בטוח. השאלה היא מתי יהיה לי רכב מתאים. אני עדיין מתלבט בין טנדר סונומה ישן, לבין קאפריס. ואם יפול לי משהו טוב אז אני ילך עליו. ואם אתה עוזר לי איתה אני יתן לך אותה לסיבוב מדי פעם, בתמורה לסיבוב על המוס ;-)

אם כבר אז להיות Cypress hill
אני לא אוהב את Cypress hill

סבבי בבי , אבל איפה תחביא (כמו שאתה טוען) 4 משאבות??? המשאבה של הוישר לא תעשה את העבודה אתה יודע....,
המשאבות עם המצברים וכל השסתומים ההידראוליים יושבים בתא מטען

בינינו, אתה צריך מדינה הרבה יותר מתירנית בשביל פרוייקט כזה,

והשרשרת במקום ההגה סתם בשביל הליצנות.

צודק, אבל עובדה שכמעט אין lowrider שאין לו הגה שרשרת

להקפיץ את האוטו בכביש, אתה לא תעשה את זה, משתי סיבות, אחת, אין צורך, הכביש גם ככה גלי עד גבה גלי, ושניה, כי אז ידעו על המערכת שלך....
בכביש לא, ברמזור. העניין הוא שגם אי אפשר ליסוע מהר עם האוטו כי מקבלים מחלת ים מעל 30 קמ"ש, בגלל שאין לו בולמי זעזועים.

אז אם אתה הולך לעשות את זה, פשוט קנה לך איזה רכב אמריקאי ישן, וגרור אוןתו על עגלה, ככה לא תצטרך לעשות טסטים ולא שום דבר. ולא לדאוג כמובן.
מה הכיף בזה?

פורסם

עכשיו נישאלת השאלה למה?.... (למה), בשביל מה להשקיע זמן, כסף ומאמצים, לראות רכב קופץ כשיש רכבים דו גלגלים שעושים זאת ביום יום טוב יותר, גבוה יותר וללא צורך בכל ההשקעה....סתם לסבר את האוזן אופנת ה"לוו ריידר" למכונית בעלות צללית נמוכה, התחילה בארה"ב , בקהילה ההיספנית... הראשונים השיגו את האפקט ע"י העמסת שקי חול (!) מעל לקפיצים האחורים לקבלת המראה של מכונית נמוכה.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הראשונים השיגו את האפקט ע"י העמסת שקי חול (!) מעל לקפיצים האחורים לקבלת המראה של מכונית נמוכה.....רן

זה מסביר מדוע ארה"ב הייתה ועודנה צרכנית הדלק הגדולה בעולם (25%)

אגב, לא רק היספנים, גם בנצי מתכנן לעשות את זה באסקורט עם שקי דשן, ואפילו לא קוראים לו רודריגז או ראול...:-P

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...