Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבחירה למכונית CUP צריכה להיות מסיבה אחת בלבד,

רכב שהיבואן מתחייב להשקיעה במכוניות ובנהגים,

כך זה בעולם

הבהרה חשובה ביותר!!!

כל הדיבורים הנ"ל די מיותרים!

כיבואן יחליט להקים CUP, אז נהגים שכבר הוחיכו את עצם יוכלו לרכוש בזול (או אולי לקבל רכב) ואחרים יוכלו להכין (אולי גם לרכוש) גם בזול יחסית (עלויות של יבואן) כי לאותו היבואן יש אינטרס שהCUP שלו יהיה מלא ככל האפשר!

וכדי להוכיח את עצמך אין צורך ברכב הכי טוב בעולם (ראה ערך קובי כהן ואלון חלווה עם ה205)

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

סתם שאלה תיאורתית, יצא לי כבר לראות מספר תמונות של לאדה בראלי. וגם הבנתי שבמזרח אירופה יש להם חובבים רבים. הלאדה הוא רכב טוב לראלי? או שפשוט זול ונוח ולכן משתמשים בו. (בכל זאת הנעה אחורית).

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
סתם שאלה תיאורתית, יצא לי כבר לראות מספר תמונות של לאדה בראלי. וגם הבנתי שבמזרח אירופה יש להם חובבים רבים. הלאדה הוא רכב טוב לראלי? או שפשוט זול ונוח ולכן משתמשים בו. (בכל זאת הנעה אחורית).

שי. :wink:

שי

5 לאדות ויש CUP :-P ,ועכשיו ברצינות לאדה זה רכב מאוד מיושן בעל הנעה אחורית

(קשה לשליטה) בסיס מיתלים ומרכב מהמאה הקודמת,פשוט לא תחרותי!!!

חפש רכב עם בסיס טוב וחלקים זמינים(ה-205 ראלי שלי לדוגמה) :wink:

קובי

כנסו לקישור

פורסם

קובי ידידי

תרשה לי לתקן אותך .

קודם כל הלאדות החדשות הן בעלות הנעה קדמית .

הלאדה שמופיעה בתמונה היא אכן בעלת הנעה אחורית ומיושנת אבל - במדינות רבות משמשת הלאדה הזו כבסיס התחלה לראלי - ואני מדבר על טורקיה , פולין ויש גם לאדות שמתחרות בירדן .

הבעיה בלאדה כמו שאני רואה אותה היא החלקים והאמינות .

באם זכרוני אינו מטעה אותי היתה לאדה אחת מוכנה בארץ שאפילו השתתפה בספרינט באשדוד בזמנו .

photo_samara.jpg

kb03_13.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

באם זכרוני אינו מטעה אותי היתה לאדה אחת מוכנה בארץ שאפילו השתתפה בספרינט באשדוד בזמנו .

אני זוכר אחת מעפולה [סוף שנות ה-90] , צוות של אבא ובן אם אני זוכר נכון.

המזדה שהייתה של ג'וני ווסטברג ועכשיו אצל ג'קי : http://www.engelphoto.co.il/gallery.php?gallery_concept=view_item&ItemID=470

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
תודה, אתם יודעים אולי איפה היא נמצאת ?
למה אתה שואל? אתה חושב לקנות אותה? לא חושב שג'קי מעוניין למכור - אבל אני יכול לברר לך.

זה בטח לא הרכב הכי מתאים למי שרוצה להתחיל....

4X4 עם כ 200 כ"ס למיטב זכרוני - או למעלה מזה. רכב עצבני מאוד.

במסלול באשדוד אצל ראלקס - ג'קי עשה עם הרכב זמנים מעולים וזהים כמעט לאימפרזות הכי מהירות ול EVO עם אני לא טועה ההפרשים היו של פחות מ 3 עשיריות וגם זה במדידה ידנית.

אלון

• תוכן חדש...