Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות משיפוץ הברנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא ממש נכון הנושא גם נבדק באחד המגיזינים בארץ, העמידו מספר רכבים בצבעים שונים בשמש כמה שעות ומדדו טמפרטורות בתוך הרכב, ההפרש לא ממיס אף אחד.

אני אישית מעדיף צבעים כהים, אדום, כחול ושחור נראים הכי טוב. צבעים בהירים עושים את הרכב חולה, הוא נראה חיוור.

haters will hate

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צבע תכלת היה אחת מאופציות הצבעים שבהם נימכרה הברנדה(ביחד עם צהוב לימון,קרם וירוק מבחיל...),ולפי דעתי(האישית בלבד)עדיף להשאיר אותה בצבע הזה.

כדאי רק להביא בחשבון שצביעה בצבע כהה מבליטה עבודה לא מושלמת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם המקוריות אינה שיקול, הרי שאני הייתי הולך על צבע מיוחד, שיבליט את הרכב וייחד אותו גם בפני דומיו...

יש צבע כתום חלבי (כמו בפולו הישנות) או צהוב חלבי, ירוק בהיר פסטל, כתום מיטלי עם גג בצבע נוגד לבן שחור-משהו מיוחד לרכב מיוחד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תמונות מתחתית הרכב

אחרי הכל, לאחר כל השיפוץ, נזפת את התחתית.

לגבי הצבע חשבתי המון המון.

רציתי את אותו הצבע אבל שיהיה מבריק ,מטלי,

אני עדיין לא נעול על הצבע .

מראש אני יודע שהגוון ישאר כחול (כמו הראש שלי) .

ירון מאיר

תמונה מהבור 1.JPG

תחתית הרכב דיפרנציאל 2.JPG

תחתית הרכב דיפרנציאל.JPG

תחתית הרכב 4.JPG

תחתית הרכב 3.JPG

תחתית הרכב 2.JPG

פורסם

איזה מזל יש לך, שיש לך איפה להיתעסק בזה בכלל! הלוואי, והיה לי מקום נורמלי, שהייתי יכול לפרק את האוטו, ולהשאיר אותו מפורק, עד שאסדר/ארכיב הכל חזרה!

בהצלחה בשיפוץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איזה מזל יש לך, שיש לך איפה להיתעסק בזה בכלל! הלוואי, והיה לי מקום נורמלי, שהייתי יכול לפרק את האוטו, ולהשאיר אותו מפורק, עד שאסדר/ארכיב הכל חזרה!

בהצלחה בשיפוץ!

בקבינה של המשאית?

פורסם

את מי לפרק בקבינה של המשאית?!:roll::wink::shock::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

אדום מבריק יתאים מאוד לדעתי , והברנדה

בסמלון שלך מוכיחה את זה.

אני אישית ממש נגד הצבעים ה"ישראלים" האלה (תכלת , בז' וכו')

יש לי בעיה עם צבעים שמתאימים למוניות פלסטיניות...

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סחטיין על העבודה היסודית, ובהצלחה רבה בהמשך !

אני בעד צביעה בצבע המקורי - הוא הכי מתאים לאופי של המכונית ולתקופה שבה היא יוצרה. חוץ מזה, מנסיון של 20 שנה עם הסימקה, צבע תכלת מומלץ מאד בתור מגרש שדים ידוע, ותורם רבות לאמינות של הרכב. זו גם הסיבה שמרבית התריסים בכפרים מסוימים בארץ צבועים בצבע הזה, למנוע כניסת רוחות ושדים הביתה.

חמסה חמסה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי

אני במקומך לא הייתי מתלוצץ בנושאי שדים ורוחות, יש שמועה שהם לא אוהבים את זה, והיות ואתה איש של הרגלים קבועים, אין בעייה "לקחת אותך בעיקוב" ולאתר את הבית.....עכשיו אתה צריך לקנות פרסה של סוס ולשים מעל הדלת....(זה עוזר גם עם לא מאמינים בזה) טפו, טפו-רן

פורסם
.....עכשיו אתה צריך לקנות פרסה של סוס ולשים מעל הדלת....(זה עוזר גם עם לא מאמינים בזה) טפו, טפו-רן
פרסה של סוס אני לא אשים, אבל אני כרגע במו"מ עם מרכז הבבא-סאלי בנתיבות לרכישת כמה גאלונים של מים קדושים. ככל הידוע, מילוי של מערכת הקירור במים האלו מונע נזילות, התחממות וסתימות ברדיאטור (ולפני שנדב קופץ - זה לא רלוואנטי לבעלי פרינצים). צריך גם להקפיד על שיני שום בתא הכפפות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...