Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מקווה שזה לא יפריע אם אפתח פה ת'רד כזה(בכל זאת, זה קשור לרכב :-P ובטח יש עוד כמה חבר'ה שזה יעניין אותם)

שאלתי היא: האם ישנה אפשרות למצוא עבודה למישהו בן 18, ללא כל עבירות(טפו טפו טפו) עם שנה(כמעט) רישיון 02 כמישהו שיעסוק בתחום הרכב?

מצאתי כמה דברים שממש הייתי שמח לעבוד בהם, כמו שינוע רכבים בחברות הליסינג.

הבעיה שהם דורשים נהגים לא חדשים מן הסתם, ורצוי אחרי צבא.

וכמובן שאני בבית ספר ככה שאין לי את שעות הבוקר הפעילות לעבודה :| .

חלק נכבד מהחברים שלי עובדים במלצרות וכל מיני כאלה מקומות, גם אני הייתי שמח להרוויח כמה גרושים בזמני החופשי.

האם לדעתכם יש אפשרות כלשהי למצוא עבודה בסיגנון שינוע רכבים או כל מיני דברים כאלה או שאין שום סיכוי ופשוט לשכוח מזה?

תודה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין לך שום סיכוי למצוא עבודה בשינוע רכבים.

כי:

א) אף חברה לא תבטח בילד בן 18,נהג חדש, לשנע רכבים.

ב) אף חברה לא תעשה ביטוח לנהג צעיר על הרכבים שלה בשבילך.

הייתי מציע לך לעבור במוסכים ולחפש עבודה בתור עוזר מכונאי, כמו שאני בזמנו עבדתי, אבל בגלל העובדה שאתה עדיין בבית ספר,האפשרות הזאת יורדת מן הפרק.

פורסם

גם אני חשבתי על זה לפני כמה זמן אבל הבנתי מהר מאוד שזה בלתי אפשרי..

אחרי שאני אגמור כבר עם בית ספר אני אתחיל לחפש עבודה באיזה מוסך בתור goffer (כי אם לומר את האמת, אין לי באמת שמץ של מושג איך מכונית עובדת).

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
שטוף רכבים.
יש מקומות שהעבודה מצריכה להעביר רכבים ממקום למקום...

ככה תנהג על הרבה סוגי רכבים, אבל שני מטר כל פעם...

dirty old man

need love too

פורסם

כן בשטיפת רכבים אני יודע שתמיד יש ביקוש לעובדים. (מחפשים עובדים בתחנת השטיפה ליד מכון ויצמן)

ועוד אפשרות זה להיות מתדלק רכבים :)

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני עבדתי בשטיפת מכוניות לי קניון איילון כמוציא רכבים, מהמכונה לסככה, ומהסככה לחניה שהייתה די רחוקה... יצא גם לא מעט פעמים לנהוג על מכוניות של לקוחות שהייתי צריך להביא מהחנייה של הקניון לשטיפה... ועל מה רק לא נהגתי...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אהלן שוב.

מקפיץ.

אני כבר בן 19.5 ואיני נהג חדש ואין לי כל עבירות תנועה.

יתכן ובחופשת הקייץ יהיו לי חודשיים פנויים מהצבא.

ראיתי בכמה חברות ליסינג שדרושים נהגים עם רישיון מעל שנתיים(לא מצויין כלום לגבי נהג צעיר).

האם עכשיו אני יכול להציע מועמדות ויש לי סיכוי להתקבל, או לא?

פורסם

אני עדיין חושב שהם דורשים מעל 24.

בכל מקרה איך בדיוק הצבא יאפשר לך עבודה כזאת? ליסינג לא משלמים שחור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני בעתודה(של חיל חימוש :/). אני עוד לא ממש חייל, למרות שאני לובש בגדי צבא.

איזה באסה. כנראה שזה בכל זאת לבני 24+.

במודעות של החברות עצמן ישנה דרישה רק לרישיון מעל שנתיים. באתר לחיפוש עבודות ראיתי שכתוב מעל גיל 24.

פורסם

קל אוטו ושלמה סיקס זה הכתובות בשבילך, רק תשמיט את עניין החודשיים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כשאני ניגשתי לראיונות עבודה בתחום הזה לפני כ-4 שנים, הייתי מיד אחרי צבא (21) וזה לא היווה חסם.

מצד שני, לא קיבלו אותי כי התחלתי לימודים כ-3-4 חודשים מאוחר יותר, כך שיכול להיות שלך תהיה אותה הבעייה.

פורסם

כן כן, אני מודע לעובדה שהם מחפשים אנשים למשך הרבה זמן ולא לחודשיים. אבל אני אוכל לעבוד מלבד החודשיים האלה, אוכל לעבוד ימי חמישי ושישי תמיד.

האם לעבודה כזאת צריך לכתוב קורות חיים? (מה למדתי וכו'?)

• תוכן חדש...