Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר שזה ב"מבצע" 2250 $ במקום 2800 $ ..... חיסכון בענק :?

אני אומנם לא מכיר את הסט הזה אבל ניראה לי שב 2250 $ (10 וחצי אלף ש"ח) אפשר להביא לאוטו מערכת שלמה

מטורפת ! ולא משנה כמה הסט הזה ישמע טוב , זה לא שווה את הכסף הזה..

פורסם

מדובר בסט מדהים, הבעיה היא שזה לא נגמר במחיר של הסט+ייבוא+מכס, מה עם התקנה לסט 4 חלקים שתכלול בנייה מקיפה ברכב וכן איטום אחרת כל זה לא שווה כלום.

רק ההתקנה והאיטום יעלו כמו הסט עצמו.

עדיף שתיקח סט של CDT הEURO שעולה באיזור ה800 דולר, והוא סט מדהים, מבלי להכנס להוצאות מיותרות של בנייה .

וחוצמזה מה רע בלקחת אלייט 3 חלקים של מורל ולשדך לו בנייה טובה ואיטום?

כל הסיפר של אלייט+התקנה+איטום, לא יגיע למחירו של הסט הנ"ל של CDT, ואני יכול להבטיח לך תוצאה מדהימה...

under construction..

פורסם

אתה באמת חושב שזה שווה את זה?

אני חושב שתקשיב לgreen ותקנה סט טוב עם איטום,זה יעבוד מצויין,

אף סט ב2500 $ לא יעבוד טוב ללא הגברה ראוייה+איטום+מיקום נכון,

ואם אתה רק קונה את הרמקול ב2K $ , אז בכמה זה ייגמר, אני לא הייתי חושב על זה בכלל,

אלא אם כן אתה סובל מעודף כסף.

ZZR

פורסם

מיותר , וחבל על הכסף

סט טוב בארץ ב 2000 ש"ח והתקנה נכונה ישמעו זהה לדעתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לדעתי חבל להשקיע כל כך הרבה כסף על סט כזה

עדיף להשקיע במערכת שלמה כמו שנאמר למעלה

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

כמו שאמרו לפני. סט כזה דורש הרבה תוספות מסביב כדי לנצל אותו באמת. וכדי שהיו יתן את המחיר שלו.

וזה כולל מגבר חזק ואיכותי מעוד. איטום מסיבי לדלתות. בניה עם כיוונים לכל האלמנט. כיווני פאזות לכל רמקול.

ובנוסף סאב איכותי מעוד כדי לשמור על הרמה של המערכת.

אז כמו ההמלצה של גריני, יש מספיק סטים של 3 חלקים ברמה גבוהה בארץ ובמחירים נורמלים.

שיתנו לך תוצאות מצויינות. עם יותקנו כראוי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם תשים לב לתשובות אתה תשים לב שלאף אחד אין מושג אם שווה או לא מבחינת איכות. הסיבה לכך שרוב הסיכויים שאף אחד לא מכיר את הרמקולים האלו. אף אחד לא שמע אותם בפעולה וכך וכך.

המלצה שלי אם תשמע אותם ותרצה לך על זה. בנייה זה שטויות אפשר לבד ואפשר לשלם ל"בן דוד" 500 שקל...

בלה בלה בלה בלה בהצלחה.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

מקס העצוב אתה בחור שמדבר מחוסר ניסיון עדיף שלא תדבר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בן דוד יכול להתקין. אותם נכון. אבל הם ישמעו כמו רמקול של 1000 שקל בקושי. ולא רמקול של 10.000 שקל. וזה רק בגלל התקנה לקויה ולא רצינית.

אז להתעות אנשים זה לא בסדר, כי אחרים קראים את זה ועושים את הטעות ולא מבינים מה הבעיה בסט שלהם.

כי לנצל סט באמת זה לא רק לדחוף אותו לחור בדלת וזהוא.

זה חלק קטן מהדברים שצריך.

זה איטום של הדלת וחיזוקה. זה כיוון פיזי של הרמקול. כיוון פאזות. בניה חזקה ולא רועדת. ואטומה.

בניית במה. יצירת עומק ונפח לרמקול. ועוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הסט הזה נחשב ברמה מאד אמד גבוהה.

ניתן להשיג אותו בכמעט חצי ממה שרשום שם. אם זה באמת פניה רצינית אז תגידו לי בפרטי ואני אכוון למוכר (שממנו אני קניתי את הסט CDT שלי).

ובכל מקרה. מלבד הסט יש עוד המון עבודה והשלמות לעשות...לא פשוט בכלל.

ואלייט לא יפול ממנו בהרבה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אהה... פתאום באו כל האנשים שמכירים אותו....

אני אמרתי שאני לא מכיר ואמרתי לבחור שאם הצליל יפה אז שיקח ואל תפנו ותגידו שאני ישתוק...

שכל מי שמדבר ולא מכיר את הרמקול ונותן המלצות שישתוק.

אין מה לעשות איטום של דלק זה ענייו יקר בארץ למרות שאם הכבר הוא בחול הוא יכול לקנות דיינמייט בזול.

ותעשה לי טובה בניית פודים לרמקולים זה לא הנדסה אטומית.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

אוקיי כדי להוכיח לך שאתה טועה וכדי להעלות אותך על טעויותך כדי שהם לא ישובו אני יפרט מה מצריך סט כזה...

כיוון פאזות חשמליות

כיוון פאזות פיזיות של המבנה

אחלה איטום שבעולם

שיפור של מערכת חשמל למה כדי להרים סט כזה קשה לי מאוד להאמין שמישהו יעשה את זה דרך קרוס פסיבי ומגבר פלטיניום אודיו...

כמו שאמרתי מגברים קרוסים אקטיביים...

תחשוב שיש בערך מיליון וריאציות שונות למיקומים שונים

לדוגמא מיד באס ומיד ריינג' למטה וטוויטר למעלה או ים אופציות שונות...

תחשוב לעבור את כל הסרט הזה עם סט ארבע אלמנטים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...