Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אתה חושב יקחו לו על זה?

אין איזה חבר פורום שיתנדב?

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

כמה אני חושב שיקחו לו בערך על 100 ניסיונות כי אני מאמין שאחרי המאה הוא כבר יתייאש?

לא הרבה בערך פי שתיים ממחיר כל סט נורמלי...

נגיד אממ 5000 שקל לכל הפחות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אף מתקין לא יכוון בצורה טובה כמו בעל הרכב.

לא הייתה התקנה שעשו לי , ואח"כ לא שיניתי קצת את הכיוונים,

אחרי כמה שעות עם המערכת, תמיד מכירים אותה טוב יותר,

גם ככה , גם אם מדובר במתקין אדיר, האוזן שלו מתעייפת אחרי זמן מסויים.

ZZR

פורסם

מידן, מה זה קשור?

טרבל באס, ולחבר חוטים, כמעט כולם יודעים.

פאזה אקוסטית, (במה ותמונה) לא הרבה יודעים. כי בזה צריך לדעת למה להקשיב, ואיזושהי הבנה באקוסטיקת רכב.

ה CDT הוא אכן סט מדהים. האילייט יפול ממנו ברכות של המיד. אך בהפרש המחירים, האילייט עדיף.

בתקציב הפחות מוגבל, אפשר גם ללכת על ה PRESTIGE של XETEC שבאוזניי מצא חן, וגם על DYNAUDIO , ואם ממש מתפרעים וללכת על פרויקט, אזי אלמנטים בנפרד (עם קרוס אקטיבי)

ההעדפה שלי, SCAN-SPEAK .

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

ניראה לי התרד הזה הזוי ביותר, סתם בן אדם שחיפש רמקולים הכי יקרים באתר ולראות כמה אנשים מתפעלים מהרמקולים הללו, וגם לא משתתף בדיון על קנייתו.

מי שמוציא סכומים כאילו לא מתבסס על פי "ניסיון של אחרים".

תמיר

פורסם

תמיר עם כל הכבוד לך אחי אני כן עוקב אחרי הדיון ואני פשוט רואה שנאמרים פה דברים שלא חשבתי עליהם קודם ואני שמח לקרוא כל הודעה פה מחדש כי אני פשוט מגלה דברים שלא חשבתי עליהם ובקשר למחיר יש לי בחו"ל דוד שמתעסק עם זה בגדול והוא יכול לדאוג לי לסט הנ"ל במחיר של 1200 דולר

• תוכן חדש...