Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

גלגל ההגה שלי נוטה ימינה כאשר הרכב נוסע ישר, הבעלים הקודמים החליפו להגה משופץ וחשבתי שאולי בעת ההרכבה לא שמו לב שהוא נוטה.

יש למישהו מושג איך ממרכזים אותו? הנטיה מפריעה לי לקרוא את שעון החום שהרכבתי ברכב.

האם צריך לפתוח את הפלסטיק המלבני עם הסמל של פיזו שעל גלגל ההגה?

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כמו שאמרת צריך לפרק את הפלסטיק שעליו הסמל, אחרי הפירוק תגלה אום שצריך לפתוח ואז ניתן להוציא את ההגה.

ההגה, מחובר למוט בחיבור משונן, תקפיד שהגלגלים יהיו ישרים לפני הפירוק ואז אתה צריך פשוט להחזיר את ההגה, למצב הישר.

שחר

פורסם

למרות שכל האמור לעיל נכון - רצוי לבדוק כיוון פרונט אם הוחלף הגה (בטח ובטח אם נעשתה עבודה עצמאית). כיוון פרונט לא נכון עלול לגרום לסטיית גלגל ההגה.

אם הנסיעה ישרה ואין "אכילה" של הצמיגים - זה פחות קריטי וניתן ליישר רק את הגלגל , אבל אם לא הכל תקין - מכון פרונט.

פורסם

גם לי היה מצב כזה, כאשר נסעתי לבצע כיוון פרונט אמרתי להם גם שההגה לא ממורכז, הרכב היה מעל בור והם פשוט כיוונו לי משהו מתחת לרכב וזה פתר לי את הבעיה.

הם טיפלו לי בזה ללא תשלום, שילמתי רק על כיוון הפרונט.

אצלי מדובר בסוזוקי סוויפט.

פורסם

גם לי מירכזו את גלגל ההגה ע"י פעולה של כמה שניות מתחת לאוטו, מישהוא יודע מה צריך לעשות שם ?

כי זה ניראה יותר פשוט.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הפעולה נקראת כוון גלגלים, לוקחת 5 דקות ועולה 100 ש"ח במקומות יקרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למרות שכל האמור לעיל נכון - רצוי לבדוק כיוון פרונט אם הוחלף הגה (בטח ובטח אם נעשתה עבודה עצמאית). כיוון פרונט לא נכון עלול לגרום לסטיית גלגל ההגה.

אם הנסיעה ישרה ואין "אכילה" של הצמיגים - זה פחות קריטי וניתן ליישר רק את הגלגל , אבל אם לא הכל תקין - מכון פרונט.

אם אכן יש בעיה בפרונט ואני אשנה את מיקום גלגל ההגה, האם יהיה ניתן לעלות על הבעיה בפרונט בעתיד, או שבגלל שאשחק עם זה יהיה שינוי בלתי הפיך?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אין קשר בין אם תמרכז את גלגל ההגה ובין אם לאו.

אם קיימת בעיה של זוויות לא תקינות בפרונט הן תשארנה לתמיד ואף תחרפנה עם הזמן.

לאחר שממרכזים את גלגל ההגה ע"י פתיחת האום וישור ההגה, יש לבדוק שמס' הסיבובים של ההגה לכל כיוון יהיה זהה לצד שכנגד.

במקרים שמס' הסיבובים אינו זהה, יש לגשת למכוון פרונט ע"מ שיבצע כיוון גלגלים וישווה את מס' הסיבובים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...